TIP voor Pasen | Versier je ramen met Action raamstickers

Zoek je nog een leuke activiteit om met je peuter of kleuter te doen? Action heeft hele leuke raamstickers in het assortiment, speciaal voor Pasen!

 

Action raamstickers

 

Action raamstickers

Misschien herken je ze uit mijn Action, Hema & Pasen shoplog, waarin ik je liet zien wat ik allemaal voor Pasen in huis heb gehaald. Er waren volgens mij nog meer soorten, maar ik nam deze twee grote vellen mee. Ieder stickervel heeft twee grote stickers waarop je de andere, kleinere stickers kunt plakken. Een leuke variatie op de traditionelere paasactiviteiten. Eieren versieren gaat normaal gesproken nèt even anders en ik kan me ook niet herinneren dat ik een paashaas heb mogen aankleden – grappig toch!

 

Even voorbereiden

Op een regenachtige zondagmiddag leek me dit een leuke activiteit voor na Fiene’s middagdutje. We besloten dat het raam van de achterdeur hier wel een geschikte plaats voor was. Ik nam het raam nog even af zodat de stickers goed zouden plakken en Michiel zette haar kinderstoel alvast voor de achterdeur en haar ‘canvas’ was klaar, lekker makkelijk!

 

Plakken maar!

Al snel was Fiene wakker en aangezien ze haar pyjamaatje (van de Hema – zó leuk!) lekker aan wilde houden, waren we snel beneden. Ze zag de stickervellen liggen en koos gelijk de eieren (had ik niet verwacht). Toen Michiel liet zien waar ze mocht plakken vond ze het heel gek – ‘Nee pap, niet op de ramen plakken’ haha. Maar ze was snel overtuigd 😉 .

 

Het idee is dus eigenlijk dat je de kleine stickers op de grote eieren plakt en zo de eieren versiert, maar Fiene vond het veel leuker om de rest van het raam ook te versieren met leuke bloemetjes en blaadjes – Prima!

 

Het was voor onze peuter nog wel wat lastig om de stickers van het grote vel af te krijgen, want ze zaten best vast. Op zich niet erg want met dit soort activiteiten zijn we toch meestal samen bezig. Ze koos nu steeds zelf de sticker uit die ze wilde plakken en Michiel of ik haalde de sticker vervolgens van het vel voor haar. De stickers blijven trouwens prima op het raam plakken!

 

Wat vond onze peuter ervan?

We waren lekker met elkaar bezig en dat vind ze sowieso altijd erg gezellig. Maar stickers plakken blijft een favoriete bezigheid bij haar en nu mocht ze dit zelfs als een boefje op het raam doen! Dat was toch echt wel heel erg top. Ze was ook erg trots op haar werk.

Op een gegeven moment ging ze er allerlei knuffeltjes bij halen om haar kunstwerk aan te laten zien. Die moesten dan al het plakwerk bekijken haha. Dus al met al zijn we ook echt wel even bezig geweest.

De paashaasjes hebben we nu nog niet gedaan, die plakken we nog een andere keer.

 

Dit was verrassend leuk om te doen! Ik betaalde voor deze Action raamstickers € 0,59 per vel, echt een schijntje dus.

Is jouw kindje ook zo dol op dit soort activiteiten?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

18 comments on “TIP voor Pasen | Versier je ramen met Action raamstickers

    1. Ja die vind ik ook zo grappig. Ik denk dat we die dit weekend op de schuurdeur gaan plakken. Heerlijk buiten met het mooie weer!

  1. Ik zie dit artikel nu pas, maar ook een erg leuk idee voor de komende feestdagen. Ben benieuwd wat voor raamstickers er tegen die tijd te vinden zijn!
    Groetjes,
    Gerjanne de Kock Derksen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.