TIP | Makkelijke surprise maken met Action

Sinterklaas is weer in het land en de tijd van gedichten en surprises is weer aangebroken. Mag jij dit jaar ook weer aan de bak om een surprise te maken, voor je eigen lootje of wellicht voor die van je zoon of dochter op school 😉 en ben je niet zo creatief aangelegd? Dan ben jij vast op zoek naar een makkelijke surprise.

 

Makkelijke surprise maken

Voor een makkelijke surprise ga je snel naar de Action. Daar vond ik namelijk verschillende pakketjes, die je alleen nog maar even in elkaar hoeft te zetten. Hoe makkelijk wil je het hebben! Er is ook aardig wat keuze, dus ik denk dat je ook voor jouw lootje moet kunnen slagen.

 

Maak je eigen surprise (Grafix)

Makkelijke surprise (Grafix)

Met het 2 in 1 design van ‘Maak je eigen surprise’ (€ 1,99 per stuk) kun je per pakketje 2 kanten op. Je kiest het design wat het best bij jouw lootje past en zet de surprise in elkaar zoals aangegeven. In dit geval kun je kiezen tussen ‘Cupcake’ of ‘Juwelendoosje’. Wanneer je het doosje in elkaar gezet hebt, kun je dit nog versieren met de bijgeleverde glitters en stickers. Daarna hoef je alleen nog het cadeautje erin te verstoppen en klaar is je surprise!

Van deze serie kun je ook gaan voor het design ‘Schatkist of Hamburgerdoosje’ en ‘Voetbalstadion of Smartphone’. Al deze pakketjes zijn heel geschikt voor een school surprise, maar zeker ook inzetbaar voor volwassenen! Denk aan je zwager die vaak even langs de snackbar gaat, je zus die dol is op sieraden of je vriend omdat hij altijd met zijn telefoon in zijn handen zit.

Makkelijke surprise

 

Maak je eigen kant-en-klare Piet / stoomboot surprise

Als je liever in het Sinterklaas thema blijft met je surprise, kun je voor de kant-en-klare Piet of stoomboot gaan voor € 1,99 per stuk.

Makkelijke surprises

Bij deze surprises is het doosje dat je koopt ook gelijk de basis van de surprise. In het doosje vind je alles wat je nodig hebt om je surprise te maken, inclusief een handleiding waar alles stap voor stap wordt uitgelegd. De vellen papier zijn voorzien van duidelijke lijnen waar geknipt dient te worden, om zo een mooie, maar makkelijke surprise in elkaar te kunnen zetten. Helemaal in het thema van Sinterklaas.

Makkelijke surprise

 

Dus, mag jij weer een surprise maken? Ga dan even langs de Action – dat kan je een heleboel tijd, stress en irritatie schelen. En je slaat gelijk 2 vliegen in 1 klap; jij tijd over en je lootje een mooie surprise!

Ben jij goed in surprises maken?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

2 comments on “TIP | Makkelijke surprise maken met Action

 1. Surprises maken doe ik al lang niet meer.
  Maar vroeger wel. Een hondendrol maken van rijst en ontbijtkoek( goed kneden). Die in een mooie doos inpakken en als ze hem open doen………….!
  Fijn trouwens dat Action in ons dorp is, kun je veel leuke kleine cadeautjes halen.
  Ze hebben zoveel keuze.
  “Maak eigen surprise” had ik nog niet gezien.
  Ga gauw kijken, leuk voor de kleinkinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.