Tip | Zo vind je het perfecte geboortekaartje

Ben jij in blijde verwachting en op zoek naar het perfecte geboortekaartje? Ik weet nog heel goed hoe hels die zoektocht kan zijn en help je graag even mee!

Het perfecte geboortekaartje

 

Het perfecte geboortekaartje

Het geboortekaartje voor jullie kindje moet natuurlijk perfect zijn. Je moet de ‘klik’ voelen als je het kaartje ziet. Het gevoel hebben van ‘Ja! Dat is hem’ en je zoekt het natuurlijk ook nog eens in de juiste kleurtinten. Dat is nog niet zo makkelijk! Ik kan me mijn zoektocht nog heel goed herinneren. Ik heb wel honderden kaartjes voorbij zien komen. Soms dacht ik iets gevonden te hebben, maar dan stond er bijvoorbeeld nèt weer een randje op wat ik niet leuk vond.

Als je er een beetje kijk op hebt, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een kaartje te ontwerpen. Zo kun je het helemaal naar eigen wens in elkaar zetten en uiteindelijk past het helemaal bij jullie. Maar als je dat nu niet in de vingers hebt? Wij hebben daar toentertijd namelijk bewust niet voor gekozen, aangezien we dat toch best lastig vonden.

 

Geboortekaartje uitzoeken

Waar begin je? Naast de bekende kaarten webshops zijn er heel veel leuke webshops die het nèt even anders doen. Daar vind je niet het geijkte kaartje met een beschuitje met roze of blauwe muisjes en niet het wiegje met een roze of blauw strikje, maar daar kom je kaartjes tegen met iets nieuws, fris en eigens! Er zijn genoeg stijlen te vinden en er is er vast wel eentje bij die perfect bij jullie stijl past!

Een voorbeeld van zo’n webshop met bijzondere en unieke geboortekaartjes is Charlyfine.nl. Ze ontwerpen alle kaartjes zelf en doen dat met veel zorg en liefde. Ze laten zich inspireren door de nieuwste trends. Is het jouw stijl, maar wil je toch net iets anders? Geen probleem, ze denken met je mee en indien gewenst kunnen ze een geboortekaartje op maat voor je maken!

 

Het perfecte geboortekaartje

 

Heb je het gevonden?

Heb jij HET geboortekaartje gevonden? Twijfel dan vooral niet en ga ermee aan de slag! Toen ik zwanger was van Fiene, twijfelde ik echt overal over. Als we ergens een keuze in hadden gemaakt – zelfs wanneer ik er helemaal achter stond – dan was ik een uur later enorm aan het twijfelen. Dit kon ook nog eens dagen duren. Tip: niet doen! Jouw gevoel heeft je al verteld dat dit de juiste keuze is, dus dat kun je gewoon vertrouwen!

 

Tot zover mijn tips in de zoektocht naar het perfecte geboortekaartje.

Heb jij nog aanvullende tips?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

3 comments on “Tip | Zo vind je het perfecte geboortekaartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.