The Sunshine Blogger Award

Een paar weken geleden werd ik door Charlotte genomineerd voor The Sunshine Blogger Award. Ehm, the what? Die kende ik nog niet! Wat blijkt, het is niet echt een award, maar meer een compliment van een medeblogger. Ah, ok – thanks Charlotte! Ze stelde mij en 10 andere bloggers 11 vragen, die ik hieronder beantwoord en het is vervolgens aan mij om zelf ook 11 vragen te verzinnen voor 11 andere bloggers – snap je het nog?

 

Sunshine Blogger Award

 

Sunshine Blogger Award

1. Waarom ben jij begonnen met bloggen?

Ik las al een tijdje mee met andere blogs en op een gegeven moment begon het steeds meer te kriebelen om zelf ook ervaringen te delen. Op een gegeven moment dacht ik ‘ik doe het gewoon’ en maakte een gratis site aan op WordPress. Het beviel me zo goed dat ik binnen twee maanden een eigen domein had, waar ik nu na meer dan twee jaar nog steeds volop blog!

 

2. Wat is één van jouw leukste herinneringen uit jouw jeugd?

Pff.. jeetje, dat zijn er zo enorm veel! Ik kan me nog herinneren dat mijn zus en ik vroeger van die groentjes (die menthol snoepjes) in onze neus deden en dan echt he-le-maal dubbel lagen van het lachen – en nee, die aten we daarna niet meer op haha. Het was ook niet iets dat we één keer gedaan hadden, maar het werd echt een dingetje. Als we dan eens groentjes hadden, belandden ze eerst in onze neus. Heel gek eigenlijk, als je er nu zo aan terugdenkt.

 

3. Als je nu een zak geld zou krijgen voor een vakantie naar keuze, waar zou je dan naartoe gaan en waarom?

Goeie vraag. Wij gaan nu altijd kamperen met onze caravan en dat bevalt ons echt super goed. Maar misschien dat we dan een rondreis door Australië, Canada, Amerika of wellicht Nieuw Zeeland zouden doen of iets dergelijks. Of we gaan gewoon alsnog in Europa kamperen, maar dan veel langer en wat verder weg haha.

 

4. Wat zou jij nog graag willen leren m.b.t. jouw blog?

Ik ben heel tevreden met waar ik nu ben met mijn blog en wat ik allemaal al geleerd heb, maar het kan natuurlijk altijd beter! Wat ik wel lastig blijf vinden is het technische gedeelte van de website. Op zich kom ik er altijd wel weer uit en Michiel kan me hier en daar ook wel eens helpen, daarom vind ik het al snel weer best. Het is ook niet het leukste onderdeel, maar hier zou ik me wel wat meer in kunnen verdiepen.

 

5. Als je komend weekend geen kinderen zou hebben, hoe zou je jouw weekend dan invullen?

Eerst heerlijk uitslapen inclusief ontbijt op bed! Daarna gezellig met z’n tweetjes de stad in en bijvoorbeeld naar de bioscoop. Dan gaan we voor een luxe hotelovernachting met een uitgebreid diner en ook hier kiezen we voor lazy breakfast 😉

 

6. Waar shop je het liefste? (kleding voor zowel jezelf als voor de kids)

Voor mezelf shop ik vaak online, bij Wehkamp of iets dergelijks – lekker makkelijk haha. Voor Fiene koop ik echt overal. Ik kom graag bij low budget winkels als Primark, Zeeman of Wibra. Daarnaast shop ik de laatste tijd graag bij Jola en heb ik ook weer het één en ander bij H&M kunnen scoren. En ook voor Fiene shop ik graag online bij webshops als Happybee, Jayno of kleertjes.com. Oh en laten we AliExpress niet vergeten! Heel divers dus.

 

7. Heb je een vaste blogdag in de week?

In principe komt er elke maandag, woensdag en vrijdag een blog online. Ik heb geen vaste dag waarop ik de blogs schrijf, maar over het algemeen werk ik wel een beetje vooruit. Zo komt er (uitzonderingen daar gelaten) op de vaste dagen sowieso iets online, ook al ik bijvoorbeeld ziek ben.

 

8. Over welk onderwerp blog je het liefste?

Wat lastig om te kiezen! Ik vind het heel leuk om iets persoonlijks te schrijven, dat kost vaak ook weinig tijd omdat het zo op ‘papier’ staat. Ook vind ik het heel tof om (samen met Fiene) een review te doen. Eigenlijk kan ik nog wel even doorgaan met opsommen wat ik allemaal leuk vind.. Ik denk dat ik vooral voor divers en ‘van alles’ ga.. mag dat ook 🙂 ?

 

9. Als jouw kind(eren) over een paar jaar ook een blog willen beginnen? Wat vind je daar dan van?

Ja, dat lijkt me prima denk ik. Ik gok dat we eerder te maken zullen hebben met een kind dat wil vloggen, maar misschien is dat tegen die tijd weer helemaal uit haha. Ik zou haar wel proberen uit te leggen waar ze allemaal rekening mee moet houden en wat proberen te sturen.

 

10. Als je nu nog een zoon en een dochter zou krijgen, hoe zou je ze dan noemen?

Geen idee eigenlijk. En dan nog, wie weet gebeurt dat nog eens, dan zou het niet zo handig zijn om ze hier al te noemen.

 

11. Denk je dat je over tien jaar nog steeds blogt op dit domein?

Ja, dat denk ik wel. Geen idee of ik het dan nog steeds leuk vind om te bloggen, maar voorlopig bevalt het me nog prima! Ik ben ook nog steeds heel tevreden over mijn domeinnaam, dus wat dat betreft hoef ik ook niet te switchen. Dat lijkt me ook echt een enorm gedoe trouwens.

 

Mijn nominaties

Dan is het nu aan mij om 11 andere bloggers te nomineren voor The Sunshine Blogger Award:

 1. Marieke (Marieke blogt)
 2. Mathiske (Geluk in een rompertje)
 3. Angela (Mama met passie)
 4. Krystle (Batboy)
 5. Dewi (Firma Mama)
 6. Simone (Papa is de liefste)
 7. Jessica (Life by Jess)
 8. Jodi (Lief Thuis)
 9. Sandra (MamaPlaneet)
 10. Kirsten (La vie de Mama)
 11. Lodi (Lodi blogt)

Enneh meiden: ben je al eens genomineerd? Of denk je ‘hartstikke leuk, maar niks voor mij’? Geen probleem!

 

Mijn vragen voor jullie:

 1. Wanneer en waarom ben je begonnen met bloggen?
 2. Hoeveel tijd besteed je gemiddeld per week aan het bloggen?
 3. Wat is je favoriete plek in het huis en waarom?
 4. Waar erger jij je aan?
 5. Hoe ziet jouw perfecte dag eruit?
 6. Wat is het leukste / liefste dat iemand in de afgelopen maand tegen je heeft gezegd?
 7. Wat is jouw droom?
 8. Welk gerecht maak jij het lekkerst?
 9. Waar ben je het meest trots op?
 10. Wat is jouw ultieme tip voor andere bloggers?

 

Voorwaarden voor de Blogger Sunshine Award:

 1. Bedank de blogger die jou genomineerd heeft voor de Sunshine Blogger Award en voorzie een link naar zijn / haar blog.
 2. Beantwoord 11 vragen die de blogger jou stelt.
 3. Nomineer zelf 11 nieuwe bloggers om de award te ontvangen en stel ze 11 vragen.
 4. Som de regels op en plaats het logo van de Sunshine Blogger Award in je post op je blog.

 

Kende jij de Sunshine Blogger Award al?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

3 comments on “The Sunshine Blogger Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.