TAG | The Summer Tag – Deel 2

Begin deze zomer heb ik de Summer Tag ingevuld. Hierop reageerde Marieke dat zij ook een zomerse TAG had gemaakt, genaamd: The Summer Tag. Net even anders en ook heel leuk om even in te vullen! Vandaag dus deel twee waarin ik je nóg meer zomerse weetjes over mijzelf vertel.

 

The Summer Tag - deel 2

 

The Summer Tag

Wat is je favoriete zomerdrankje?

In de vorige Summer Tag kon je al lezen dat ik op het moment vooral dol op Radlers ben. Daarnaast drink ik bij mooi weer graag een Gin & Tonic. Sinds deze vorige Tag heb ik me laten verrassen door de infusions van Té Tonics, die je Gin & Tonic een hele nieuwe lading geven – heerlijk!! Daar lees je hier meer over: De nieuwste zomerdrankjes (18+) getest.

 

Wat is jouw ultieme zomerhit?

Ik heb eigenlijk niet persé een favoriete zomerhit.. Er zijn er vast een paar, maar er komt er op het moment geen één omhoog borrelen.. Wel hebben wij altijd dezelfde muziek mee in de auto als we op vakantie gaan en zodra die aan gaat, voelt het als vakantie.

 

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

Wij kamperen nu al een aantal zomers achter elkaar met onze caravan in Frankrijk en dat is dan ook echt mijn favoriet. We hebben nooit 1 bestemming maar we toeren een beetje rond, heerlijk. Er zijn genoeg streken en plaatsen om te verkennen en het bevalt ook zó goed met ons meisje!

 

Hoe ziet jouw droomvakantie eruit?

Eigenlijk zoals wij op vakantie gaan, met onze caravan in Frankrijk. Voor de één heel burgerlijk, voor de ander perfect 🙂 . Vóór Fiene vonden wij het al fijn om te kamperen, maar als je ziet dat je meisje ook zo geniet, dan is het perfect – toch? Voor mij wel in ieder geval.

 

Ga je liever naar het strand of naar het zwembad?

Het zwembad. Ik ben niet perse anti-strand, maar het zwembad vind ik toch fijner zonder al dat zand wat gelijk overal zit. Als kind vond ik het strand trouwens wel geweldig, dus we zoeken het wel op voor Fiene. Wel zo leuk om samen een zandkasteel te bouwen.

 

The Summer Tag - Zwemmen in het zwembad

 

Draag je liever een badpak of bikini? (Voor de man liever een zwemshort of een zwembroek?)

Doe mij maar een badpak!

 

Wat doe je het liefst in de zomer?

Kamperen, buiten leven, terrasje pakken of even lekker een dagje uit. Genieten!

 

Wat zijn je plannen voor deze zomer?

We zijn de zomer al goed begonnen door onze caravan op een camping in de buurt te zetten. Vlak bij huis en werk, zodat we gewoon naar ons werk konden en toch alvast een beetje op vakantie waren. Dit voelde dan ook echt als een cadeautje! Zeker omdat we ook nog ‘écht’ op vakantie gaan.

 

Als je op vakantie gaat, waar ga je dan heen?

Niet heel verrassend meer, maar wij gaan naar Frankrijk haha.

 

Aan welke zomer heb jij goede herinneringen?

Jeetje, dat zijn er veel! Ik kies voor de zomer van 2014, waarin we naast een weekje op de Veluwe veel thuis zijn geweest. Fiene was in juni geboren en we genoten met volle teugen van ons fantastische, tevreden meisje.

 

Wil jij The Summer Tag overnemen? Leuk! Vergeet je de credits voor Marieke niet?

Ga jij liever naar het strand of naar de zee?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock

3 comments on “TAG | The Summer Tag – Deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.