Textielposter | In eigen tuin nagenieten van de vakantie

Als je een fijne vakantie hebt gehad, wil je daar het liefst zo lang mogelijk van nagenieten. Daarom hebben we een fotocollage op textielposter laten maken van onze favoriete foto’s van Fiene’s speeltuinavonturen op vakantie.

 

Textielposter in de tuin

 

Textielposter / schoolplaat

Wij lieten onze fotocollage afdrukken op een textielposter, ook wel schoolplaat genoemd, bij fotocadeau.nl. Vroeger zag je ze in de klassen hangen, met wereldkaarten erop of juist met allerlei dieren erop. Tegenwoordig kun je dus zelf een trendy exemplaar laten maken met je eigen foto’s! Voordeel is trouwens wel dat ze niet van papier zijn, zoals de schoolplaten van vroeger, maar van een stevig canvas.

Textielposter met stokken

De schoolplaten zijn verkrijgbaar met stokken of latten en beschikbaar in maar liefst 30 verschillende formaten. Hierboven is onze keuze zichtbaar; wij gingen voor de stokken. Het mooie aan zo’n schoolplaat is dat je deze heel gemakkelijk op kunt hangen; je hebt slechts 1 haakje nodig!

Wij kochten een grotere versie voor in ons eigen interieur, maar ze zijn in kleinere uitvoering ook erg leuk als fotogeschenk!

 

Nagenieten in eigen tuin

Wij hebben een flinke poster van 90 x 120 gekozen, met stokken. We zochten nog een mooie decoratie in onze overkapping in de tuin en de schoolplaat had voor ons precies de juiste uitstraling! Het doek is in principe niet bedoeld om buiten te hangen, maar het doek hangt nu droog en volledig uit de zon, dus daar kan het prima. Daarnaast halen we het doek aan het eind van het seizoen van de muur en bergen we het binnen op.

Schoolplaat

Ik ben echt ontzettend tevreden met het resultaat! De textielposter is exact geworden zoals ik had gedacht en de kwaliteit van het doek is heel mooi.

 

Fotocadeaus

Na het bestellen van onze schoolplaat kreeg ik gelijk cadeaukriebels. Naast de vele soorten wanddecoratie zag ik namelijk ook allerlei leuke fotocadeaus. Denk aan een foto op een kussen, koffiemok of zelfs een koffer (té leuk!). Ook een sleutelhanger met foto of een foto op houtblok behoort tot de mogelijkheden. TIP: Michiel heeft een aantal jaar geleden een houtblok met een foto van ons (toen nog heel kleine) meisje cadeau gekregen met Vaderdag. Dat was écht een topcadeau!

 

Wat voor wanddecoratie is jouw favoriet?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Pinterest?

 

One thought on “Textielposter | In eigen tuin nagenieten van de vakantie

  1. Dat ziet er zo mooi en heel gezellig uit.
    Leuke sfeer want daar kan men in de herfst en winter ook zitten…
    Prachtig!
    De Maladiven op canvas is mijn favoriet en daarna een landkaart.

    Een fijne dag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.