Terugblik en winnaar | Nationale Mamablogger Dag

Iets meer dan 2 weken geleden deed ik mee met de Nationale Mamablogger Dag. Vandaag is de dag dat ik de winnaar bekend maak en blik ik nog heel even terug, want jeetje wat waren jullie met veel!

Mamablogger Dag - Terugblik en winnaar

Nationale Mamablogger Dag 2016

Wat heb ik de afgelopen twee weken veel reacties van jullie gehad! Echt heel erg leuk zo veel te horen van mijn trouwe én nieuwe volgers en bezoekers! Ook de mensen die niet eens aan de winactie meededen, maar wel even kwamen zeggen dat ze de actie zo leuk vonden. Echt, ik word hier enorm enthousiast van!

Ik ben ook heel blij dat jullie mijn winactie zo leuk vonden! Ik was er zelf heel erg blij mee dat ik dit had kunnen regelen, maar het is natuurlijk altijd afwachten of anderen hier ook zo over denken.. Al kun je met nijntje (én chocolade) eigenlijk niet echt de mist in gaan natuurlijk 😉

Wat ik eigenlijk heel graag even wil zeggen, is:

Bedankt!

Bedankt voor jullie lieve woorden, deelname aan de winactie en voor het feit dat jullie met me meelezen!  

 

En de winnaar is…

Mamablogger Dag - nijntje-tonys

En dan is het nu toch echt tijd om de winnaar bekend te maken. Het liefst zou ik jullie natuurlijk allemaal blij willen maken met deze mooie set, maar dat gaat helaas niet.. Dus ik ben aan het loten geslagen en daar is een winnaar uit gekomen:

Marjo

Marjo, ik wens jou en Sarah veel leesplezier samen enneh.. geniet van die heerlijke reep Tony’s!
Marjo krijgt vandaag ook persoonlijk bericht.

 

Niet gewonnen?

Heb jij niet gewonnen? Wees niet getreurd, want er komt binnenkort weer iets heel leuks aan!

Ik kan er nog niet veel over vertellen.. maar ik zou MetMirjam.com zeker even in de gaten blijven houden – misschien hop jij binnenkort wel weer zo’n leuke winroute af 😉

 

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

6 comments on “Terugblik en winnaar | Nationale Mamablogger Dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.