Daar ben ik weer! Terug na een korte break..

Daar ben ik weer! Het is de hoogste tijd dat er weer wat blogs online komen, want het is hier een aantal weken erg stil geweest tijdens een korte break!! Dat is mij in de afgelopen jaren nog nooit gebeurd, dus ik zal jullie eerst even bijpraten over de afgelopen periode.

 

Waarom geen blogs?

Ik kreeg een aantal hele lieve berichtjes en vragen waar ik was en of het wel goed met me ging. Super lief!! Ik kan jullie geruststellen, het gaat helemaal prima! We zijn heerlijk op vakantie geweest (3,5 week volop genieten!) en toen we thuiskwamen begon hier de ‘hittegolf’ en zijn we (naast school / werk) eigenlijk gewoon een beetje in ons vakantiegevoel blijven hangen. Zwembad in de tuin, BBQ aan en genieten maar!

Ook is Fiene tijdens onze vakantie 5 jaar geworden (hoe dan??? Het gaat veel te snel!) en hebben we dit na de vakantie ook thuis gevierd, heeft ze op school mogen trakteren én heeft ze haar eerste kinderfeestje gegeven.

Ik heb nog wel af en toe een foto op Instagram geplaatst, maar ook daar was ik wat minder actief. Eigenlijk geen specifieke reden, het kwam er niet echt van, ik dacht er niet aan. Even écht vakantie en nergens aan denken en daarna juist weer even te veel aan mijn hoofd. Misschien was het een klein social media / blogdipje – geen idee.

 

Onze vakantie

Dit jaar konden we voor de laatste keer buiten de schoolvakanties weg. Je kindje is leerplichtig vanaf de maand ná de vijfde verjaardag. Fiene is van juni, dus daar konden we dit jaar nog van profiteren! Lekker toeren door Frankrijk met onze caravan. Via België naar Normandië en toen het weer omsloeg hebben we ons laten leiden door het zonnetje. Daardoor kwamen we uiteindelijk uit in Sérignan aan de Côte d’Azur, waar we zo’n anderhalve week hebben gestaan. Toen het weer in de rest van Frankrijk ook weer wat zonniger werd, zijn we langzaam aan weer wat naar boven gereden en hebben we nog op diverse campings gestaan. Zo fijn om niets geboekt te hebben, ik hoop dat ons dat ook in het hoogseizoen lukt..

Vakantie

Vakantie

Vakantie

 

Feestjes vieren

De verjaardag van onze kleine grote meid is dit jaar uitgebreid gevierd. Op vakantie, thuis, op dansles, op school én met een geslaagd kinderfeestje. Als je je dan niet jarig voelt, weet ik het ook niet meer 😉 . Het was allemaal ontzettend leuk, maar eerlijk gezegd ben ik nu ook wel blij dat het allemaal achter de rug is. Je moet toch steeds van alles plannen en voorbereiden en daar word ik vaak wat rusteloos van. We kunnen nu terugkijken op hele leuke feestjes en met de schoolvakantie om de hoek (dit is haar laatste schoolweek) komt er weer een fijne relaxte tijd aan.

Feest

Ik merk dat ik door de rust in mijn hoofd ook weer zin krijg om mijn laptop erbij te pakken en te schrijven. Ik heb ook nog ontzettend veel leuks dat ik met jullie wil delen, dus dat is maar goed ook!

 

De komende tijd kunnen jullie dus weer genoeg van mij verwachten, al zal ik soms wellicht nog een weekje overslaan in verband met de zomervakantie.

Fijn om weer ‘terug’ te zijn! Wat zijn jullie vakantieplannen?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Pinterest?

 

3 comments on “Daar ben ik weer! Terug na een korte break..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.