Meer energie met Tastea Energy Boost

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben géén ochtendmens.. Oké, ik ben ook geen donderwolkje en wel gewoon aanspreekbaar, maar ik heb echt even wat extra energie nodig in de ochtend. Normaal gesproken drink ik daar een kop koffie (of twee 😉 ) voor, maar afgelopen 2 weken heb ik de ochtendkoffie vervangen door thee. Niet zomaar een thee natuurlijk, maar door Tastea Energy Boost, een 100% natuurlijke thee blend, die je energielevel een oppepper moet geven. Ik vertel je vandaag hoe dat bevallen is.

Tastea Energy Boost

 

Tastea

Ik werd benaderd door Tastea met de vraag of ik één van hun thee blends wilde uitproberen, als start voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Ik was direct nieuwsgierig en bezocht de website, waar de volgende informatie verscheen:

Tastea is jouw start voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven! De verschillende luxe & 100% natuurlijke thee blends kunnen jou op elk stadium van jouw leven ondersteunen. Start daarom vandaag nog en taste the goodlife!

Ze hebben een flink assortiment met bijzondere thee blends:

 • Detox (Detox thee)
 • Bloody Hell (menstruatiethee)
 • Stress Less (anti-stress thee)
 • Skintight (afslankthee)
 • Picture Perfect (beautythee)
 • Tutti Frutti (ijsthee)
 • Green Dream (ijsthee)
 • Sunset (ijsthee)
 • Hocus Pocus Focus (concentratiethee)
 • Sweet Dreams (slaapthee)
 • Horsepower (weerstandthee)
 • Energy Boost (energiethee)
 • Make Your Bedrock (sexthee)
 • Bun In The Oven (zwangerschapsthee)
 • Mama’s Milkshake (borstvoedingsthee)

Ik was erg benieuwd geworden en besloot voor de Tastea Energy Boost te gaan. Als moeder van een peuter is wat extra energie best welkom natuurlijk 😉 !

 

Tastea Energy Boost

Niet alleen de verpakking van de thee, het luxe zwarte blik, is een eye catcher; de losse thee ziet er ook prachtig uit. Met de mooie gekleurde bloemen en gedroogde sinaasappelstukjes is het een kunstwerk op zich.

Tastea Energy Boost

Erg leuk dat een aantal ingrediënten ook direct herkenbaar zijn. De ingrediënten zijn namelijk Mate green, Green rooibos, Orange peels, natural flavouring, Orange pieces, Blue cornflower, Mallow, Yellow marigold petals en Safflower petals.

De Energy Boost blend is met zijn € 35,95 niet goedkoop, maar er zit dan ook 125 gram thee in het blik. Per beker thee (200 ml) heb je zo’n 3 gram losse thee nodig, dus je bent er niet zomaar doorheen.

Tastea Energy Boost kan je ondersteunen bij:

 • Meer energie
 • Omgaan met stress
 • Ontspannen
 • Vitamine boost
 • Mentale gezondheid bevorderen

 

De theebeker

Naast de energiethee ontving ik ook de speciale Tastea theebeker (t.w.v. € 19,95). In eerste instantie dacht ik dat deze vooral bedoeld was voor onderweg en zag ik het niet zo snel gebeuren dat ik de beker zou gaan gebruiken. Bij nader inzien blijkt het juist een een hele handige beker te zijn, ook voor thuis!

De Tastea beker is dubbelwandig, waardoor de thee langer warm blijft zonder je vingers te verbranden. Daarnaast is de beker BPA-vrij en enorm handig om deze losse thee uit te drinken, omdat er een filter in de beker zit waardoor je geen theegruis binnenkrijgt.

Mocht je de theebeker voor onderweg willen gebruiken; de beker heeft een geheime bodem waar je nog wat extra thee in kunt bewaren.

 

Hoe bevalt Tastea Energy Boost?

Bij het openen van het blik geurt de thee al direct erg fris en fruitig (sinaasappel) en ik was erg benieuwd naar de smaak, omdat ik niet echt van hele zoete thee houd. Ik drink normaal gesproken graag Rooibos of Groene thee (allebei aanwezig in deze blend) en vind de smaak van Tastea Energy Boost erg lekker. Ik proef groene thee, sinaasappel en toch ook een een zoetje. Een erg lekker combinatie van smaken die absoluut niet te sterk is, ook niet als de thee een tijdje staat.

Zoals ik al aangaf, heb ik mijn normale kop koffie de afgelopen weken vervangen door een beker met energiethee. Het is natuurlijk lastig meten of en hoeveel energie je ervan krijgt, maar ik heb de koffie in ieder geval niet gemist! Het is sowieso een heerlijke thee, dus ook tussendoor drink ik het graag.

 

Kortingscode

Zou jij ook een Tastea thee blend willen proberen? Dan heb ik een fijne kortingscode voor je die je tot en met 31 mei kunt gebruiken. Hiermee krijg je op de website van Taste 10% korting op je bestelling (met uitzondering van package deals).

Website: Tastea
Kortingscode: metmirjam

 

Ben jij al bekend met de thee blends van Tastea? Ik ben erg benieuwd welke thee jij zou willen proberen!
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

17 comments on “Meer energie met Tastea Energy Boost

 1. Ik moet zeggen, de pot en beker zien er beide super goed uit! Verder drink ik elke ochtend groene thee… als dit er op lijkt, wil ik het best eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.