Swap | Peuterswapnl Herfsteditie

Wie de hashtag swappenisverslavend wel eens heeft gezien, vroeg zich misschien af of dit echt zo is.. Yup, dit is helemaal waar! Nadat ik in juli met de Peuterswapnl van Lauver had meegedaan via Instagram, kon ik echt niet anders dan me ook inschrijven voor de Herfstedititie.

 

Wat is swappen?

Voor wie denkt “Swappen? Waar heb je het over?”: Een swap is een soort ‘ruil’ waarbij je cadeautjes koopt of maakt voor een vooraf bepaald minimum bedrag voor iemand anders.  Je kunt het zien als een soort lootjes trekken zoals met Sinterklaas. Vervolgens pak je deze cadeautjes zo mooi of leuk mogelijk in.

 

Persoonlijk afgeleverd

Ontvangen swap pakket - Peuterswapnl

Vorige week vrijdag werd ik aan de deur verrast met ons Peuterswapnl pakket. Normaal gesproken krijg je je pakket via de pakketbezorger, maar ons swapmaatje bleek Marieke van Marieke Blogt te zijn, die niet ver bij ons vandaan woont! Ze had haar heerlijke kindjes meegenomen en kwam haar prachtig ingepakte pakket zelf brengen – zo lief 🙂 Ik herkende haar gelijk van haar foto’s – maar kon het aan de andere kant ook niet direct plaatsen, zo gek als je het niet verwacht haha. Super leuk om haar in het echt te spreken! Dit doen we nog wel een keer over, want ik was zo overdonderd dat ik ze helemaal niet binnen heb gevraagd – lekker gastvrij..!

 

Wat kregen wij in onze swap?

Ik vind het zo leuk om te laten zien wat we allemaal gehad hebben! Het pakket zelf zag er ingepakt al zo mooi uit, bijna zonde om alles open te maken! Kijk mee naar wat er allemaal kregen in onze swap:

 

Cadeautjes uitpakken- Peuterswapnl

Uitpakkuuuhhh!

 

Woezel en Pip boekje lezen - Peuterswapnl

Toen Fiene dit Spookjes boekje van Woezel en Pip opengemaakt had, moest er gelijk een pauze ingelast worden, want dit wilde ze écht even bekijken! Wat Marieke niet wist, is dat Fiene sinds die week ervoor nogal met spookjes bezig was (waarschijnlijk ergens iets opgevangen) en ze een beetje eng vond. Dankzij dit boekje is ze het ‘enge’ helemaal vergeten en zit er volgens haar nu altijd een Woezel of Pip in een spook. Thanks dus!

 

Anna & Elsa - Peuterswapnl

Fiene is dol op Anna en Elsa en wat heeft ze een geluk gehad met haar cadeaus! Een super schattig koffertje (dokter Fiene loopt er steeds mee rond), een ketting die natuurlijk ook gemaakt is en dagelijks om hangt en 4 puzzels! Het zijn 4 verschillende puzzels in verschillende niveaus. De makkelijkste heeft 35 wat grotere puzzelstukjes en de moeilijkste is van 100 kleine stukjes. Hartstikke leuk, want op deze manier is ze er voorlopig nog niet mee uitgespeeld. We beginnen gewoon met de makkelijkste en die maken we nu samen.

 

Naamslinger - Peuterswapnl

Deze zelfgemaakte slinger is zó leuk! Ik ben dol op spulletjes met de naam van mijn kindje erop (jij ook? Check dan zeker even mijn winactie)! Ik heb hem intussen aan Fiene’s kast gehangen in haar kamertje – staat super leuk!

 

Armbandje Save our Sisters - Peuterswapnl

Marieke dacht niet alleen aan mij en mijn meisje, maar ook aan de kansarme meisjes in India. We kregen namelijk een armbandje van het Save our Sisters project, die verkrijgbaar zijn bij Zeeman. Door zo’n armbandje te kopen voor € 0,99 steun je het project dat kansarme meisjes in India een nieuwe toekomst biedt. Helemaal super!

 

Ik leer letters - Peuterswapnl

Had ik al schot in de roos gezegd? Ik heb het al eens eerder gezegd, ons meisje heeft iets met letters en cijfers. Dit is echt iets voor haar, hier gaan we dus veel plezier aan beleven!

 

Totaaloverzicht - Peuterswapnl

Het totaaloverzicht van al onze cadeautjes – hoe leuk!

 

Cadeautjes voor mama - Peuterswapnl

Nog even deze mama-cadeautjes uitlichten hoor.. Check die woonketting! Mijn kleuren in huis zijn voornamelijk wit en grijs, dus ook dit is perfect! Hier ga ik nog even een leuk plekje voor bedenken in huis :). De heerlijke smeersels komen altijd van pas.

 

Lieve Marieke, wat heb je het belachelijk goed gedaan! Nogmaals bedankt voor je creativiteit en cadeaukeuze, dat geldt natuurlijk ook voor Luca en Giulia 😉

 

Mijn zelf verstuurde swap voor de Peuterswapnl

Mijn verstuurde pakket - Peuterswapnl

Ik heb zelf natuurlijk ook van alles verzameld, gemaakt en ingepakt voor mijn eigen swap. Ik ben echt enorm benieuwd wat mijn swapmaatje en haar zoontje ervan vinden, want ik vond het best lastig! Ik hoop dat ze blij zijn met hoe ik de swap het ingevuld.

De inhoud van mijn gemaakte pakket - Peuterswapnl

Ben je benieuwd naar wat ik gegeven heb? Check dan even de Instagram account van mijn swapmaatje – als het goed is plaatst ze daar vandaag een foto van.

 

Kende jij de Peuterswapnl van Lauver al? Heb je wel eens meegedaan?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

7 comments on “Swap | Peuterswapnl Herfsteditie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.