Een klein gebaar | de steun van moeders onder elkaar

Bij het opvoeden van onze kinderen is er een aspect wat soms heel erg wordt onderschat. De steun van moeders onder elkaar. Geen afkeurende blikken of discussies over wat beter is, maar gewoon heel simpel: steun elkaar.

 

De steun van moeders onder elkaar

Deze onderlinge steun hoeft echt niet veel moeite te kosten! Een paar kleine voorbeelden:

  • Ken je die ene moeder die vaak net te laat met haar kinderen op het schoolplein aankomt, onopgemaakt en haar haren in een slonzige knot?
    Geef haar even een bemoedigende knipoog, want de kans is groot dat ze vanmorgen al een stuk langer met haar kinderen op was dan jij.
  • Of die vriendin die altijd alles tot in de puntjes regelt. Het lijkt allemaal vanzelf te gaan bij hun gezin en je vraagt je vaak af hoe ze het doet.
    Geef haar eens een compliment! Echt, doen. Dit gaat niet vanzelf en dit compliment verdient ze!
  • Misschien begrijp je niet dat een andere moeder zo weinig werkt of juist zoveel..
    Jouw keuze is niet altijd dezelfde als die van een ander. Misschien heeft ze zelf ook moeite met de situatie, misschien is het voor haar de beste beslissing ooit. Hoe dan ook is jouw commentaar waarschijnlijk niet nodig en is jouw stilte hier het mooiste gebaar.

 

Mamakaarten | Klein gebaar met zoveel waarde

Heb jij nu ook iemand in gedachte die je eigenlijk het liefst even een hart onder riem zou willen steken? Sofie van mama ABC heeft hier geweldige mamakaarten voor ontwikkeld.

 

Mamakaarten

 

Een perfecte manier om elkaar met een klein gebaar te steunen. De kaarten zijn grappig, waardoor het luchtig blijft, maar toch geven ze een hele belangrijke boodschap door. Hoe bijzonder is het als jouw werk als moeder gezien wordt en je zo’n geweldige mamakaart mag ontvangen!

De mamakaarten kosten slechts € 1,00 per stuk en bij aanschaf van meerdere kaarten (vanaf 6 stuks) krijgt je korting, die op kan lopen tot 25%.

 

Mamakaarten

 

Mama ABC heeft overigens nog meer leuke wenskaarten, mijlpaalkaarten, planners, agenda’s en cadeausets in dezelfde stijl als de mamakaarten. Neem dus gerust even een kijkje in de webshop van mama ABC.

 

Ik heb mijn eerste kaarten al gepost en dat voelde heel goed!

Wat vind jij van deze mamakaarten?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

5 comments on “Een klein gebaar | de steun van moeders onder elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.