Cyber Monday | Steun Het Vergeten Kind bij Tumble ‘N Dry

Vandaag, 26 november is het Cyber Monday. De dag van de extreme kortingen bij online webwinkels. Na een Wikipedia check weet ik nu dat deze uit de Verendigde Staten afkomstige term de start van de kerstverkoop bij online winkels inluidt (als antwoord op Black Friday). Dit keer geeft kinderkledingmerk Tumble ‘N Dry geen hoge kortingen, maar gaat 10% van de omzet van die dag naar Stichting Het Vergeten Kind!

 

Het Vergeten Kind

 

Stichting Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen in Nederland die opgroeien in een onveilige en / of instabiele thuissituatie. Denk hierbij aan verslavingen, verstandelijke beperkingen, psychische problemen en of leven onder de armoedegrens. Deze kinderen zijn erg kwetsbaar. Bij ruim 55.000 gaat het zelfs zodanig mis, dat thuis wonen niet meer mogelijk is!

Uit onderzoek van UNICEF blijkt dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Helaas geldt dit niet voor alle kinderen in Nederland. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout, en worden kinderen verwaarloosd en / of mishandeld.

Het Vergeten Kind wil de problematiek van ruim 100.000 kinderen uit multi-probleemgezinnen onder de aandacht brengen en ze veerkracht geven. Denk aan weekendjes weg om even te kunnen ontspannen, maar ook aan workshops om hun zelfvertrouwen te vergoten en hun talenten te ontwikkelen, zodat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij.

 

Tumble ‘N Dry

Tumble ’N Dry staat vierkant achter de missie van Het Vergeten Kind en geeft dit keer dus geen hoge kortingen, maar schenkt 10% van de omzet van die dag naar Het Vergeten Kind. Bij Tumble ’N Dry draait het om de ‘magic of play’. Niet alleen om actie-proof kinderkleding, maar ook om een wereld waarin ieder kind écht kind kan zijn: gelukkig en zorgeloos. Dit sluit dan ook heel mooi aan bij Het Vergeten Kind!

Het Nederlandse Tumble ‘N Dry is een toonaangevend label voor kinderen van 0-12 jaar. Ze ontwerpen kinderkleding om in te kruipen, klimmen en chillen met vrienden. Alles wat ze maken, is playful, praktisch en verrassend betaalbaar.

 


Help Het Vergeten Kind!

Shop op Cyber Monday (26 november 2018) in de online store óf in één van de acht Tumble ’N Dry brandstores, waarna 10% van de dagomzet aan Het Vergeten Kind wordt geschonken!


 

Wat shop jij op Cyber Monday?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.