Speciale Valentijnsdag hapjes voor kinderen

De één vindt het commerciële onzin en de ander is al maanden bezig met een romantische verrassing met cadeaus; Valentijnsdag. Wij vieren het niet speciaal, al zie ik het wel als een goed excuus om gezellig samen of met ons meisje erbij uit eten te gaan! Ook voor haar vind ik het leuk om er wat aandacht aan te besteden, dus ik ging op zoek naar leuke Valentijnsdag hapjes voor kinderen.

 

Valentijnsdag hapjes voor kinderen

En waar ga je op zoek naar Valentijnsdag hapjes? Precies, op Pinterest! Als je eenmaal begint, ben je zo uren bezig met je zoektocht, maar oh wat staan er dan ook leuke ideetjes op. De leukste ideetjes zet ik even voor je op een rij.

 

Tomatenhartjes

 

Ons meisje is gek op tomaten. Er staat dan ook elke week standaard een emmertje snoeptomaatjes op mijn boodschappenlijstje. Dit zou ook echt een perfecte Valentijnsdag snack voor haar zijn!

 

Hartjes stroopwafels

 

Deze is speciaal, leuk én makkelijk! Gewoon een normale stroomwafel uitsteken met een koekjesvormpje of zelf even vakkundig uitsnijden met een mesje – super leuk!

 

Fruitspiesjes

 

Speciale Valentijns fuitspiesjes met hartjes, hoe schattig! Ook deze is niet al te lastig om in elkaar te flansen. Ook leuk zonder stokje, los in een schaaltje.

 

Valentijnspizza

 

Deze zijn ook heel schattig! Hier kun je natuurlijk ook kleinere versies van maken, mini-pizza’s! En als je ze zelf maakt, kun je ze precies beleggen hoe jij of je kleintje zelf het liefst wil!

 

Knakhartje

 

Een beetje hetzelfde idee als bij de tomaatjes, maar dan met knakworstjes. Ook heel erg schattig! Misschien zelfs wel een idee om ze samen aan te bieden.

 

Verrassingscake

 

Dit vind ik ook een hele leuke! Een cake met een verrassing in het midden in de vorm van een hartje. Hier heb je én een chocolade cake én een vanille cake voor nodig, dus misschien handig om twee kleine (halve) cakes te kopen of zelf wat kleins te maken.

 

Speciaal eitje

 

Als laatste koos ik deze. Hoe gezellig om zo te lunchen tussen de middag! Dat is nog eens een speciaal beleg op je boterham – een boterham met liefde, speciaal voor Valentijnsdag.

 

Maak jij ook wel eens speciale Valentijns hapjes voor je kindje(s)?
Reacties en ideetjes lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Uitgelichte afbeelding Valentijn via Shutterstock.


 

One thought on “Speciale Valentijnsdag hapjes voor kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.