Slime Battle Blaster van SES Creative

Eéns in de zoveel tijd krijg ik een fijn pakket opgestuurd van SES Creative, waarmee Fiene aan de slag kan. Ontzettend leuk en de inhoud is heel afwisselend! Zo ontvangen we meestal creatieve pakketjes, waarmee we de meest bijzondere knutselwerken kunnen maken. Deze keer zat er ook iets heel anders bij, namelijk de Slime Battle Blaster!

 

Slime Battle Blaster

 

Slime Battle Blaster

Met de Slime Battle Blaster haal je een heus slijmpistool in huis! Het pakket bevat het pistool, een fles met kant en klare slijm en een bakje om het pistool mee te kunnen vullen.

De inhoud van het pakket

 

Hoe werkt het?

Hoe het werkt? Nou, echt heel simpel. Het is een kwestie van vullen, richten en schieten!

Vullen en richten

Het vullen gaat echt heel gemakkelijk door het slijm erin te ‘trekken’ met de blaster. Door de blaster daarna weer in elkaar te ‘drukken’ schiet het slijm eruit. Na ieder schot moet je het pistool weer opnieuw vullen, wat je met het bijgeleverde slijm wel 100 x kunt doen. Je kunt het slijm trouwens meer dan 10 meter ver schieten!

 

Let the battle begin!

Zodra we de Slime Battle Blaster uit ons pakket hadden gevist, zei Fiene ‘dit wil ik met Jack doen!’ Hoe leuk ze de slijm ook vindt, er wordt níet geschoten zonder haar stoere neef! Helemaal prima natuurlijk, want hoe meer kinderen erbij zijn, hoe beter je het product kunt testen. Het enige punt was dat we maar één slijmpistool hadden, maar dat zouden we dan wel zien.

Het uitgelezen testmoment was bij thuiskomst na een warme stranddag. Ze moesten allemaal toch nog douchen, dus wel zo fijn om dan lekker slijmerig te worden!

Schieten met de Slime Battle Blaster

Het feit dat ze maar 1 Slime Battle Blaster hadden, was geen probleem. Ze vonden het namelijk veel te leuk om elkaar één voor één zo goed mogelijk te raken met het slijm. Aan het eind van de battle, ze zijn wel even bezig geweest want ze hadden het slijm he-le-maal opgemaakt, waren ze zo extreem glibberig en was ik aan de beurt met mijn eigen gun – de tuinslang!

Fijn om te weten: het slijm is biologisch afbreekbaar. Daarnaast is het goed uit kleding te wassen. Alsnog vond ik het wel prettig dat ze hun battle in badkleding hielden, want zo kon ik het ergste slijm alvast afspoelen 😉 .

Glibberig slijm

 

Wat vonden wij?

Ik kan wel zeggen dat het goedgekeurd is door de kinderen, want er kwam een hoop gegil en gelach uit de speeltuin vandaan. Ze vonden het geweldig om elkaar onder het slijm te spuiten! Het is dan ook echt heel glibberig spul, dus dat bleef lekker plakken.

Als ik eerlijk ben, dacht ik eerst ‘oei, ik weet niet of ik hier zo blij mee moet zijn’. Maar als ik dan zie hoe ze ermee bezig zijn en hoeveel lol ze met elkaar hebben, kan ik alleen maar denken ‘dit had ik vroeger ook gewild!’. Het feit dat het biologisch afbreekbaar én goed uit te wassen is, heeft ook meegeholpen trouwens.

Handig om te weten: als het slijm op is, kun je navullingen kopen in de kleur groen of oranje.


Worden er bij jullie ook al slijmgevechten gehouden?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Pinterest?

Blaster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.