Sinterklaashop 2018 | Gooi wat in mijn… Regenlaarsjes!

Vandaag komt de stoomboot uit Spanje weer aan! En hoe kunnen we dat beter vieren dan met een Sinterklaashop?! In deze Sinterklaashop 2018 editie stellen meer dan 45 (mama)bloggers zich aan je voor – wellicht ken je er al een aantal – en hebben ze ook nog eens een leuke winactie voor je klaarstaan! Dat lijkt me niet verkeerd met het Sinterklaasfeest in het vooruitzicht 😉 . Wat je bij mij kunt winnen? Een paar gevoerde regenlaarsjes van Stoere Kindjes!

 

Sinterklaashop 2018

 

Uitleg Sinterklaashop 2018

De Sinterklaashop 2018 is een bloghop; een hele leuke manier om diverse blogs te ontdekken waarbij je van blog naar blog ‘hopt’.

De kans bestaat dat je via Marieke Blogt naar mijn blog bent gehopt. Marieke is een hele leuke meid en moeder van binkie Luca en tuttebel Giulia. Op Marieke Blogt neem je een kijkje in haar (gezins)leven, haar creatieve hobby’s en allerlei andere bezigheden. Ik volg Marieke zelf ook al een hele tijd, dus ik zou zeker even een kijkje nemen als ik jou was!

Marieke heeft in haar blog gelinkt naar MetMirjam en ik link onderaan het artikel naar de volgende blog. Dit doen alle deelnemers, dus als je steeds door blijft klikken, kom je vanzelf weer bij de blog terecht waar je bent gestart en is het cirkeltje rond.

Op deze manier bekijk je alle blogs en mis je niks! Je bent vrij om met iedere winactie mee te doen, dus deze bloghop is zeker de moeite waard!

 

Over MetMirjam

Welkom op MetMirjam.com, mijn bruisende Mama – Lifestyle blog over wat mij als mama bezighoudt, in de breedste zin van het woord. Ik ben Mirjam, moeder van een geweldig peutermeisje Fiene (4 jaar) en vrouw van de liefste: Michiel. Ik neem je mee in ons leven en schrijf op basis van mijn eigen ervaringen. Daarnaast vertel ik je graag over nieuwe producten in de vorm van een review, de laatste tijd wat vaker door de komende feestdagen, en houd ik je graag op de hoogte van de leukste kinderkleding. Ook komen er regelmatig hele leuke winacties voorbij.

Op MetMirjam vind je artikelen over zwangerschap of het moederschap, maar je kunt ook bij me terecht voor handige kampeertips in de zomer. Af en toe waag ik me aan een niet te moeilijke DIY (zoals een traktatie voor op de peuterspeelzaal) of deel ik eens favoriet recept, wie weet probeer je er eens eentje – ze zijn heerlijk!

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit wat er allemaal voorbij komt. Neem gerust een kijkje en kom terug voor meer – je bent altijd welkom!

 

Winnen

Ik wist het zeker; dit jaar ga ik weer voor een toepasselijke winactie! Maar wat? Dat was even de vraag… Totdat ik de geweldige regenlaarsjes van Stoere Kindjes voorbij zag komen.

Sinterklaas kapoentje

gooi  wat in mijn schoentje

gooi wat in mijn LAARSJE

dank u Sinterklaasje

Sinterklaashop 2018 - regenlaarsjes

Ik mag een paar prachtige, kleurrijke, gevoerde kinderregenlaarzen t.w.v. € 22,99 van Stoere Kindjes weggeven in maat en kleur naar keuze*!

* De winnaar mag één van de laarsjes kiezen zoals hierboven afgebeeld

Omdat ze gevoerd zijn, kunnen ze ook heel goed in de winter, omdat de voetjes lekker warm blijven. Door de reflectoren op de regenlaarsjes is je kindje goed zichtbaar in het donker en in het verkeer. Aangezien de bovenkant afsluitbaar is, heb je geen last van inregenen en door het goede profiel aan de onderkant glijdt je kindje ook niet zo snel uit. De binnenzool is uitneembaar.

Voor Fiene zijn dit soort gevoerde laarsjes echt een uitkomst. Wanneer ze buitenspeelt, doet ze dat namelijk het liefst in haar kaplaarsjes – zomer of winter. Nu de temperatuur gaat dalen hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je kindje met ijskoude voetjes thuiskomt!  Bijkomend voordeel, ziet ze er ook nog eens super tof uit!

Naast deze toffe regenlaarsjes heeft Stoere Kindjes nog veel meer leuke kinderregenkleding in het assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan regenjassen en -broeken voor jongens, meiden en baby’s, maar ook regenhoezen voor kinderwagens!

 

Hoe maak je kans op de regenlaarsjes?

Ik mag één paar gevoerde regenlaarsjes weggeven van Stoere Kindjes. De winnaar mag de maat en de kleur naar keuze* doorgeven.

 • Laat in een reactie hieronder weten voor welke kleur laarsjes je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Het is zover, tijd om de winnaar van de regenlaarsjes bekend de maken! De gelukkige is:

Nienke T Schroots

Van harte gefeliciteerd! Jouw meisje steelt straks de show met haar groene laarsjes!


Door met de Sinterklaashop 2018

Heb je meegedaan? Dan is het nu tijd om door naar de volgende blog te hoppen:

Happinessfromme

Lees mee met Nadia, moeder van een zoontje van 3 jaar. Ze is gek op schrijven en lezen en maakt ook graag anderen enthousiast om te gaan lezen. Verder schrijft ze graag over kindgerelateerde onderwerpen, recepten of uittips. Ook hier weer genoeg te lezen dus! Benieuwd naar haar winactie? Klik dan vooral even door.

 

Voor welke kleur regenlaarsjes doe jij mee?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

176 comments on “Sinterklaashop 2018 | Gooi wat in mijn… Regenlaarsjes!

 1. Wat een enige actie ! Ik doe mee, de felgele laarsjes zijn het helemaal 🙂
  Ik volg en like je al op FB en Instagram en Bloglovin .

 2. wat super leuk .. ik maak graag kans op de gele versie in 22/23 . Dit zouden de 1e laarjes voor ons meisje kunnen worden. heel gaaf. Ik volg op op fb/twitter/insta en heb het berichtje gedeeld en iemand getagd.

 3. Wat een stoere laarsjes zeg! Deze zijn supertof voor onze 5 jarige Cas, heel vaak krijgt hij de laarsjes van zijn grote broer. Hoe tof zijn deze gloednieuwe en ook nog de keuze in zijn lievelingskleur.. Geel! Wij doen graag mee!

 4. 😲😍😲😍😲 Waaaaaaauuuuuuww !!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg 😍😍😍😍Wat een geweldige prijs gaan jullie weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op deze prachtige regenlaarzen in het blauw maat 23. Dat zou echt zooooo Welkom zijn voor mijn kleine nichtje! Ik ben echt helemaal Excited 😍😍😍 Je zou ‘t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!! Ik heb alle stappen doorlopen
  🧡Geliked
  💚Gedeeld&Gevolgd
  ❤Nu maar heel hard duimen & hopen 🍀💚🍀
  #FingersCrossed

 5. Ik doe heel graag mee voor de gele laarsjes. Mijn dochter haar lievelingskleur is namelijk geel! Super leuk dat je mee doet met deze sinterklaashop!

 6. Ik maak heel graag kans op de gele laarsjes. Mijn dochter haar lievelingskleur is namelijk geel! En wat ontzettend leuk dat je ook mee doet met deze sinterklaashop!

 7. Ze zijn erg mooi! Ik doe mee voor de gele laarsjes voor mijn dochtertje. Die loopt nu het liefst op haar blote voeten, maar aangezien het erg koud word. Kan ze beter met warme laarsjes haar dierenvrienden gedag gaan zeggen.

 8. Mijn zoon roept heel hard: groen groen groen mama ik vind die groene zooooo mooi om in de plassen te springen. Haha ja verrassend, ik doe dus graag mee voor de mooie groene regenlaarsjes!

 9. Wat zijn de laarsjes leuk! De groene vind ik het allermooist, die zouden hier met veel plezier gedragen worden bij het plassen stampen.

 10. Leuke winactie!! De blauwe laarsjes vind ik het mooiste voor mijn zoontje. Hij heeft de laarsjes altijd aan als we naar mijn ouders gaan. Daar kan hij lekker buiten lopen en spelen in de tuin samen met mijn vader. Zou een schattig gezicht zijn!

 11. Gaaf! Lilly is gek op regenlaarzen en roept gelijk dat ze de hele wil haha! Dus als ik niet win moet ik aan de bak en ze gaan halen, hihi!

 12. Mijn zoontje kan nog wel een paar mooie regenlaarzen gebruiken. Hij houdt van groen dus ik denk dat zijn keuze zal worden. Maat 30.

 13. Wat een mooie laarzen! Ik doe graag mee voor een paar donkerblauwe voor mijn oudste, die van hem zijn inmiddels te klein namelijk! Mijn blog-hop start bij jou. Ben benieuwd waar hij mij gaat brengen 😄

 14. Wat een mooie regenlaarsjes! Ik doe graag mee voor mijn oudste, zijn laarzen zijn namelijk alweer te klein! Mijn blog-hop start bij jou, ik ben benieuwd waar ik uit ga komen 😄

 15. Ik heb geen Facebook, maar hoop dat ik toch mag meedoen. En ik volg je natuurlijk al tijden op IG. De rode laarsjes zouden hier heel goed van pas komen, handig unisex:)

 16. Wauwww wat fijn! Heel graag de donkerblauwe voor onze topper. We wonen aan de bosrand en achter ons het veld. Laarsjes zijn hier eigenlijk een must haha want wat is er nu fijner dan door de plassen stampen, door de blubber lopen en over de beekjes te springen in en rond het bos! Meer dan welkom, waag graag een kansje!

 17. Ik doe graag mee voor de rode. Mijn oudste loopt het liefst altijd op laarzen maar ze zijn niet gevoerd. Met de winter in aantocht lijkt me dat toch een beter plan

 18. Wat leuk weer zo’n Sinterklaasbloghop.
  Doe altijd mee met een bloghop, als die er weer is.
  Leuk, hoor?
  Graag zou ik mee willen doen voor de blauwe laarsjes voor mijn kleinzoon.
  Heb alleen geen facebook(privéredenen), maar volg Bloglovin.
  Hopelijk is dat geen probleem om mee te doen.

 19. Cool! Deze papa waagt ook een gokje voor zijn kleine stoere vent. Donkerblauw is gaaf. Fijn hoor van die heerlijke warme laarsjes. We gaan er nogal veel op uit en dan is een paar goede laarzen wel fijn. Zeer handig cadeau. Fingers crossed.

 20. Wauwwww heeel graag de donker blauwe maat 23 voor mijn dochtertje. Ze houdt van buiten in de bossen en plassen springen. dus regenlaarzen waren altijd hier de oplossen. Maar met deze zal ze helemaal gelukkig zijn. Want ze zijn lekker warm van binnen. Mijn dochter roudaina zal dol gelukkig zijn hiermee. Dus duimen …

 21. Whaaaaaaaaaaaaaaaa MerMirjam 🙂 WAT een TOFFE bloghop dit keer, wauwieeee en deze prijs is zo leuk !! Was even bang dat de juiste maat er niet meer bij zat maar zag bij de donkerblauwe nog een 34/35 staan hihi, gelukkig want laarsjes zijn hier wel welkom met het vele wandelen door de duinen .. onze achtertuin hihi !! Je zal dit maar winnen, echt heel erg leuk ieder geval!! ARGHHH dat word ik gek van vreugde voor Daan !! Dit wordt in ieder geval HEEEEEEL hard duimen … WOW #fingerscrossed 🙂 Groetjes Liset van Ravestijn

 22. Rooood 😍😍😍
  DE kleur deze winter als je het mij vraagt! Helemaal hip deze laarsjes en ook nog eens lekker warm, daar zou mn meisje dolblij mee zijn! 💖

 23. Hoi hoi,

  Wauw de gele in maat 25 zou geweldig zijn mocht ik winnen! Ik weet niet of ik al meegedaan heb, sorry. Ik zie mijn bericht niet en er ging iets mis, Facebook gooide je naar mijn tijdlijn en nu weet ik niet meer waar ik gebleven ben. Ik heb MS dus dat helpt niet echt om het dan ook te onthouden. Alleen de gele laarsjes dagen me nog. Anders laat je maar 1 van de 2 berichten door. Als je er 2 ziet staan! Thanks alvast!

  Groetjes Claudia!

 24. Mn meisje is helemaal weg van deze laarsjes, ze zou met se gele wel heel blij zijn want geel is haar lievelingskleur 🤗🍀

 25. Leuk ik ga voor de zwarte voor mijn dochter van 2! Bijna altijd mag ze van mij in de plassen springen! Maar met sommige schoenen vind ik dat echt niet oké en dan hebben we een mini discussie hahaha. Super handig dus deze laarsjes want dan maakt hrt niets meer uit! 😀

 26. Wat een leuke laarzen!! Doe graag mee voor onze jongste dochter. Die rijdt 1x per maand paard en nu de winter er aan komt zijn normale laarsjes toch wat kouder.
  Ik doe graag mee voor de donkerblauwe laarsjes zijn deze zwart dan wíl ik graag de rode laarsjes

 27. Helemaal leuk voor mn lieve buurjongetje ik zou die graag die leuke blauwe laarsjes voor hem winnen maat 29 , <3

 28. ooooh heerlijk warm zeg!
  me dochter is gek op geel <3
  nou ik weet zeker dat ze deze gewoon naar school aanwil
  zonder rijbewijs gaan wij altijd op de fiets of lopend naar school toe
  maar de meeste regenlaarsjes zijn toch wel erg koud
  nou dit is dus de oplossing!
  duimen maar

 29. Wat zijn ze leuk! Ik doe graag mee voor de gele, die vindt mijn dochter vast helemaal geweldig!
  En ook fijn dat ze gevoerd zijn, want niets is zo vervelend als steenkoude voeten in je regenlaarzen….

 30. Voor de oudste, ze heeft nog geen regenlaarzen. Die voeten groeien echt mega hard 🙂 Maat 30 en denk dat ze voor geel gaat.

 31. Dit is eens iets anders dan al dat speelgoed. Goed gevonden, haha! Ik doe graag mee voor de blauwe botjes voor mijn meisje!

 32. Bij regenlaarsjes denk ik meteen aan de kleur geel; geen idee waarom, haha. maar ik doe dus graag mee voor de kleur geel in maat 34.

 33. Ik doe mee voor gele laarsjes! Ons zoontje van twee heeft eindelijk zijn laarsjes ontdekt (nu ze bijna te klein zijn, maar hij wilde ze voorheen gewoon echt niet aan haha) en doet ze het liefst niet meer uit #peuterlogica 😉

 34. Liselotte’s lievelingskleur is blauw! Na oranje en rode laarsjes gaan we dus nu voor deze stoere kleur! (Maat 28) Past ook goed bij haar winterjas 💙✨.

 35. Mijn dochter zou deze laarsjes graag naar scouting dragen; lekker ravotten met warme voetjes! Haar uniform is groen, dus we gaan voor de groene laarsjes in maat 34/35!

 36. Wat een geweldige actie! Ik waag graag een poging voor de donkerblauwe laarzen, geweldig voor mijn zoontje Thijs! Hij wordt vandaag 2 jaar, dus dit zou een mooi cadeau zijn! Zeker aangezien we maar 5 minuten lopen van het bos wonen, en er ook graag in het najaar en de winter op uit trekken. Fingers crossed!

 37. Oehhhh de rode zijn helemaal geweldig😍😍😍dolgraag mee voor m’n moppie lotus. Die loopt ook het liefst altijd op haar laarsjes en doordat je deze van boven ook nog dicht kan trekken helemaal top voor de kleine ondernemende dame..

 38. Heel graag zou ik de groene willen winnen voor mijn oudste. Past heel mooi bij zijn scouting overhemd dan. Daar waar lekkere gevoerde regenlaarsjes zeker van pas komen.

 39. Wat een fijne laarsjes! ❤️ Ik doe graag mee voor mn kleindochter
  Een echt buitenkind 🤗 rood zou ze super vinden

 40. Pagina en bericht geliket maar onder ander mailadres en zal graag een paar regenlaarzen willen winnen in maat: 35 en kleur: blauw!

 41. Ik vind het bloghoppen nu al leuk! Ik hen al veel leuke nieuwe mensen ontdekt.

  Ik waag hier graag een kansje voor de rode laarsjes.

 42. Wauw deze zouden tof zijn voor mijn dochter Fenne! Komen goed van pas in de koude wintermaanden bij opa en oma op de boerderij of straks in de sneeuw..als die valt dan tenmisnte!;)
  De rode Maat 22/23

 43. wauwww geweldiggg!!! de blauwe voor onze stoere boy!! hij speelt altijd buiten! sneeuw.. regen.. kou.. alles trotseert hij! maar zn eigen schoenen worden straks te koud.. en te nat.. deze geweldige regenlaarzen zouden geweldig zijn! hij draagt maat 35. en als die maat er niet meer is dan graag de gele voor zijn zusje in maat 25 die ook altijd lekker buiten ravot!

 44. Ja super graag de blauwe in maat 26 😍🍀❤️! Ik ben nog op zoek naar zo’n laarsjes voor m’n zoontje, dus dat zou super zijn als ik ze zou winnen.

 45. Wat een handige laarsjes 😃 . De gele zijn perfect voor mijn dochtertje Yinthe. Ze gaat graag in de regenplassen springen en dan vooral regenplassen met modder.

 46. Oh die gele zijn wel leuk! 😀 Hiermee zou mijn dochtertje haar eerste plassen in kunnen gaan springen, nu ze zelfstandig kan stappen! 😀

 47. Ja leuk voor me zoon de groene hij speelt graag buiten maar hier is de grond nat dus zijn schoenen zakken er een beetje in weg en met deze paar laarzen blijven zijn voeten tenminste ook droog wij wagen graag een kansje voor maatje 31 voor me zoon die bijna 7 jaar word 😁

 48. Wat een “blije laarsjes”!!! Ik wil voor mijn jongste dochter wel een paar gele winnen. Dit maakt een regenbui☔️ een stuk draaglijker😉

 49. Wat een pech, te kleine maatjes! Dat dametje van ons is lang voor haar leeftijd en heeft al 37. In ieder geval een leuke (en nuttige) actie. Ik wens de anderen bij deze succes toe!

 50. Wat fijn deze gevoerde laarsjes! Milan loopt het liefst elke dag en altijd op zijn regenlaarsjes, maar nu het kouder wordt is dat natuurlijk niet heel lekker. Deze lijken perfect! Ik doe mee voor de blauw.

 51. Doe heel graag mee voor de groene voor ons zoontje. Echt een kou kleun waardoor normale regenlaarsjes al snel te koud zijn. Deze lijken me ideaal!

 52. Wauw ik doe graag mee door wat tegenslagen zit me niet mee helaas en dit zou top cadeau zijn en erg praktisch 🙈

  Graag de rode in maatje 30😁

 53. Mijn dochter is dol op in plassen stampen en de kleur groen. Ze draagt heel vaak haar regenlaarzen. Een nieuw groen paar maat 26/27 zou ze geweldig vinden.

 54. Voor mijn kleinzoontje Niek zou ik heel erg graag de gele laarsjes in maat 27 winnen. Hij moet elke dag 25 minuten van en naar school lopen en dan komen zulke laarsjes heel vaak goed van pas. Geel is ook nog eens zijn lievelingskleur dus mooier kan het niet.

 55. Woowww super cool zijn deze laarsjes. Groen zou fijn en handig zijn. Mijn jongste zoon trekt altijd blauwe laarsjes ven mijn oudste zoon aan. Zou zeer welkom zijn.

 56. De blauwe laarzen voor onze Bart van 3. Hij loopt altijd op zijn blauwe laarzen. Ik koop wel nieuwe schoenen voor hem, maar slijten doen ze niet,

 57. Wat een supergave regenlaarsjes😍 mijn dochtertje Lilly vindt het heerlijk om plassen te stampen en we zijn vaak in de bossen en duinen te vinden. Deze gave regenlaarsjes zouden dan ook super van pas komen. Geel is onze favoriete kleur (maat 26/26💛 (ik volg je op facebook met het account: Nicole van Dongen-Monsieurs en op ig met het account: nicolemonsieurs)

 58. Onze dochter zit sinds kort op scouting. En aangezien ze elke zaterdagochtend 2,5 uur buiten rondbanjeren, zouden deze laarzen heel goed van pas komen. Zeker nu het buiten wat kouder wordt. Komt ze in ieder geval niet met koude voetjes thuis. Mochten we winnen dan vindt ze de gele heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.