Sinterklaashop 2017 | Bloghop met 30 winacties

Na het succes van vorig jaar is hier de Sinterklaashop 2017! Je kunt vandaag terecht bij 30 (mama)bloggers uit Nederland en België die zich aan je voorstellen én natuurlijk een leuke winactie voor je klaar hebben staan. Dat lijkt me niet verkeerd met het Sinterklaasfeest in het vooruitzicht 😉 . Bij mij kun je in ieder geval een heel toepasselijke prijs winnen!

 

Sinterklaashop 2017

 

Sinterklaashop 2017? Wat is dat?

De Sinterklaashop 2017 is een bloghop; wat voor jou een leuke manier is om diverse blogs te ontdekken. Je hopt als het ware van de ene naar de andere blog.

De kans is groot dat je via Caroline van Kaktussen naar mijn blog bent gehopt. Caroline is moeder van zoontje Kobe van 1 jaar. Op Kaktussen lees je over haar ervaringen en geeft ze haar ongezouten mening over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken.

Caroline heeft in haar blog gelinkt naar mijn website en ik link onderaan het artikel naar de volgende blog. Dit doen alle deelnemers, dus als je steeds door blijft klikken, kom je vanzelf weer bij de blog terecht waar je bent gestart en is het cirkeltje rond.

Op deze manier zul je ze alle blogs één voor één bekijken en mis je niks! Je mag met iedere winactie meedoen, dus deze bloghop is heel interessant om te doen!

 

Over MetMirjam

Welkom op MetMirjam.com, mijn bruisende Mama – Lifestyle blog over wat mij als mama bezighoudt, in de breedste zin van het woord. Ik ben Mirjam, moeder van een geweldig peutermeisje Fiene (3 jaar) en vrouw van de liefste: Michiel. Ik neem je mee in ons leven en schrijf op basis van mijn eigen ervaringen. Daarnaast vertel ik je graag over nieuwe producten in de vorm van een review of laat ik je mijn favorieten zien in een artikel. Ook komen er regelmatig hele leuke winacties voorbij.

Op MetMirjam vind je natuurlijk artikelen over het moederschap, maar ook blogs met een knipoog én handige kampeertips in de zomer. Ook waag ik me wel eens een DIY (zoals een traktatie voor op de peuterspeelzaal of een dummy-proof herfst DIY). Ook deel ik af en toe een favoriet recept, wie weet probeer je er eens eentje! Ik denk dat je je als moeder zeker kunt herkennen in veel van mijn artikelen. Bijvoorbeeld over hoe ik er tegenop zag dat Fiene naar de peuterspeelzaal mocht of hoe lastig ik het als moeder vond om ons kleine meisje ziek te zien.

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit wat er allemaal te lezen valt. Neem gerust een kijkje en kom terug voor meer – lijkt me gezellig!

 

Winactie

Bij de Sinterklaashop 2017 hoort natuurlijk ook een winactie. En wat is er nu leuker dan een winactie in het thema? Daarom kun je bij mij een Video van Sint winnen!

Video van Sint is al 9 jaar lang een groot succes in menig huiskamer! Het is een persoonlijk videobericht van Sinterklaas, dat je helemaal zelf kunt samenstellen. Het enige dat je hoeft te doen, is de gegevens opgeven van je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of wie je dan ook wilt verrassen. Je kunt zelfs je huisdier in de video opnemen (maximaal 8 personen)!

De ingevulde personen worden door Sinterklaas persoonlijk aangesproken. Per persoon kun allerlei onderwerpen invullen, waardoor de Sint en zijn Pieten precies op de hoogte zijn van allerlei persoonlijke weetjes, een hobby of eigenschap.

Binnen 5 minuten stel je zelf een uniek persoonlijk videobericht samen, die binnen 24 uur verzonden wordt!

Sinterklaashop 2017 - Video van Sint

 

Hoe maak je kans op de Video van Sint?

Wil jij jouw familie verrassen met een Video van Sint? Doe dan mee!

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als:

 • je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met vrijdag 24 november. Op zaterdag 25 november maak ik de winnaar bekend.

 

Door met de Sinterklaashop 2017

Heb je meegedaan? Dan kun je nu weer door naar de volgende blog in het rijtje:

Coffee and Kids

Lees mee met Mathilde, mama van Julie (6 jaar) en James (3 jaar). Ze omschrijft haar website als haar persoonlijke lifestyle blog vol met herkenbare en eerlijke ervaringen over het mama zijn, peuterpraat en kleuterdrama’s. Lees dus ook wat verder dan alleen de Sinterklaashop, want er is genoeg leuks te vinden!

 

Heb jij al eens eerder een Video van Sint gemaakt?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

46 comments on “Sinterklaashop 2017 | Bloghop met 30 winacties

 1. JA! Ik wil heel graag de hele familie verrassen met een boodschap van Sinterklaas voor alle kleinkinderen (waaronder twee van mij) bij opa en oma op pakjesavond. Zal het perfecte begin van de avond zijn!

 2. Leuk!!
  Onze dochters spelen zeker de (hoofd) rol als deze HulpSint Mama mag winnen!!
  Zulke geweldige verhalen hier over gehoord… de voorpret is al leuk en dan helemaal om die gezichtjes te zien!!
  Ik waag graag een kans.
  Liefs van Saskia van der Heijden;)

 3. Ik doe graag mee, mijn zoon Tycho vindt dit geweldig en dit jaar vieren we met alle neefjes en nichtjes samen, dus kan me nu al verheugen op die gezichtjes…. <3

 4. Wat leuk zeg. Mijn jongste is dit jaar echt geïnteresseerd in sinterklaas en heeft er lol in. Mijn oudste begint te wankelen. Ik ben benieuwd naar hun reactie op zo’n bericht.

 5. Ik doe graag mee! Ik heb al voor alle kids zo’n video van de sint gemaakt maar ik zou er dit jaar graag 1 maken voor mijn vader (de opa). Hij is altijd heel cynisch als het om sinterklaas gaat maar als er dan wat voor hem uit de zak komt dan glundert hij als een klein kind. Helaas was voor hem sinterklaas niet zoals het voor mijzelf als kind was of mijn kind. Dus een persoonlijke boodschap van de sint voor opa. Denk dat de kinderen niet meer bijkomen en opa hiervan wel kan genieten.

 6. Ik doe graag mee met deze Sinterklaashop, voor mijn kleinkinderen.
  Leuk zo’n persoonlijke videoboodschap van de Sint.
  Zie de afwachtende gezichtjes van mijn kleinkinderen al voor mij, als de Sint hen toespreekt.
  Graag doe ik mee, maar heb geen Facebook(privéredenen), maar volg op bloglovin.

 7. Leuk zeg! ik denk dat dit het allerlaatste jaar is dat Xander gelooft in Sinterklaas. Om dit af te sluiten met een video lijkt me erg leuk!

 8. Ik doe nog steeds dolgraag mee. We vieren dit jaar weer eens heerlijk ouderwets sinterklaas met de hele familie. Dus niet alleen voor onze meiden leuk, maar ook voor hun 2 grote neven en 2 kleine nichtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.