SinterKerstSwap | Een speciaal kerstpakket

Zo’n anderhalve maand geleden kreeg ik de vraag om mee te doen met de SinterKerstSwap en ik wist gelijk ‘ik doe mee!’. Vorig jaar was mijn planning te vol en kon ik helaas niet mee doen, dus nu greep ik mijn kans.

 

SinterKerstSwap

In een swap koop (of maak) je voor een afgesproken bedrag cadeautjes voor iemand anders. Wij waren met 6 meiden met ieder hun eigen ‘lootje’ voor we mochten shoppen aan de hand van wat informatie die de ander over zichzelf had gegeven. Vervolgens pak alles leuk in en stuur je het pakket naar jouw ‘lootje’.

Ik ben dol op swaps en heb er al aan meerdere meegedaan. Deze SinterKerstSwap valt tussen Sinterklaas en Kerstmis, vandaar de leuke naam!

 

Een pakket versturen

SinterKerstSwap - pakket voor mijn lootje

Voordat we het pakket gaan bekijken dat ik mocht ontvangen, nog even over het pakket dat ik zelf verstuurde. Het blijft namelijk lastig om voor cadeautjes voor iemand te kopen die je niet persoonlijk kent. Ik mocht een pakket samenstellen voor Jessica van de blog Lifebyjess.nl. Gelukkig niet helemaal onbekend, want ik lees wel eens met haar mee. Maar toch, het blijft lastig!

Gelukkig heb ik al van haar vernomen dat ze er blij mee is, dus dat is heel fijn om te horen. Benieuwd naar de inhoud? Die kun je vandaag op Jessica’s website bekijken.

 

Een pakket ontvangen

Als ik meedoe met een swap ben ik in mijn hoofd altijd heel erg bezig met het pakket dat ik zelf maak. Als dat eenmaal de deur uit is, komt meestal pas weer het besef van ‘oh ja, ik krijg zelf ook cadeautjes!’ – super leuk!

Ik kreeg een heel leuk pakket van Birgit van Lifestyle and lovely home. Birgit heeft hele leuke dingetjes gekocht en ook aan mijn kleine meisje gedacht, super lief!

SinterKerstSwap - mijn gekregen pakket

Zodra het pakket werd afgeleverd, heb ik de doos opengemaakt. Een zee aan producten lachte me tegemoet! Pas nadat ik alles had uitgepakt en bekeken besefte ik me dat het zo meer een kerstpakket was omdat de producten niet los waren ingepakt, maar dat gaf helemaal niks. Ik vond het zo ook ontzettend leuk!

 

Wat heb ik gekregen?

Het was een lekker vol pakket, dus genoeg te bekijken!

SinterKerstSwap - inhoud

Zoals ik al zei heeft ze rekening gehouden met ons meisje en kunnen we lekker aan de slag met de Sneeuwpop koekjesmix. Daarnaast een chocoladefondue setje – lekker, dat had ik nog niet! Een een gouden kaars in de vorm van een ster, lekker Kerstig.

 

SinterKerstSwap - inhoud

Ook vond ik een leuke houten ster als accessoire, een glasdeco setje om mee te knutselen, chocolade Kerstkransjes en een klein windlichtje met een kersttafereeltje erin, dat Fiene gelijk inpikte haha.

 

SinterKerstSwap - inhoud

Een shower foam en een cream shower van Vogue – heerlijke geur overigens. Leuke servetjes, die deze Kerst gelijk in gebruik worden genomen en twee koekjesvormpjes in de vorm van een sneeuwpop en een engeltje.

 

Birgit, ontzettend bedankt voor dit leuke pakket!

Heb jij wel eens meegedaan aan een swap?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

.

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

4 comments on “SinterKerstSwap | Een speciaal kerstpakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.