WIN | Shoptegoed voor een Bluetooth koptelefoon

Wanneer Michiel en ik ‘s avonds allebei iets anders willen kijken, pakt één van ons er een laptop en koptelefoon bij en kunnen we toch gezellig samen op de bank blijven zitten. Hij kijkt dan bijvoorbeeld voetbal op de televisie en ik maak er dan een Netflix avondje van met mijn laptop. Het enige nadeel was dat ik dan toch vaak het geluid van de voetbalwedstrijd door mijn serie hoorde. Met mijn nieuwe bluetooth koptelefoon met noise cancelling is dat verleden tijd! Ben jij ook toe aan nieuwe koptelefoon? Lees dan vooral even verder, want ik geef ook nog eens shoptegoed weg!

 

Bluetooth koptelefoon

 

Bluetooth koptelefoon

Mijn nieuwe koptelefoon is de zilverkleurige ZEALOT B5 Bluetooth 4.0 Over-ear Hi-Fi Koptelefoon van bluetoothkoptelefoons.nl.

Een draadloze koptelefoon heeft meerdere voordelen. Ten eerste zitten er geen draden in de weg die verstrikt kunnen raken en daarnaast kun je bijvoorbeeld wat te drinken pakken of even een was in de trommel doen terwijl je gewoon kunt blijven luisteren naar je muziek of serie (draadloos bereik van 10 meter).

 

Bluetooth koptelefoon

Ik had een aantal eisen waaraan een nieuwe koptelefoon moest voldoen. Hij moest sowieso draadloos zijn, maar ook met kabel te gebruiken zijn, zodat je toch verder kunt wanneer de batterij leeg is. Daarnaast stond de noise cancelling natuurlijk bovenaan, wat ook echt wel heel fijn is! Het is niet zo dat je helemaal niks meer hoort, maar het omgevingsgeluid is veel minder aanwezig en leidt ook niet meer af. Verder is de geluidskwaliteit goed (ook niet onbelangrijk 😉 ) en zit de koptelefoon prettig op je hoofd. Fiene gebruikt hem af en toe ook en bij haar zakt hij nog wel eens af, wat ook niet zo gek is aangezien haar hoofdje wat kleiner is.

 

Win € 25,00 shoptegoed

Kun jij ook wel een nieuwe koptelefoon gebruiken? Of ben je toevallig op zoek naar een draadloze headset? Doe dan mee met de winactie, want ik mag € 25,00 shoptegoed weggeven, te besteden bij bluetoothkoptelefoons.nl!

Bluetooth koptelefoon

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina’s van Bluetoothkoptelefoons.nl en MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met vrijdag 9 november.

 


Ik heb de volgende winnaar geloot:

chucky1012

Gefeliciteerd!
De winnaar krijgt ook persoonlijk bericht.


 

Kan jij ook niet meer zonder koptelefoon?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

56 comments on “WIN | Shoptegoed voor een Bluetooth koptelefoon

 1. Ohhh ik doe graag mee! Mijn dochter heeft dit op haar lijstje staan! Wat zou ze hier blij mee zijn!! Deze mama ook, scheelt weer 😉

 2. Wat leuk!! Shoptegoed voor een nieuwe koptelefoon 😁. Ik zou deze graag willen winnen voor onze zoon die 3 keer per week gaat sporten 👍. Hij kan dan geen muziek luisteren. Dat zou hij wel kunnen met een draadloze koptelefoon. Hij is 6 november jarig dus dat zou een mooi cadeau voor hem zijn!!! Ik volgde je al 👍👍

 3. Zo leuk 👌
  Er is zoveel keuze in de webshop.
  Ik doe heel graag mee met deze winactie want zou dolgraag ongestoord naar mijn favoriete songs willen luisteren als ik reis met het ov., op holiday ga, thuis etc….
  De PICUN BT08 Over-ear Bluetooth Koptelefoon – Zwart is mijn favoriet.

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb: Ike Hassankhan

  Blog.: chucky1012

  Happy Friday 😉

 4. Een draadloze koptelefoon staat nog op mijn wensenlijstje. Het is er nog niet van gekomen, misschien op deze manier 😉 Leuk cadeau voor de decembermaand!

 5. Doe graag mee voor mijzelf.
  Vind thuis sporten fijn, en met deze koptelefoon zou het nog fijner kunnen worden.
  Even niet gestoord worden.

 6. Gave winactie!! Ik doe graag mee voor mijn oudste zoon. Hij wil regelmatig iets op de computer doen maar wordt dan vaak afgeleid door zijn omgeving. Met een koptelefoon kan hij zich vast veel beter afsluiten!
  En als die koptelefoon dan toch savonds ongebruikt op tafel ligt… Kan ik mooi naast mijn man op de bank duiken met de laptop 😉

 7. Komt zeker van pas nu ik meer thuis werk achter de laptop terwijl ook soms de kinderen thuis zijn; kan ik me toch een beetje afsluiten. en savonds gewoon voor me-time.

 8. Zou heel goed van pas komen zo’n mooie nieuwe koptelefoon! Gewoon om lekker muziek te luisteren of ongestoord van mn serie te genieten.. kom maar op 🙂

 9. Geweldig wat een fantastische kans. En wat een super mooie koptelefoon :-D! Ik word helemaal blij van deze kans, want een nieuwe koptelefoon hebben we onwijs hard nodig in mijn gezin. Onze huidige koptelefoon werkt na een klein ongelukje met mijn zoon nog maar aan kant. Dat doet de geluidskwaliteit echt niet goed, en het is ook erg vervelend maar aan 1 kant geluid te kunnen horen. Ik gebruik de koptelefoon om mijn favoriet films te kijken en mijn man voetbal wil zien 😉 Mijn man gebruikt ee koptelefoon als hij gamed, en mijn kinderen ook. Dus jullie zien vast dat deze kans geweldig is voor ons!.Met veel plezier alle stappen om kans te maken ondernomen dus nu maar duimen en hopen dat er heel misschien wel wat shoptegoed voor een koptelefoon naar mij toe mag komen 😀

 10. 😲😍😲😍😲 Waaaaaaauuuuuuww!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg 😍😍😍😍Wat een geweldige prijs ga je weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op dit prachtige bedrag aan shoptegoed. Dat zou echt zooooo Welkom zijn voor een koptelefoon voor mijn nichtje die wegens adhd veel met de computer werkt om rustig te blijven! Ik ben echt helemaal Excited 😍😍😍 Je zou ‘t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!!
  ❤Nu maar heel hard duimen & hopen 🍀💚🍀
  #FingersCrossed 💕

 11. Ik doe graag mee voor mijn dochter van 11 jaar.Kijkt vaak youtube filmpjes op telefoon/tablet.Regelmatig zeg ik dan:zet het geluid zachter.
  Dit zou wel een goeie oplossing zijn een koptelefoon.

 12. Ik maak graag kans.
  Ik wil dit tegoed dan erg graag schenken aan mijn mantelzorgster, omdat ze zoveel voor en mijn twee zoontjes doet. Muziek betekend ontspanning voor haar. Met zo’n koptelefoon kan lekker ongestoord genieten.

 13. Heerlijk lijkt me dat een koptelefoon zonder draad! Mijn zoon heeft een koptelefoon op zijn verlanglijstje staan. En ik wordt altijd een beetje chaggie van mijn man zijn muziek als ie de vaat aan het doen is:) Shop tegoed komt hier dus wel goed van pas! Hopelijk kan ik eindelijk eens een goede uitzoeken. Volg je overal:)

 14. Super leuk, ik doe mee! Ik heb een nieuwe telefoon, maar er helemaal niet bij nagedacht dat hier geen kabel aansluiting meer aan zit. Dus ik kan nu al een paar weken geen muziek meer luisteren haha.

 15. Wat een mooie zeg! Ik gebruik nu nog mijn oordopjes, maar zo’n toffe headset lijkt me veel lekkerder zitten. Ik volg enkele web-colleges, dan is dit geen overbodige luxe 🙂

 16. Heel , heel graag zou ik hem willen winnen voor mijn kleinzoon, die regelmatig bij mij logeert en graag op mijn tablet zit, spelletjes te doen.
  Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.