Shoplog: Wibra / Hema / Zeeman

Het is weer volop Sale in de winkels en wat ben ik daar toch dol op! Ik vind het op het moment wat lastig om in te schatten welke maat Fiene volgend jaar zomer zal hebben, dus ik heb mijn aankopen beperkt tot extraatjes voor deze zomer én een leuk rokje voor het komende najaar, budgetproof!

Totaaloverzicht Shoplog Wibra / Hema / Zeeman

 

Shoplog: Wibra / Hema / Zeeman

Wibra

Ik was toevallig bij de Wibra voor iets anders (wat ik natuurlijk niet kon vinden..), toen mijn oog viel op dit geweldige jurkje:

Wibra jurkje - Shoplog Wibra / Hema / Zeeman

Ik vind het echt eens iets anders dan anders! Hoewel ik even moest wennen aan het gouden randje bovenaan, ben ik helemaal verliefd! Het was de enige die er hing en ondanks dat ik regelmatig even bij de Wibra binnenloop, had ik dit jurkje nog nooit gezien! Ik was wel bij een andere vestiging dan waar ik normaal kom, dus misschien dat ze daar net iets meer qua assortiment hadden. Hij was in de Sale en ik betaalde er € 3,50 voor.

 

Hema

Hema jurkjes - Shoplog Wibra / Hema / Zeeman

Zoals ik al eerder schreef en op Social Media had gedeeld, ben ik vorige week even in mijn lunchpauze naar de Hema gereden en ook daar snuffelde ik tussen de Sale-rekken. Ik vond daar dit leuke setje van 2 jurkjes voor € 7,00 totaal.

Hema speelgoed - Shoplog Wibra / Hema / Zeeman

Ook kocht ik nog wat roze letter stickers voor Fiene (wat kan ze daar zoet mee zijn!) voor € 2,00 en dit geweldige koffertje, dat in de Sale was voor € 2,00. Die kon ik dus echt niet laten liggen. Ze noemt zichzelf dokter als ze met haar koffertje loopt haha ‘daar komt dokter Fiene aan’.

 

Zeeman

Zeeman rokje / shirt - Shoplog Wibra / Hema / Zeeman

Als laatste ben ik nog even bij de Zeeman geweest. Daar zag ik dit leuke rokje hangen voor het najaar- / winterseizoen. Hij was niet in de Sale, maar voor € 4,95 laat ik hem niet hangen! Dit soort rokjes staat Fiene altijd heel erg leuk. Ik heb er gelijk maar een effen zwart shirtje met lange mouwen (€ 2,95) bij gedaan, zodat ik een setje heb.

 

Heb jij nog wat leuke dingen kunnen scoren in de Sale?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

 

21 comments on “Shoplog: Wibra / Hema / Zeeman

    1. Dat zal vast verschrikkelijk zijn geweest, al die graaiende mensen.. pfff.. dan is online shoppen een goed alternatief inderdaad!

    1. Ik moet alles verder ook nog even doorspitten. Maar ze heeft een aardig groeispurtje gemaakt, dus ik gok dat veel kleding te klein is geworden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.