Shoplog Primark | Maart 2017

Wie mijn weekendoverzicht van vorige week heeft gezien, weet dat ik bij de Primark ben geweest! Natuurlijk heb ik daar nog wat leuke kledingstukken voor Fiene gescoord. Onze dame blijft lekker groeien, dus de zomerkleding van vorig jaar gaat het echt niet meer worden.. Ik ging dus vooral voor zomerse items en wat handige basics om mee te kunnen combineren.

 

Shoplog Primark | Maart 2017

Basic shirts:

Shoplog Primark | Maart 2017: 2 basic shirts

Allereerst spotte ik deze 2 basic shirtjes (voor € 2,00 per stuk). Heel handig voor op een druk broekje of rokje, dus die nam ik direct mee! Het strikje bij de hals maakt het net wat speelser. Omdat Primark kleding vaak wat korter valt, koop ik bijna alles 1 maat groter dan Fiene normaal heeft. Deze shirtjes dus ook en met een maat groter vallen ze goed op lengte.

 

Zomerjurkje:

Shoplog Primark | Maart 2017: zomerjurkje

Vorig jaar had Fiene ook een Primark zomerjurkje die hier erg op lijkt. Die stond haar zo leuk dat ik deze toch ook maar weer meenam. Wel valt hij erg kort (vorig jaar ook) en dus kocht ik dit jurkje zelfs twee maten groter. Bij het passen thuis bleek dit een goede keuze, want nu valt hij lang genoeg. En mocht hij toch nog krimpen, voor € 4,00 durf ik de gok wel te wagen 😉 .

 

Reversible pailletten:

Shoplog Primark | Maart 2017: shirt met reversible pailletten

Dit schattige eenhoorn shirtje heeft reversible pailletten. Je ziet ze nu veel met smileys en daar heb ik dus helemaal niks mee.. Maar door de eenhoorn en het aparte uitlopende modelletje vond ik deze toch wel heel erg leuk! Ik kocht deze pas geleden voor € 7,00 toen ik samen met Fiene door de Primark liep en ze hingen er nu ook weer. Fiene kon niet van de pailletjes afblijven, dus ik ben benieuwd hoe dat gaat als ze het shirt aan heeft.

 

Bedrukte shirts:

Shoplog Primark | Maart 2017: 2 shirts met opdruk

Nog twee leuke shirts voor € 2,00 per stuk! Daarnaast gaat Fiene sinds kort naar de peuterspeelzaal en dan vind ik het wel handig om dit soort shirtjes aan te geven. Zo kan ze lekker ravotten, kliederen en spelen en loopt er toch heel leuk bij!

 

Jurk met bloemenprint:

Shoplog Primark | Maart 2017: Jurk met bloemenprint

Als laatste kocht ik dit jurkje voor € 9,00. Lekker vrolijk met de bloemenprint en omdat het stofje niet zo dik is kan het ook nog prima in het voorjaar!

 

Nu het zonnetje weer zo heerlijk begint te schijnen en we weer volop buiten zijn, krijg ik echt zo’n zin in de zomer! Nog even en dan zitten we weer volop in de korte mouwen en zomerjurkjes!

Heb jij ook al geshopt voor de zomer?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

18 comments on “Shoplog Primark | Maart 2017

  1. Ik plaatste gisteren ook een Shoplog van Primark.
    Wij kochten ook zomerkleren. Het blauw/wit gestreepte shirt met gouden hartje koos onze dame ook uit.

  2. Wat een leuke items! Wij hebben we een hoop t-shirt maar verder voor de zomer moet ik nog we shoppen. Krijg er al helemaal zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.