Shoplog | L.O.L. Surprise musthaves voor de echte fans!

Het is lang geleden dat ik er eentje deelde met jullie, maar vandaag heb ik weer eens een shoplog voor jullie! En dan ook niet zo maar één, het is er eentje met L.O.L. Surprise musthaves voor de echte fans!

 

L.O.L. Surprise musthaves

De eerste aankoop van deze shoplog is van vorige week. Mijn moeder tipte me over een L.O.L. Surprise sporttasje dat ze bij de Trekpleister in de aanbieding hadden. In de loop van de week ben ik zoveel leuks tegengekomen, dat ik besloot ‘dit moeten jullie weten’!

 

Sporttasje

L.O.L. Sporttasje

Na de zomervakantie gaat Fiene op zwemles, dus daar wilde ik nog zo’n soort tasje voor halen. Gelukkig dat we nu precies zo’n leuke L.O.L. surprise versie tegenkwamen! Ze kosten € 2,99 per stuk en er zijn 3 verschillende opdrukken verkrijgbaar, maar Fiene koos het tasje met haar favoriete L.O.L. poppetje; de zeemeermin.

 

Pop-up manden

L.O.L. pop-up manden

Deze week bij Dirk in de aanbieding; pop-up opbergmanden van L.O.L. Surprise! Ook deze zijn in 3 verschillende opdrukken verkrijgbaar. Wij namen 2 verschillende manden mee; één om haar verzameling L.O.L. Surprise poppetjes en accessoires in te bewaren en één als een soort prullenbakje op haar kamer. Het wordt dan wel een ietwat grote prullenbak, maar ach.. het kind is er blij mee.

 

Pyjama’s

Bij Primark liepen we tegen niet 1 maar 2 leuke L.O.L. Surprise pyjama’s aan, die we allebei meenamen:

L.O.L. Surprise Musthaves - pyjama

Een schattige shortama voor de warmere zomerdagen in de bekende L.O.L. kleurtjes en verschillende poppetjes op het broekje en shirtje.

 

L.O.L. Surprise Musthaves - pyjama

Een wat stoerdere pyjama (€ 10,00), wederom met korte mouw maar nu met een lange broek erbij, waardoor deze wat langer door te dragen is. Onder aan de pijpen zit een fijne elastische band.

 

Knoopshirtje

Knoopshirtje

Ook bij Primark: een L.O.L. Surprise knoopshirtje (€ 8,00), inclusief verander pailletjes in het strikje van één van de poppetjes. Normaal gesproken ben ik niet zo van de shirts met opdrukken van bijvoorbeeld Disneyfiguren of andere bekende karakters, maar bij dit shirt vind ik het toch wel grappig. Fiene is helemaal fan, want én een opdruk van de poppetjes én een verander strikje én het shirt is opgeknoopt – wat wil een meisje nog meer?!

 

Verander rugzak

Verander rugzak

Weer een vondst in de reclamefolders, deze keer in die van de Aldi: de verander rugzak! Ze hebben twee soorten en toen Fiene ze spotte in de folder wist ze precies welke rugzak ze graag wilde voor het nieuwe schooljaar. Haar lievelings poppetje (weer die zeemeermin) zit namelijk aan de ene kant en als je de pailletjes omveegt (verandert) komt er een superheld poppetje tevoorschijn! Gelukkig lagen er genoeg in de winkel en hebben we haar rugzak nu in huis.

 

Heb jij ook al leuke L.O.L. Surprise musthaves geshopt?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Pinterest?

 

LOL Surprise musthaves

One thought on “Shoplog | L.O.L. Surprise musthaves voor de echte fans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.