Shoplog | Kinderkleding én schoenen voor mama

Wij zijn in de kerstvakantie nog een weekje naar Friesland geweest, waar ik natuurlijk ook even de winkels ingedoken ben 😉 . De sale is volop begonnen en ik ben dan ook goed geslaagd! Aangezien het al weer even geleden is dat ik mijn aankopen met jullie heb gedeeld, vond ik het een leuk idee om weer eens een shoplog te maken. Deze keer vol met kinderkleding én schoenen voor mama!

 

Shoplog kinderkleding en schoenen voor mama

 

Shoplog kinderkleding

Ik heb mooie kledingstukken van diverse merken voor Fiene in de sale gevonden.

Kinderkleding

Bij CoolCat kocht ik deze twee shirts. Eén met lange mouwen en eentje met korte mouwen, alvast voor het voorjaar / de zomer. Redelijk basic, maar toch net even anders en lekker stoer en op allerlei manieren te combineren!

 

Kinderkleding

Eén van de manieren waarop we de wit-/zwarte longsleeve combineren is met een zwart kunstleren rokje en de nieuwe bretels – ook gekocht bij CoolCat. Ik had nog zo met mezelf afgesproken geen panterprint meer te kopen voor Fiene, maar dit kon ik gewoon niet laten liggen!

 

Kinderkleding

Het laatste kledingstuk dat ik ij CoolCat kocht, is deze spijkerblouse met de leuke opdruk aan de achterkant. Deze is ook heel erg leuk op het zwarte kunstleren rokje van de vorige foto, maar staat ook heel tof op Fiene’s nieuwe rokje van Name it! Het is (wederom) een kunstleren rokje, maar dan een wat strakker model in de kleur geel. De biezen aan de zijkanten maken het lekker stoer.

 

Kinderkleding

Ook kocht ik deze te leuke outfit van Z8. Ik had mijn oog er al eerder op laten vallen, maar vond het steeds te duur. Toen ik er in Friesland voor de helft van de prijs tegenaan liep, precies in haar maat, wist ik genoeg – die outfit is van ons!

 

Unicorn Onesie

Als kers op de taart mocht Fiene ook een onesie uitkiezen bij Festival Onesies. Ze hebben leuke onesies voor kinderen en volwassenen, waarbij het mogelijk is je outfit met een eigen tekst te laten bedrukken. Ook verkopen ze pakken van La Casa De Papel. Fiene ging, hoe kan het ook anders, voor een Unicorn Onesie.

Kinderkleding

Hij is heerlijk zacht, maar wel erg aan de ruime kant. Ach, met een riem om gaat het prima en kan ze er lekker lang mee doen. Maar even serieus, hoe geweldig staat dit?!

 

Schoenen voor mama

Voor mijzelf bestelde ik nieuwe schoenen bij Manfield, waar de sale ook volop in gang is. Ik zocht nog een leuk paar enkellaarsjes. Zwart, lekker stoer en het liefst met een leuk detail. En toen viel mijn oog op het volgende paar:

Nieuwe schoenen

Ik was verkocht, dit is wat ik bedoel met een leuk paar enkellaarsjes! Mijn liefde voor de panterprint heb ik natuurlijk ook al eerder met jullie gedeeld, dus met de details zit het helemaal goed! Daarnaast zijn ze zowel van binnen als van buiten van leer en zitten ze ook nog eens heerlijk, dus ik ben helemaal happy!

Nieuwe schoenen

 

Tot zover de shoplog met mijn aankopen van de kerstvakantie. Wij hebben weer even genoeg. Nou ja, je weet het maar nooit natuurlijk 😉 .

 

Heb jij al iets in de sale geshopt?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

4 comments on “Shoplog | Kinderkleding én schoenen voor mama

  1. Ja ook diverse kleding voor mijn 3 kinderen bij Coolcat! Normaal gesproken veels te duur ( voor ons ) maar nu leuk betaalbaar. Dat lederlook rokje hebben we ook in de handen gehad maar helaas te groot, dochtertje heeft een hele smalle taille en helaas niet aan te rijgen met elastiek.

  2. Wat een supermooie kleren en schoenen😍👍🏻 Toevallig is gisteren mijn sale bestelling voor mijn dochtertje Lilly binnen gekomen. Wij hebben geshopt bij zara, zeeman, Hugo loves tiki en mini rodini💕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.