Shoplog | Action MEGA-Sale kinderkleding

Ik ben mezelf helemaal te buiten gegaan bij de Action en heb een lading kinderkleding gekocht! En weet je wat ik kwijt was? Nog geen € 9,00!! voor de hele verzameling hieronder dus hè! Ik zet alle items even voor je op een rij in deze Action MEGA-Sale kinderkleding shoplog. Kijk je nog even wat ik kocht voordat je zelf naar de Action rent?

 

Action MEGA-Sale kinderkleding

 

Action MEGA-Sale kinderkleding

Action MEGA-Sale - Mintgroen jurkje

Dit mintgroene jurkje (kleur is lastig te zien op de foto) heeft mijn nichtje ook al een tijdje en het staat haar heel leuk. Ik had toen al eens bij de Action gekeken, maar daar zag ik ‘m niet in Fiene’s maat. Nu hing hij tussen de aanbiedingen van € 0,99 per stuk en twijfelde ik geen moment!

 

Action MEGA-Sale - Wit jurkje

En voor die € 0,99 per stuk nam ik ook gelijk een witte versie mee. Altijd handig dit soort jurkjes, want in de zomer blijf je omkleden – tenminste; zo gaat dat hier met allerlei vlekken en kletsnatte kleding van het spelen met water. Leuk detail vind ik trouwens dat de tekst op de jurkjes wel verschilt, zo is het toch wel weer een ander jurkje.

 

Action MEGA-Sale - Kort broekje

Ook dit lekkere zachte korte broekje met blauwe hartjes en zilveren stipjes nam ik mee voor € 0,99. We hebben nog een blauw shirtje in de kast, wat hier heel leuk op kan!

 

Action MEGA-Sale - gebloemd jurkje

Een lief lichtblauw bloemetjesjurkje met koraalkleurige details. Super schattig en wederom maar € 0,99.

 

Action MEGA-Sale - Flamingojurk

Van dit jurkje heeft Action 2 versies; een roze met een poesje (hebben we al eerder een keer gekocht) en een blauwe met flamingo’s. Ik stond vorige keer heel erg te twijfelen welke ik zou meenemen en Fiene koos uiteindelijk de versie met het poesje. Toen ik zag dat deze nu ook € 0,99 was, belandde deze meteen in mijn mandje.

 

Action MEGA-Sale - shirtje

Dit shirtje vind ik zó leuk! Op het laatste moment zag ik ‘m liggen en ook deze was in de aanbieding voor het magische bedrag van € 0,99.

 

Action MEGA-Sale - slippers

Dit soort slippertjes met die bandjes aan de achterkant zijn heel handig voor kleine kinderen, zo blijven ze lekker aan de voetjes zitten! Fiene draagt vaak slippers en is ze ook regelmatig weer even kwijt, dus een extra paar is wel handig. Deze kosten ook weer € 0,99.

 

Action MEGA-Sale - Broek

Het laatste item is ook gelijk het duurste item. Voor dit lekkere zachte broekje van joggingsstof betaalde ik € 1,99. Dit soort broekjes zijn heerlijk voor in huis en ook op de camping bij wat minder weer draagt dit super. Door de applicaties is het ook echt een heel leuk broekje!

 

In totaal was ik dus € 8,92 kwijt.. Dus nog géén 9 euro! Dat kun je wel Action MEGA-Sale kinderkleding noemen, toch? 😉 Ik ben in ieder geval blij dat ik even bij de Action binnen liep!

Heb jij al in de Action MEGA-Sale gekocht?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

15 comments on “Shoplog | Action MEGA-Sale kinderkleding

  1. Ik heb afgelopen dinsdag de acion leeg geroofd voor mijn zoon van 10 en voor me dochtertje van 2 leuke kleding voor op vakantie naar tuniesie en voor 99 cent is niks heb ook gelijk kleertjes mee genomen voor de arme kindjes daar

  2. Leuk! Broekje met hartje heb ik ook.
    Moet alleen wel altijd rekening houden dat ik alles minimaal en maat groter koop, anders past het niet.
    Jammer genoeg is het filiaal hier heel klein en de sale al uitverkocht op de 1e dag. Kan dus zelden iets extra goedkoop vinden.
    Linda onlangs geplaatst…CBD olieMy Profile

  3. Vind het niet fijn dat het nu in verpakkingen zit,je mag er niks uithalen om te kijken!wel leuke kleding voor weinig geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.