Review | SES klittenband armbanden

Welk meisje is er niet gek op sieraden? Bij de meesten zit het er al vroeg in en willen ze net als mama een ketting of armband om. Zo ook ons meisje, want het is al meerdere keren voorgekomen dat ik één van mijn sieraden tussen haar speelgoed terug vond. SES Creative speelt handig in op deze liefde voor sieraden met de klittenband armbanden, die kinderen zelf kunnen versieren.

 

SES Klittenband armbanden

SES klittenband armbanden

Wij ontvingen dit vrolijke doosje van SES Creative, dat bestaat uit een blauwe, paarse en roze klittenband armband en allerlei vormen in verschillende kleuren om de armbanden mee te decoreren. Het zijn echt vrolijke hippe vormen die je nu veel ziet, waaronder aardbeien en wolkjes. De vormen komen in 6 verschillende kleuren, zodat je elke armband een eigen ‘look’ kunt geven. SES Klittenband armbanden koop je onder andere bij bol.com voor € 5,99.

 

Vormen uitdrukken

Vormen voorbereiden

De adviesleeftijd die op het doosje staat, is 3-6 jaar. In eerste instantie leek me dit wat aan de hoge kant, omdat ik me afvroeg of het wel uitdagend was voor kindjes ouder dan 3 á 4 jaar. Al snel zag ik dat er in de vormpjes nog wel wat uitdaging te halen viel. Zoals je op de bovenstaande afbeelding kunt zien, dien je bij sommige vormen nog wat voorgestanste stukjes uit te drukken. Dit zit echter best vast, en zeker bij de oogjes van de wolkjes en vooral bij de aardbeien was het nog best lastig om uit te drukken. Je kunt er overigens natuurlijk ook voor kiezen om ze niet uit te drukken, het is maar net wat je zelf wilt.

 

Nadat ik het een paar keer had voorgedaan, lukte het Fiene (van bijna 3) om ze er bij het bloemetje uit te krijgen. En daar was ze heel trots op! Zo waren we lekker bezig aan tafel en hadden allebei ons eigen werkje, wat best gezellig was!

 

De armbanden versieren

Zelf klittenband armbanden versieren

We hebben de armbanden stuk voor stuk omgedaan en versierd. Je kunt ze door het klittenband gemakkelijk op maat maken én vaker gebruiken. Dit is natuurlijk heel handig met een wispelturige peuter, die steeds weer iets anders mooi vindt. Het decoreren gaat heel gemakkelijk en dit kon ze dan ook helemaal zelf, wat uiteraard in de smaak viel.

 

Het resultaat

SES klittenband armbanden

Het resultaat na het versieren van de 3 armbanden; een kleurig versierde arm!

Dit was erg leuk om te doen voor onze peuter! Een kralenketting vergt soms toch wat te veel precisie en daar heeft ze vaak toch nog wat hulp bij nodig, maar deze armbandjes zijn prima voor haar te beplakken. Super handig dat ze er ook weer heel makkelijk af gehaald kunnen worden, zodat je er lang plezier van kunt hebben.

 

Hopelijk speelt ze nu voortaan met haar eigen armbanden in plaats van de mijne 😉 . Vind jij je sieraden ook wel een terug bij je dochters speelgoed?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

15 comments on “Review | SES klittenband armbanden

  1. Wat leuk dit doosje zeg. Ja hier moet ook alles van mij. Maar ik kocht laatst armbanden die dan ook in de haren kunnen voor haar en dat vindt ze maar niets. Erg vreemd. Dus ik vraag me af of ze dit dan wel wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.