Review | Trolls Haar in de lucht Poppy

Wij hebben sinds ongeveer een maand de film Trolls in huis en Fiene is fan! De hele dag klinkt het ‘Geen trol blijft achteeeer’ in het stemmetje van trollenprinses Poppy, die in het begin van de film tussen de haren van haar papa uitkomt om dat trots naar alle trollen te roepen. Je kunt je dan ook voorstellen dat Fiene best graag een eigen ‘Haar in de lucht Poppy’ zou willen hebben.

 

Haar in de lucht Poppy

 

Trolls

De film Trolls is echt een leuke aanwinst in je collectie kinderfilms. Over de top vrolijkheid met fleurige, zingende en knuffelende trollen. Sommigen kunnen zelfs glitters uitpoepen van blijdschap en andere weer cupcakes van angst. Hun haren zijn extreem lang en daar kunnen ze ook nog eens allerlei bijzondere dingen mee!

In de film gaat altijd vrolijke Poppy samen met de sombere en ietwat sarcastische Knoest op reddingsmissie om haar vrienden te redden van de Bergens.

Als het aan Fiene ligt, zou ze de film elke dag wel een keer zien – zó leuk vindt ze hem. Ik weet ook niet precies hoe ze het voor elkaar heeft gekregen, maar ze heeft zelfs haar Hatchimal geleerd om uit zichzelf ‘geen trol blijft achteeer’ te zeggen.. (Je schrikt je trouwens kapot als hij dat voor het eerst doet terwijl hij ‘achtergelaten’ op tafel staat.)

 

Trolls Haar in de lucht Poppy

Haar in de lucht Poppy van Hasbro is dan ook hét item dat een Trolls-fan in huis wil hebben. Fiene was heel enthousiast toen ze ontdekte dat we een Poppy hadden gekregen en kon niet wachten tot ik haar uit de doos had gehaald.

Het knalroze haar van deze Poppy is maar liefst 35 cm lang! Dit haar is ook nog eens op allerlei manieren te buigen. Fiene ziet hier een uitdaging in en buigt het van links naar rechts en van hoog naar laag – leuk!

 

Haar in de lucht Poppy - haar buigen

 

Wanneer je op het bloemetje op haar jurk drukt, hoor je een muziekje uit de film en branden er lampjes in haar haar. Ook wanneer je met haar haren bezig bent, flikkeren deze lampjes en maakt ze wat geluidjes.

Zelfs het ‘knuffeltijd’ geluidje uit de film komt voorbij en Fiene grijpt haar knuffelkans iedere keer 🙂 .

 

Accessoires

Haar in de lucht Puppy wordt geleverd met een kammetje en een tiara. Doordat het haar buigzaam en voorzien van lampjes is, zijn het wat stugge haren die je niet door en door kunt kammen. Het meegeleverde kammetje is hier ook op afgestemd, want de tanden van de kam zijn heel kort. Hierdoor kun je de stugge haartjes aan het oppervlak er prima mee kammen. Nadat je het haar in een andere vorm hebt gevouwen, wordt het een beetje ‘punk’. Fiene vindt het dan heel leuk om alles weer netjes te kammen.

 

Haar in de lucht Poppy - kammen

 

Haar in de lucht Poppy is onder andere verkrijgbaar bij bol.com:

 

Staat de film bij jou thuis ook regelmatig aan?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Trolls Haar in de lucht Poppy

Dit artikel bevat affiliate links.

 

16 comments on “Review | Trolls Haar in de lucht Poppy

  1. Film zal bij mij niet aan komen te staan, ben 25 en wordt jongensmama. Haha… is niet echt genderneutraal opvoeden hè. Wel een heel leuk poppetje!

  2. Ik heb onder een steen gelegen denk ik. Wij zijn helemaal in de fase van ‘My Little Pony’. Waar ik de film echt heel leuk vond, vind ik de serie een tikje vermoeiend worden. Die stemmetjes. De lichte hysterie soms. Maar hé, dochterlief vindt het erg leuk. Dat respecteer ik dan ook. Een fysieke ‘My Little Pony’ heeft ze eigenlijk nog niet…
    Rory onlangs geplaatst…Genieten van wat je hebt, doe jij dat wel genoeg?My Profile

  3. Trolls is hier groot favoriet van beide meiden, maar vooral van de oudste. Deze haar in de lucht poppy zou ze echt geweldig vinden alleen jammer dat hij zo prijzig is 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.