Review | Tafeltent Action

Een aantal maanden geleden liep ik bij de Action tegen een hele leuke tafeltent aan. Hij bleek er in 3 uitvoeringen te zijn; een politiebureau, een winkel en een huisje. Ik koos voor het huisje voor mijn peutermeisje en nam hem mee om voor een later moment te bewaren. Dit bleek achteraf trouwens helemaal niet nodig, want ze zijn nog steeds volop te koop! Tafeltent Action: € 4.95

Tafeltent Action

Toen Sinterklaas vroeg of wij nog iets wisten voor Fiene, dacht ik gelijk ‘Ja hoor, ik heb nog wel iets leuks!’ en dus heeft Fiene de tafeltent intussen gekregen en in gebruik genomen. Tijd voor een review!

 

Review | Tafeltent Action

Afmetingen:

Afmetingen tafeltent

De tafeltent is geschikt voor tafels van 75 cm t/m 90 cm breed. Het kleed is 140 cm lang en 75 cm hoog. Onze tafel is een stuk langer, maar doordat deze nogal brede poten heeft, was dit absoluut niet storend voor het speelplezier.

 

Het uiterlijk:

20161102_102639

De tafeltent stelt een heel schattig huisje voor. Aan de ene kant is de ingang van het huis afgebeeld met een poesje bij de voordeur. Dit is ook gelijk de ingang van de tent.

 

20161102_102604

Aan de andere kant staat de achterkant van het huis afgebeeld.

 

dsc08608

Het leuke is dat de achterkant van het huis ook aan de binnenzijde van de tent is afgebeeld met een lekkere stoel en een hondje. Dus als je in de tent zit, zit je bij wijze van spreken ook echt in het huisje.

 

20161102_103056

Het knalroze dak maakt het schattige huisje helemaal af. Echt een meidenhuis!

 

Hoe bevalt het?

Dit is natuurlijk de belangrijkste vraag. Kijk even mee:

20161102_1027380

20161102_102813

Ik ben opgehouden met tellen hoe vaak ze in en weer uit de tent is gekropen, want dat was toch echt wel hilarisch volgens haarzelf. ‘Mam, kijk!’… en daar ging ze weer… in en uit en weer erin en eruit..

 

dsc08635

Na een tijdje kreeg ze ook door dat het eigenlijk ook wel heel erg leuk was om lekker in de tent te spelen. Ze nam steeds een speelgoedje mee in de tent om even mee te spelen en dan ging ze het later weer wisselen. Dat speelgoed liet ze dan ook eerst even aan het hondje zien in de tent haha. Helemaal leuk in haar eigen huisje!

 

Conclusie

Ik kan alleen maar concluderen dat dit een heel leuk cadeau is! Voor mama ook heel handig, want je hoeft het alleen maar over de tafel leggen en je tent is klaar! Wat ons betreft echt een aanrader voor de feestdagen, een verjaardag of misschien wel gewoon zomaar – je kindje zal je dankbaar zijn!

 

Heb jij deze tafeltent al eens bij de Action zien liggen? Wat vind je ervan?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

18 comments on “Review | Tafeltent Action

  1. Wij hebben er ook twee. Waarvan 1 al in gebruik. Helaas is wel de deur uitgescheurd (en geplakt). Maar het speelplezierwordt er niet minder om!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.