Primark shoplog kids, juni 2016

Afgelopen zaterdag zijn we weer even bij de Primark geweest. Ik had op Instagram een shirtje gezien die me leuk leek staan bij Fiene’s korte spijker tuinbroekje, die ik eerder bij de Primark had gekocht. Deze tuinbroekjes hingen trouwens nog steeds in de winkel, net als ongeveer de rest van de geshopte kleertjes die je in mijn vorige Primark shoplog  kon zien.

Je voelt hem natuurlijk aan aankomen.. We hebben het niet bij dat ene shirtje gelaten, want er was nog veel meer leuks haha. Kijk mee naar de Primark shoplog van juni.

 

Primark shoplog - shirt
Shirt: € 2,00

Dit was het shirt waarvoor we naar de winkel gingen en waaraan we deze Primark shoplog uiteindelijk dus te danken hebben 😉

 

Primark shoplog - blouse
Blouse: € 9,00

Toen ik deze ‘houthakkersblouse’ zag hangen, was ik meteen verkocht! Echt een lekker stoer ding, weer eens wat anders. Ze hadden hem ook in het roze, maar dan was naar mijn idee het stoere effect er een beetje vanaf.

 

Primark Shoplog - badstof jurkje
Badstof jurkje: € 7,00

Dit is een soort badstof jurkje voor bij het zwembad of strand, voor als je kindje uit het koude water komt. Ik heb dit in het buitenland wel eens gezien bij vooral Engelse kindjes, het leek me altijd wel handig. Dus nu ik er eentje tegenkwam, heb ik hem maar gelijk meegenomen! We zullen van de zomer zien of het ook echt handig is.

 

Primark shoplog: truitje met kant
Truitje met kant: € 8,00
Primark shoplog: truitje met kant
Kanten mouwtje

Ik zocht nog een paar zomertruitjes voor Fiene en liep hier tegenaan, wat een leuk truitje is dit! Het is helemaal van kant en heeft een wit onder-shirtje eraan vast zonder mouwen. De driekwart mouwtjes zijn dus alleen van kant, wat een heel leuk effect geeft. Hij staat echt super schattig.

 

Primark Shoplog - broekje en shirtje
Broekje: € 6,00 – Shirtje: € 1,80

Het valt op de foto niet eens zo heel erg op, maar het broekje is super fel! Hij geeft nog net geen licht haha. Dit broekje en shirtje kocht ik eigenlijk los van elkaar, maar eenmaal thuis zag ik hoe leuk het bij elkaar past! Perfect match 🙂

 

Primark shoplog - zomertruitje
Zomertruitje: € 7,00

Nog een geweldig zomertruitje, dus dat kunnen we afvinken! Het is een super dun stofje, maar toch net wat warmer dan een longsleeve voor op de mindere dagen. En laten we eerlijk zijn, die hebben we ook genoeg in de zomer..

 

Primark shoplog - nagellak
12 mini flesjes nagellak: € 3,00

In het pad richting de kassa staan altijd allerlei opstellingen en bakken met hebbedingetjes (heel slim) en toen wij stonden te wachten viel mijn oog op dit geweldige kleine tasje met 12 mini flesjes met verschillende kleuren nagellak erin voor kinderen. We zijn nog niet aan het lakken geweest samen, maar we hebben nu in ieder geval alvast genoeg leuke lakjes voor haar! Geen idee of het ook echt iets is, maar voor dat geld hoef je het ook niet te laten.

 

Zo zie je maar weer, je gaat voor 1 shirtje en je hebt zo weer genoeg meegenomen om een aardige shoplog te vullen 😉

 

Primark shoplog - tevreden peuter

Dit was weer een geslaagd bezoekje. Bij de kassa kreeg Fiene ook een eigen Primark tas om een kledinghangertje in te dragen. Eenmaal uit de winkel liep ze met het Primark tasje in de ene hand en haar tasje met nagellak in de andere.

 

Gaat het bij jou ook gelijk weer kriebelen om naar de Primark te gaan?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

 

27 comments on “Primark shoplog kids, juni 2016

  1. Wat een leuke spulletjes en wat zijn die shirtjes goedkoop! Ik heb een keer rompers bij de Primark gehaald, maar die waren naar mijn gevoel niet helemaal in verhouding. Dus daar was ik eigenlijk helemaal niet zo blij mee. Bij mij in de buurt zit ook geen Primark, dus ik ga er om die reden ook niet zoveel heen. Het zou wel handig geweest zijn. Ik hoop dat die rompers niet het standaard van de Primark is, maar gewoon een setje slechte rompers 😉 Maar ja, wat verwacht je voor die prijs…
    Leonie van Mil onlangs geplaatst…Voor het eerst verkouden #2My Profile

    1. Ik koop er ook wel eens rompers, maar die zitten inderdaad vaak niet helemaal je-van-het hoor. Na een paar keer wassen is de vorm er vaak een beetje uit. De ‘gewone’ kleding zit gelukkig een stuk beter!

    1. Daar ben ik ook heel benieuwd naar! Als ik haar nageltjes moet knippen blijft ze meestal aardig zitten, dus misschien doet ze dat ook bij het lakken haha.

  2. Oh Primark, ik raak er ook maar niet over uitgesproken. Een heerlijke winkel vind ik het. Supermooie dingen voor een nog mooier prijsje. Hele leuke spulletjes heb je gehaald!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.