Primark shoplog april 2017

Ik liep in de stad en kon natuurlijk weer niet om de Primark heen. Het hangt bomvol met kleurrijk zomergoed, dus daar moest ik natuurlijk even tussen snuffelen voor Fiene. Natuurlijk heb ik hier ook weer even een shoplog van gemaakt, zo heb jij ook gelijk weer een goed excuus om te gaan haha.

 

Primark Shoplog april 2017

Primark flamingo jurk

Dit jurkje (€ 4,00) verdween als eerste in mijn mandje. Het blauwe kleurtje is heerlijk fris en echt even wat anders (vind ik). Het flamingo printje vind ik echt geweldig. In hetzelfde printje zag ik ook een rokje, shirtje en volgens mij ook een short hangen, maar ik viel toch voor het jurkje. Het valt heel kort, dus ik kocht het 2 maten groter dan Fiene normaal heeft en deze zit perfect qua lengte.

 

Primark set van 2 shorts

Er hingen aardig wat shorts in setjes van twee met diverse printjes (€ 5,00 per setje). Ik koos uiteindelijk bovenstaand setje met watermeloentjes erop. Super handig om een aantal van te hebben!

 

Primark shirts

Ik vind het heel handig om een stapeltje shirtjes met én zonder mouwen (en shortjes) te hebben voor de zomer. Alles wordt veel sneller vies of nat en zo kun je gemakkelijk even wisselen. Ik nam deze drie shirtjes mee – voor € 2,00 per stuk hoef je echt niet te twijfelen.

 

Primark shirts met gevlochten details

Primark shirts met gevlochten details

Dit is ook een setje (samen € 5,00). Weer hele vrolijke kleurtjes, perfect voor de zomer! Leuk detail zijn de gevlochten bandjes.

 

Primark shirts

Ook deze 3 shirtjes kon ik niet laten liggen. Fiene heeft een heel leuk champagnekleurig rokje waar het bovenste shirtje leuk bij matcht en voor de andere twee kan ik ook nog wel wat leuks verzinnen. Ook deze shirts zijn weer € 2,00 per stuk.

 

Primark jeans

Het laatste item is ook gelijk het duurste. Een licht spijkerbroekje met allerlei leuke details voor € 11,00.

Ik kocht alles (behalve het flamingo jurkje) weer een maat groter dan normaal. Vaak leg ik ook een aantal items van dezelfde maat op elkaar, want zelfs daar kan nog verschil in zitten. Er kan nog wel eens een exemplaar tussen zitten dat wat wijder valt, dus let altijd even op als je iets koopt.

 

Dit vind ik dus echt heerlijk shoppen, ik nam echt een aardig volle tas mee voor maar € 37,00!

Wat is jouw laatste aankoop bij Primark?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

17 comments on “Primark shoplog april 2017

  1. Super leuke vrolijke items hen je voor je dochter gekocht. Laat het mooie weer nu maar komen….Ik heb laatst ook heel wat shirtjes gekocht voor mijn dochter bij Primark. Misschien kan ik die ook nog even fotograferen denk ik nu.
    Lisette onlangs geplaatst…Recept # 4. Panini broodjes.My Profile

  2. Het flamingo jurkje vind ik erg leuk!
    De shortjes en topjes had ik vorig jaar ook gekocht (Andere print) maar ze zijn zeker handig. Ook dit jaar wil ik ze weer kopen.
    Wij hebben vrijdag een bezoekje Primark gepland. Komt vast en zeker ook een shoplog van 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.