WIN #4 | Prachtige set kindersieraden

Oh jongens, ik heb vandaag toch iets moois voor jullie! Speciaal voor Fiene’s verjaardags winweek mocht ik een heel mooi setje voor mijn meisje uitzoeken bij Kaya Sieraden. En ik mag nóg zo’n prachtige set kindersieraden weggeven!

Kindersieraden

Liefde voor sieraden

Eén van de voordelen van het hebben van een dochter is dat je van die speciale meiden dingen samen hebt. Zo lakken we samen onze nagels, gaan gezellig samen shoppen (nou ja, voor Corona dan..) én houden we allebei van mooie sieraden!

De laatste tijd gaat haar interesse vooral uit naar ringetjes. Michiel en ik dragen allebei onze trouwring, waar ze soms best een beetje jaloers op is. Het liefst zou ze nu al trouwen, zodat ze ook een ring kon dragen – zei ze pas. Ik heb haar uitgelegd dat je niet getrouwd hoeft te zijn om een ring te dragen en dat er zelfs ringen zijn die speciaal voor kindervingertjes gemaakt zijn. Wow.. dat vond ze wel heel erg leuk om te horen en je raadt denk ik wel wat mevrouw het liefst gelijk ging kopen.

Dat ging ons wel wat ver 😉 , maar het is natuurlijk wel een topidee voor een speciale gelegenheid! En toen was Fiene’s verjaardag in aantocht en mochten we een mooi setje uitzoeken bij Kaya Sieraden. Ik ben al jaren fan van de webshop, want ik shop er regelmatig wat moois voor mezelf of voor mijn meisje!

Kindersieraden

Voor kinderen is hun verjaardag vaak de meest bijzondere dag van het jaar. Hoe toepasselijk om dan juist een mooie ring cadeau te geven? Of zelfs een mooi setje kindersieraden?! In samenwerking met Kaya Sieraden zocht ik het volgende uit:

Kinderring ‘Pink Butterfly’

Kinderring

Allereerst natuurlijk de kinderring; we zochten een prachtig exemplaar uit met een roze glinster vlindertje. De ring is gemaakt van 925 sterling zilver en is aanpasbaar in maat. Hierdoor kan hij dus nog mooi een tijdje meegroeien!

Omdat een ring voor kinderen vaak nogal wennen is, kozen we voor ‘Pink Butterfly Small‘, deze heeft een iets kleiner vlindertje dan de ‘normale’ versie Pink Butterfly. Zo blijft ze ook niet zo snel ergens achter hangen en is het heel mooi fijntjes aan haar vingertje.

Kinderoorbellen ‘Pink Butterfly’

Oorbellen

De mooie kinder oorbellen maken de set helemaal af! Ze hebben dezelfde schattige, roze vlindertjes als de ring en staan ontzettend schattig. Ook deze oorbellen zijn door-en-door echt zilver en blijven dus mooi.

De vlinder oorbelletjes zijn zowel in knopjes als in deze creolen verkrijgbaar. Ik vind creolen altijd mooier staan bij Fiene, dus onze voorkeur ging uit naar deze versie.

Win een set kindersieraden

Zie jij jouw dochter (of zoon natuurlijk) ook al stralen in deze prachtige set kindersieraden? Doe dan snel mee met de winactie van vandaag, want ik mag eenzelfde set ook weggeven!

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook

Daarnaast zou ik het enorm waarderen als je:

 • me ook volgt op Instagram en / of Pinterest
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Alle winacties uit deze winweek lopen tot en met 21 juni.

Wie wil jij verrassen met deze mooie set kindersieraden?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

48 comments on “WIN #4 | Prachtige set kindersieraden

 1. Wat schattig!! Ons dochtertje is sinds 2 weken niet meer de jongste van het gezin, maar de middelste. Ze pakt het zo goed op, ik zou haar dit heel graag geven!! Leuke bijkomstigheid is dat het thema op haar kamertje en geboortekaartje destijds ook vlindertjes waren, dus dit past helemaal bij haar! 🦋

 2. Wat een mooie prijzen allemaal. Dit lijkt me ook geweldig voor onze dochter Noor die helemaal gek is van sieraden. Liefst elke dag wil ze van alles om. Idd zo leuk om dochters te hebben

 3. Jjjaaa!!! Voor ons petekindje Merel! We mogen haar lekker verwennen en sieraden vind ik naast heel mooi, ook een prachtig symbolisch en liefdevol cadeau!

 4. Mijn meiden missen elkaar weer nu de een weer naar school gaat en de ander zo nu en dan creche. zou gaaf zijn als ze dit setje kunnen delen😍 die mini meiden zijn ook echt dol op alles qat blinkt🤩🤩

 5. Dit zou mijn dochter zo leuk vinden. Ze heeft nog niet zolang gaatjes in haar oren! Wij gaan duimen! 🍀🍀🍀🍀🍀

 6. Ooohhh wat een leuke actie. Mijn meisje houdt ook heel erg van meisje meisje dingen.
  Armbandje, ketting en sinds kort heeft ze oorbellen.

  Ringetjes heeft ze nog niet. Dus hoe leuk zou dat zijn voor haar.

 7. Ik doe heel graag mee. Als moeder van 2 dochters begrijp ik wat je bedoelt. Ik zou iets uitkiezen wat voor allebei er is.
  Ik ga hopen en duimen🍀🤞🏻👍🏻😍

 8. Leuk dat setje met ring en oorbellen! Ook echt wat voor mijn meiden (worden eind juni 4 en 7 jaar). De meeste ringen vallen snel af bij ze, maar deze lijkt me erg fijn en gelukkig niet te groot. De oudste heeft ook gaatjes voor oorbellen en wisselt graag af. Ik doe graag mee.

 9. mijn kleindochter is dol op alles wat blinkt daar zou ik haar dolgraag mee willen verrassen
  dit mooie kado vind ik helemaal bij haar passen

 10. Wauw mooi!
  Onze dochter Fenna is 5 en dol op sieraden. Begin maart heeft ze oorbelletjes geschoten en is wel toe aan nieuw setje. Ze wil graag hangertjes net zoals uw dochter Fiene.

 11. Een setje wordt lastig voor de heren hier, maar wat een stoere jongens armbanden. Dus als we alleen voor een armband mee mogen doen heel graag!!!
  Heb in ieder geval de webshop alvast opgeschreven voor als binnenkort de rapporten komen

 12. Wat een mooi setje zeg! Onze dochter begint ringetjes ook heel leuk te vinden. Het zou dus erg leuk zijn om haar daar mee te kunnen verrassen. Ze heeft nog geen gaatjes, maar dat zou natuurlijk gewoon kunnen. Leuk verjaardagscadeautje!

 13. Ik doe graag mee voor mijn dochter, nu al zot van juwelen. Ze gaat altijd met die van mij lopen, het zou tof zijn als ze een eigen setje zou hebben.

 14. Wat een schattig setje! Mijn nichtje krijgt voor haar verjaardag ‘oorgaatjes schieten’ van ons; hoe leuk om deze oorbellen met ring erbij te kunnen geven! ♥️

 15. Enorm mooi! Onze dochter zou hier enorm blij mee zijn daar ze dol is op alles wat met vlinders te maken heeft. Kortom, ik doe graag mee.

 16. Wat een prachtig setje. Ik zal zeker Kaya Sieraden eens bezoeken. Mijn dochter van 4 draagt nog geen ring omdat ik bang ben dat ze blijft haken. Maar ik begrijp dat daar bij dit ringetje juist rekening mee is gehouden. Ze is gek op sieraden, gek op roze en gek op vlinders. Een perfect cadeautje dus.

 17. Ik doe heel graag mee. Elise is nu net 9 en heeft net voor haar verjaardag (eindelijk) gaatjes laten schieten. Want ze durfde ECHT NIET. Net ervoor moest ze een tand laten trekken omdat haar tanden te weinig ruimte hadden om door te komen en dat deed ze zo stoer (vond ze zelf ook haha) dat ze de dag ernaar gaatjes liet schieten. Nog steeds spannend; maar wel gedaan! Haar bff volgende dezelfde dag want die durfde nu ook wel. Leuk om dit cadeau te doen voor haar mooie rapport straks!

 18. Ik wil mijn dochtertje Lisa hier mee wel verrassen, volgende week vrijdag gaan we bij de juwelier gaatjes laten schieten, ze heeft al mooie unicorn oorbellen klaarliggen , deze vlindertjes zijn ook erg mooi, en kan ze dan mooi mee afwisselen.

 19. Sieraden, welk meisje is daar nou niet gek op, nou… mijn kleindochters wel.!
  Heel graag doe ik mee voor de dames.
  Ik heb om privéredenen geen facebook, maar volg wel bloglovin.

 20. Kaya heeft fantastische sieraden. Mijn dochter zou dubbelop stralen met een mooi sieraad aan haar hand of in haar oren

 21. Ohhh ook mijn meisje is dol op mooie sieraden en ik heb heel wat leuke dingen gezien bij Kaya dus ik waag graag een kans!

 22. Wat een leuke set! Mijn dochtertje werd vorige maand 7 en dit zou ze echt geweldig vinden. Dit jaar was het natuurlijk een gekke verjaardag, omdat de visite niet langs kon komen. Dus een extra cadeautje zou wel een hele leuke verrassing zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.