Poopsie Slime Surprise Poop Pack & Slime Smash

Poopsie Slime Surprise kennen we van de bekende eenhoornpoep en het regenboogslijm, boordevol glinsterende glitters. Deze keer komen ze met twee nieuwe toevoegingen op het slijmassortiment. Laat jij je verrassen door een grappige Poop Pack of ga je voor een kleurrijke Slime Smash?

Lees ook: Poopsie Slime Sparkly Critters

Poopsie Poop Pack

Slime Smash

Met de Slime Smash kun je 4 slijmbloemen verzamelen, waarmee je crunchy slijm maakt. Uiteraard weer vol verrassingen om uit te pakken! Open de schattige bloemvormige container om het zachte slijm te onthullen. Elk slijm heeft 3 verschillende soorten textuur en een crunchy vulling om te kneden. Speel met slijm, voeg jouw magic touch toe en bewaar je slijm in het bloemenbakje om het voorjaar écht in huis te halen!

Slime Smash

Elke Slime Smash bevat:
– 4 x zachte slijm met een speciale geur
– Een uiterst zeldzame regenboogcontainer
– Glanspoeder, stofregen en sprankeling om toe te voegen aan je slijm
– 2 extra smash slijmpakketten voor nog meer slijm

Poop Pack

Met deze vernieuwde variant op de vorige versie Poopsie Poop Pack maak je je eigen magische eenhoorn slijm. Elke Poop Pack bevat 10 leuke verrassingen om open te maken en meerdere keren te customizen. De Poop Packs komen allemaal met een schattige sleutelhanger-pop en een speciaal flesje voor het mengen van de slijm.

Poop Pack

Nieuw zijn de verrassingsparels, die een speciale geur met zich meebrengen. Deze kun je aan het slijm toevoegen om het heerlijk te laten ruiken. Het slijm bewaar je in de sleutelhanger als een échte verzamelaar!

Poop Pack unboxen

Wij ontvingen een Poop Pack om zelf mee aan de slag te gaan. Het heet niet voor niets Poopsie Slime Surprise, want het uitpakken zelf is een waar feestje! Daarom laat ik je eerst even zien wat er allemaal in het Poopsie Poop Pack zit.

Unboxen

Elke Poop Pack bevat:
– 10 magische verrassingen
– 2 eenhoorn food pakketten (zwart en wit) voor twee keer zoveel slijm
– Een nieuw slijm textuur
– Eenhoorn magic pakket
– Nieuwe eenhoorn lepel en fles of box
– Nieuwe Poop sleutelhangers
– Geurparels en een verzamelblad

De grootste verrassingen tijdens het unboxen van het pakket is natuurlijk de sleutelhanger en het flesje of boxje om de slijm in te maken. Fiene werd verrast met deze toffe set!

De verrassingen

Aan de slag met het slijm

Na het unboxen begint natuurlijk pas het echte werk; het slijm maken! Het pakket bevat 2 verschillende Unicorn Food pakketjes waarmee je slijm kunt maken. Daarnaast zit er een zakje Eenhoornglans bij om je slijm extra glitterig te maken én een bakje met geurballetjes om je slijm ook nog eens te voorzien van een heerlijke geur.

Poop Pack

Fiene besluit eerst het slijm met de zwarte Unicorn Food zakjes te maken. Al snel komen we erachter dat dit een roze slijm wordt, dus dat valt gelijk goed in de smaak! Ze mengt de zakjes goed door elkaar en voegt wat glitter en geurballetjes toe. Genoeg lol voor een slijmerige middag!

Deel 2 van het Poop Pack

De volgende dag gaat ze met het andere setje aan de gang en maakt ze het slijm met de witte Unicorn Food zakjes. Deze slijmkleur past perfect bij het bakje én de coole sleutelhanger! Ze versiert het slijm met de rest van de glitters, plet de overgebleven geurballetjes om alles vervolgens weer door elkaar te mengen. Een kleverige boel (met een lekker geurtje), maar dat is nou precies wat ze er zo leuk aan vindt 😉 – top dus.

Heb jij ook een slijm liefhebber thuis?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

One thought on “Poopsie Slime Surprise Poop Pack & Slime Smash

  1. Onze middelste zoon en dochter zijn dol op slime. Ze maken (of proberen) het vaak te maken en kopen het van hun zakgeld. Ik vind het zelf ook wel erg leuk om mee te friemelen moet ik bekennen hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.