Zelf slijm maken met Poopsie Slime Sparkly Critters

Ik vertelde jullie al eerder over de Poopsie Cuty Tooties Surprise, maar er is nóg een nieuwe toevoeging aan de Poopsie Slime Surprise-lijn, namelijk de Sparkly Critters. Fiene nam er eentje onder de loep en ik vertel je graag wat je ervan kunt verwachten.

 

Sparkly Critters

 

Sparkly Critters

De Sparkly Critters figuurtjes verrassen je met slijmpoep of slijmspuug! Er zijn 16 verschillende diertjes beschikbaar, ieder met een sprankelende Unicorn-hoorn, Silly Soda Can om ze te voeden en Unicornmagie, Unicorn glinsters en/of zeldzame Unicorn sprankels. Ook zit er bij elke set een hersluitbaar zakje om de slijm in op te bergen.

 

Aan de slag!

Met de Sparkly Critters speelt MGA Entertainment goed in op de unboxing trend van het moment. Fiene is er gek op en pakt de kleine cadeautjes één voor één uit het Poopsie ‘blik’. Ze was ontzettend benieuwd naar welk figuurtje erin zou zitten, dus die werd als eerste uitgepakt. Het schattige beertje werd helemaal goedgekeurd!

Blij met het beertje

Nadat ze alles had uitgepakt gingen we aan de slag met het slijm. Ik heb het al eerder gezegd; ik ben er zelf niet zo dol op. Maar ik moet toegeven, als ik zie hoe blij Fiene van slijm wordt en hoe lang ze er aan één stuk mee speelt, dank denk ik ‘waar maak ik me eigenlijk druk om’. Met deze Sparkly Critter moet ze het slijm ook nog eens zelf maken, wat het natuurlijk nog eens extra leuk maakt!

 

Sparkly Critters

Zoals je op de foto’s kunt zien; slijm maken is serious business! Met veel concentratie en precisie ging ze aan de slag. Ze hoopte zó dat het zou lukken en vroeg steeds ‘Moet het zo, mam?’ of ‘Hoe lang moet ik nog schudden?’.

Eerst mocht ze het beertje ‘voeden’, door een bepaalde hoeveelheid water in het mondje te spuiten via de speciale Silly Soda Can. Daarna moest ze een minuut lang goed schudden om het poeder in het hoofdje te mengen met het water.

Uiteindelijk kon ze in het hoofdje knijpen en was het afwachten waar het slijm uit zou komen.. zou het beertje gaan poepen of spugen? Het werd spugen!

 

Slijm maken

Het resultaat: een lichtblauw, waterig goedje, dat we eerst even moesten laten rusten. Na een tijdje konden we de Unicormagie en glinsters erbij doen, waarna je het geheel goed moest doorvouwen en kneden.

Na een half uur wroeten in het slijm dachten we ‘dit gaat het niet worden’, want het slijm bleef ontzettend waterig. Niet dat Fiene dat erg vond trouwens, want ook het waterige goedje was al leuk om mee te spelen. Maar…. opeens begon het slijm toch te veranderen en uiteindelijk was ze zelfs met een hompje slijm bezig!

Sparkly Critters

Toen ze uitgespeeld was (zo’n anderhalf uur later), kon ze dus toch het zakje vullen met haar zelfgemaakte slijm. Helemaal trots natuurlijk, want het was haar gewoon gelukt!

Doe jij al mee met de winactie voor een Poopsie Cuty Tooties Surprise?

 

Ik moet toegeven dat dit toch echt wel heel erg leuk speelgoed is. Wat ons betreft dus echt een aanrader!

Hoe denk jij over slijm?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Pinterest?

 

Sparkly Critter

3 comments on “Zelf slijm maken met Poopsie Slime Sparkly Critters

  1. Oh wauw ik had het figuurtje kleiner verwacht. Nou dat is een meevaller zeg. Hier mogen de kleinkinderen met slijm spelen, het zelf maken het maakt me niet uit. Het is ook leuk om te doen met ze. Mijn stiefdochter heeft het niet op slijm dus dan mag het hier en het blijft dan ook hier. Mijn eigen dochter vindt het zelf ook erg leuk om met haar dochter te maken. Maar bij oma mag het dus altijd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.