PLOG | Een weekend vol uitjes!

Afgelopen weekend hadden we zoveel leuke dingen op de planning staan, dat ik besloot om er een weekendoverzicht vol met foto’s van te maken. Kijk mee naar een weekend vol uitjes!

 

PLOG | Een weekend vol uitjes

Zaterdag

Toen het pas geleden zo stormde, is ons houten schuurtje een beetje uit z’n voegen gewaaid en is zelfs het dakleer van ons schuurtje (wat flink verlijmd zat) afgekomen. Dit vonden de buren de volgende ochtend in stukken bij hun in de tuin.

Schuurtje zonder dakleer

Bij de houthandel

Daarom begonnen we ons weekend met een bezoekje aan de houthandel waar we onze overkapping en het schuurtje vandaan hebben. Gelukkig hebben ze daar genoeg en konden ze gewoon even een stukje dakleer op maat voor ons afsnijden.

 

Stampen in de plassen

Terwijl we even staan te wachten ontdekt Fiene wat kleine plassen van de regen en besluit daar lekker in te gaan stampen. Tsja, ze heeft haar mooie regenlaarsjes niet voor niets aan, dus ik laat haar lekker haar gang gaan.

 

Kippenlever

Vervolgens halen we nog even wat boodschappen. Ik ga die middag en avond met mijn moeder en zus op pad, want we hebben een meidendagje. De mannen besluiten om er dan ook maar gelijk een mannenavond van te maken, dus mijn zwager komt bij Michiel eten 🙂 . Beide heren zijn gek op kippenlever (mijn zus en ik niet) dus dat moet natuurlijk in huis gehaald worden.

 

Ham-kaas croissants

We hadden ook wat lekkere ham-kaas croissantjes meegenomen voor de lunch. Dat hadden we al lang niet meer gekocht, super lekker zo in het weekend! Fiene vond het ook heerlijk!

 

Primark

Na de lunch vertrok ik met mijn moeder en zus richting de stad om gezellig te winkelen. We besloten eerst even naar de Primark te gaan (ja, op zaterdag) en de drukte viel gelukkig mee! Ik kocht nog wat leuke dingetjes voor Fiene die ik binnenkort nog even zal showen in een shoplog.

 

Proost!

Nadat we uitgewinkeld waren (lees: het was sluitingstijd) gingen we ook nog uit eten. Proost!

 

Proost II

Ik stuurde de proostende foto door naar Michiel en hij stuurde deze foto terug, haha. De heren zaten ook al lekker aan een biertje!

 

Sushi

We gingen voor Sushi en allerlei andere lekkere hapjes met het bekende ‘all you can eat’ principe. Deze sushi moest echt op de foto voor de mannen thuis, haha. Echt té lekker, met zalm, kaas en avocado – jummie! We hebben uiteindelijk heerlijk relaxed uren zitten tafelen en gekletst, echt gezellig! Toen we thuiskwamen zaten de mannen nog gezellig te borrelen, dus wij schoven nog even aan!

 

Wie is de Mol?

Het was zaterdag, en dus Wie is de Mol? dag. Ik durfde mijn telefoon niet meer te bekijken, want ik was bang dat ik per ongeluk zou zien wie er uit was gegaan. Nadat mijn zus en zwager waren vertrokken, keken we toch snel nog even de aflevering terug. Mijn mol (Thomas) zit er nog in! Pfiew… Daarna zijn we snel gaan slapen, want ik was helemaal op.

 

Zondag

'Tipsy'

Zondag hadden we weer een gezellige dag voor de boeg! Om 10 uur kwamen vrienden op bezoek met wie we gezellig op pad gingen. Aangezien we ruim voor die tijd wakker waren, keken we nog even TV in bed en stoeien we nog wat met Fiene. Ze kreeg vorige week deze Dipsy Teletubbie (volgens Fiene: Tipsy) van mijn zus en die houdt ze heel de tijd bij zich. Op de foto heeft ‘Tipsy’ Fiene’s pyjamabroek om het hoofd haha. Let ook even op het soort pyjama.. Ze is dol op haar Sinterklaas pyjama dus die dragen we gewoon door!

 

Op de pier in Scheveningen

Toen we compleet waren, zijn we met z’n vijven naar Scheveningen vertrokken. Het was ‘s morgens nog heerlijk weer, dus het leek ons een leuk idee om even op de pier te gaan kijken. Het waaide flink maar het uitzicht was super!

 

Kleuren

We besloten gezellig op de pier te lunchen en Fiene vermaakte zich prima met een kleurplaat en wat kleurtjes die ik bij me had. Het begon al steeds donkerder te worden, dus na de lunch zochten we de auto weer op en gingen we richting Rotterdam voor een indoor uitje.

 

Regen onderweg

Onderweg begon het flink te plenzen en was het duidelijk dat het heerlijke weer van die ochtend toch echt verdwenen was..

 

Miniworld

We gingen naar Miniworld in Rotterdam. Een indoor miniatuurwereld, wat wel heel erg handig was met dat vieze weer! Hier zal ik binnenkort meer over vertellen.

 

Pizza, bier & sambuca

Aangezien Fiene de volgende dag voor het eerst naar de peuterspeelzaal mocht, zijn we op tijd weer naar ons huis gereden met z’n allen. Fiene at een gezonde maaltijd uit de vriezer, waarna ze lekker kon gaan slapen. Toen ze op bed lag, hebben wij pizza’s besteld en hadden we nog een gezellig avond met een drankje erbij. Daar hoef je natuurlijk ook de deur niet perse voor uit!

 

We hebben het niet al te laat gemaakt en toen iedereen weer naar huis was, zijn we al snel naar bed gegaan. Het was echt een weekend vol uitjes. Het was super, maar ik was best moe!

Wat heb jij gedaan afgelopen weekend?
Reacties lees ik graag.

 

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

15 comments on “PLOG | Een weekend vol uitjes!

    1. Hij is inderdaad ook heel verdacht! Maar ik verdenk mijn mol al vanaf het begin en durf nu niet meer te switchen haha

  1. Wat een gezellig druk weekend. Wij zijn zaterdagochtend naar Dylan zijn voetbalwedstrijd geweest. Die van Justin was afgelast. Daarna naar huis lekker lunchen en in huis wat aanrommelen. Zondag ben ik naar Utrecht naar een beurs geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.