Persoonlijke Video van Sinterklaas

Nog één nachtje slapen en dan barst het feest los; Sinterklaas komt weer naar Nederland! Het is alleen nog even afwachten of hij nou met de trein of toch met met de boot komt.. Wil je jouw kinderen een onvergetelijke pakjesavond bezorgen? Kies dan, net als wij, voor een persoonlijke Video van Sinterklaas.

Oh voor ik het vergeet.. Ik geef ook zo’n geweldige Video weg!!

Lees ook: 10 tips voor low budget Sinterklaas cadeautjes

Video van Sinterklaas

Jullie moeten het inmiddels wel kennen, want het wordt een beetje een traditie op MetMirjam: de Video van Sint. Wij zijn al jaren fan van deze persoonlijke video van Sinterklaas! Kinderen worden toegesproken door de goedheiligman, zonder dat hij over de vloer hoeft te komen. Gewoon vanaf de bank, zonder de extra spanning van de aanwezigheid van Sint en zijn Pieten.

Binnen 5 minuten heb je heel gemakkelijk zelf een uniek persoonlijk videobericht samengesteld. Dit jaar staat het nieuwe avontuur helemaal in het teken van Dieren en een spannende zoektocht in de dierentuin!

Ik kan ook niet wachten op onze eigen pakjesavond mét Video van Sint. Dit jaar kan Sinterklaas Fiene bijvoorbeeld vertellen dat hij weet dat ze een broertje of zusje krijgt of dat ze op zwemles zit. Natuurlijk weet hij ook dat ze gek is op sushi! Echt, de verbaasde blik op haar gezichtje is dan geweldig!!

Handige weetjes

 • Ieder jaar een nieuw avontuur
 • De afspeelduur is ongeveer 12 minuten
 • Je kunt kiezen tussen Zwarte of Roetveeg pieten
 • Sint noemt de naam, leeftijd, lievelingseten, hobby en meer…
 • Je kunt t/m 8 personen (met foto) in de video opnemen (zowel kinderen als volwassenen)
 • Voeg twee extra foto’s toe
 • Laat Sint de verstopplaats van de cadeautjes verklappen
 • Kies voor DVD of Download
Brieven

Win een Video van Sint

Het is zó fijn om leuke dingen te kunnen delen. Gelukkig mag ik ook dit jaar weer een persoonlijke Video van Sinterklaas weggeven!

Video van Sinterklaas

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook

Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als:

 • je me ook volgt op Instagram en / of Pinterest
 • je de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Je kunt meedoen tot en met vrijdag 22 november.

De winnaar is: JACOLINE
(Jacoline krijgt ook persoonlijk bericht).

Hebben jullie ook al eens een Video van Sinterklaas besteld?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

35 comments on “Persoonlijke Video van Sinterklaas

  1. Ik doe heeel graag mee voor onze 3 schatjes❤💙💙 en hun 2 nichtjes van 16 en 17, die ieder jaar weer uitkijken naar Sinterklaasavond!
   Zou zo geweldig zijn om hun gezichten te zien, als ze ook door de Sint worden toegesproken🤣!

  1. Superleuk! Ik loot heel graag mee voor mijn meiden. Wij hebben hem nu 2x gehad en ze vonden het geweldig. Voor mijn oudste dochter wordt het denk het laatste jaar dat ze nog in de sint geloofd en voor de jongste begint het nu pas. Zondag wordt ze 1 jaar. Vorig jaar op de dag van de intocht was ik aan het bevallen op 17 nov.

 1. Wat leuk! De hele familie komt hier Sinterklaas vieren dus deze video zou geweldig zijn! Leuk om die verbaasde blij snoetjes te zien omdat de Sint hun naam noemt en zoveel van ze weet.
  Vorig jaar heb ik een video vd Sint probeeractie gedaan. Deze was vrij beperkt, voor 1 kind. Maar het was wel ontzettend leuk..zo echt. Het zou super zijn als ik nu een video kan maken voor alle 3 mijn kanjers en misschien ook nog voor neefjes en nichtjes…we duimen!

  1. Doe heel graag mee voor onze meiden. En als ik win dan laat Sinterklaas ook wat tegen opa en oma zeggen. Dan wordt de dvd extra speciaal voor onze 2 meiden😍🍀. Ik ga hopen en duimen🤞🏻👍🏻🍀

 2. Wat een ontzettend leuke actie! Uiteraard waag ik graag een kansje, want wat zouden mijn zoontjes opkijken van zo’n persoonlijke boodschap van Sinterklaas…

 3. Wat een leuke actie. Mijn kinderen zouden het geweldig vinden. Ze willen al het hele jaar Sinterklaas bellen wat zou het leuk zijn als hij nu een persoonlijke boodschap voor ze heeft.

 4. Doe graag mee. Ons zoontje maakt het dit jaar echt goed mee en heeft het al veel over sint. Ben zo benieuwd naar zn reactie als hij zo een persoonlijke boodschap ziet♡

 5. We willen hier graag op 5 december een video van Sint bekijken. Ook handig dat die dan kan verklappen waar de cadeautjes verstopt liggen.

 6. Dit is zó leuk! Ik zou mijn dochter heel graag blij maken met zo’n fantastische dvd. Ik zie haar koppie al voor me als de Sint haar toespreekt 😍

  1. Leuk voor mijn 3 jongens, waarschijnlijk het laatste jaar dat de oudste nog helemaal op gaat in het verhaal. Extra bijzonder als Sint hem nog even toespreekt!

  2. Daar zouden mijn kindjes heel erg blij van worden. En wij dan natuurlijk ook door de verwondering in hun ogen te zien tijdens het kijken. 🍀

 7. Ik wil heel erg graag de Video van Sint winnen een hele leuke actie waar ik en mijn kinderen heel erg happy van worden als wij de Video winnen. Dan krijgen wij een supergoede Sinterklaas. en wij zijn dan in de zevende hemel!!!

 8. Leuk voor volwassene en kind
  Is de video van Sint
  Want wie wil dit nou niet
  Een persoonlijke boodschap van Sint & Piet
  Het weggeven van deze prijs is een mooi gebaar
  Als ik win, is deze Sinterklaasavond nog leuker dit jaar

 9. Al drie jaar op rij de Dvd van Sint besteld. Zo’n voorpret al, als ie op de mat valt. En een goed begin van Pakjesavond. Doe graag mee voor mijn meiden en hun opa en oma.

 10. Een wel hele leuke manier om pakjesavond te beginnen! Ik doe mee voor mijn kinderen en mijn nichtje en neefje. Dit jaar vieren we het gezellig samen. Wat zullen ze verrast zijn!

 11. Wij hebben de video van Sint al eens eerder besteld voor onze oudste zoon, dit jaar zou ik de jongste 2 graag willen verrassen! Lijkt me ontzettend leuk om hun reacties te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.