PAW Patrol Mission PAW | Het nieuwste speelgoed van je favoriete pups

Heb jij de Mission PAW afleveringen van de heldhaftige PAW Patrol pups al gezien? In deze speciale afleveringen gaan de pubs op jacht naar een gestolen kroon, waarbij ze allerlei avonturen meemaken. Spin Master heeft een gelijknamige productlijn gelanceerd, die hier perfect bij aansluit.

PAW Patrol Mission PAW

PAW Patrol Mission PAW

PAW Patrol is al tijden één van Fiene’s favoriete televisieprogramma’s. Ze geniet van de avonturen van de heldhaftige pups, waaronder de stoere Chase, de altijd onhandige Marshall én natuurlijk Skye, het vliegende meisje van de groep.

In Mission PAW gaan de pups naar de stad Barkingburg, waar ze op zoek zijn naar een nieuwe Koningin. Al snel blijkt de kroon gestolen en wordt Chase hier zelfs van beschuldigd. Onder leiding van Ryder gaan de pups op jacht naar de gestolen kroon én de dader.

 

Mission PAW speelgoed

Bij deze nieuwe afleveringen is ook een nieuwe productlijn ontwikkeld. De lijn bestaat uit Basic Vehicles, Mini Vehicles, Action Pack Pups én de Mission Cruiser – allemaal volgens het Mission PAW thema.

PAW Patrol Mission PAW

Het klapstuk van deze Mission PAW lijn is de grote Mission Cruiser, inclusief Robohond. Deze Mission Cruiser is voertuig en hoofdkwartier in één en biedt ruimte aan zowel de pups als hun Mini Vehicles.

Prijzen:
Action Pack Pup: € 7,99
Mini Vehicles: € 11,99
Themed Vehicles: € 15,99
Mission Cruiser: € 49,99

 

Mission PAW Zuma

Als dochter van een blogger heeft Fiene het geluk dat zij aan de slag mag met haar eigen Mission PAW, wij kregen namelijk de Mini Vehicle van Zuma opgestuurd!

Mission PAW Zuma

De Mini Vehicles bestaan uit een voertuig, een pup en een missiekaart met animatie, die ook werkt met de Pup Pad (de tablet van Ryder).

Zuma heeft normaal gesproken een hovercraft en kan zich met zijn voertuig zowel over land als over water voortbewegen. In deze speciale uitvoering heeft hij een super snelle Hydro ski gekregen, waarmee hij dat ook kan.

 

Onze Mission PAW

Situatie:
Er is een meisje in de Avonturenbaai gevallen en die roept om hulp. Ryder vraag Zuma er snel heen te rijden en het meisje met zijn Hydro ski uit het water te redden!

 

Mission PAW Zuma

Geen klus te groot, geen pup te klein dus Zuma snelt over de weg richting de Avonturenbaai

 

Mission PAW Zuma

Hij snelt het water in met zijn Hydro ski…

 

Mission PAW Zuma

Hij redt het meisje en brengt haar terug bij haar bezorgde familie! Mission PAW geslaagd!

En zo is ons meisje de hele ochtend bezig geweest, reddingsactie na reddingsactie. Allerlei poppetjes, dieren en zelfs enorme dino’s werden door Zuma uit het water getrokken. Ik kan dus wel zeggen dat deze kleine dappere pup bij ons meisje in de smaak is gevallen!

 

Welke pup is bij jou thuis favoriet?
Reacties lees ik graag!

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

11 comments on “PAW Patrol Mission PAW | Het nieuwste speelgoed van je favoriete pups

  1. Wat grappig, hier thuis heeft paw patrol eigenlijk nooit echt een rol gespeeld… bij vrienden wel, daar werd tijdens een verjaardag ook alles van paw patrol gevraagd enzo, maar bij ons eigenlijk niet.. Ziet er wel heel leuk uit!

  2. Ziet er heel leuk uit! Mijn zoon heeft het nog nooit gezien, maar is wel fan van de boekjes van Paw Patrol en hij kijkt ook graag naar alle speelgoed reclames die voorbij komen! 😉

  3. Hier ook een meid van vier die fan is. Afgelopen feestdagen en dr verjaardag is de collectie flink uigebreid met de uitkijktoren, de sea patroller, puppad, plus de action poppetjes (nou ja pups dan 😉), kleurboeken, regenlaarzen, paraplu én natuurlijk lunchbox/beker etc voor op school. Het leidde met de kerst zelfs tot dikke tranen en teleurstelling toen er een playmobil camper in bleek te zitten ipv iets van PP.. De volgende dag was dit gelukkig weer over.. Maar élke ochtend en avond standaard even PP kijken om de dag te beginnen én af te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.