Winactie | Kom naar de Pathé Disneyweken in september!

In september zijn voor de derde keer zijn de Pathé Disneyweken gepresenteerd. Deze maand kun je samen met familie of vrienden bij Pathé genieten van 4 verschillende, magische Disney films op het grote doek. Ik mag 4(!) vrijkaartjes weggeven, zodat je één van de films met je gezin kunt bezoeken!

 

Pathé Disneyweken

 

Pathé Disneyweken

Tijdens de Pathé Disneyweken zijn Oliver & Co, Tarzan, De Aristokatten en Robin Hood terug in de bioscoop! Jong en oud kan de magie van deze klassiekers op nieuw beleven. De films zijn zowel in de Nederlands gesproken versie als de Engels gesproken (originele) versie met Nederlandse onderiteling te zien. Er hangt een speciale Disney fotowand in de bioscoop, waarmee je na afloop op de foto kunt.

Tickets zijn te koop via www.pathe.nl/disneyweken en aan de kassa’s van de 25 deelnemende bioscopen.

 

De Films

OLIVER & CO

Pathé Disneyweken - Oliver & Co

Geïnspireerd door Oliver Twist, de tijdloze roman van Charles Dickens, is ‘Oliver & Co’ een dynamisch avontuur in de grote stad waarin actie, loyaliteit, dapperheid en moed centraal staan.

Leuk weetje: voor het maken van Oliver & Co is er voor het eerst een aparte afdeling binnen Disney geopend die zich richtte op computer animatie.

 

TARZAN

Pathé Disneyweken - Tarzan

Disney’s ‘Tarzan’ is met zijn wilde en exotische avonturen en komische dierenfiguren, een geweldige bewerking van Edgar Rice Burroughs’ bekende verhaal over de aapmens!

Leuk weetje: de bewegingen die Tarzan maakt terwijl hij door de jungle zwiert, zijn gebaseerd op de bewegingen van professioneel skateboarder Tony Hawk.

 

DE ARISTOKATTEN

Pathé Disneyweken - De Aristokatten

Het vertederende en muzikale avontuur ‘De Aristokatten’, is een onvergetelijke mix van wilde gebeurtenissen, kleurrijke karakters en swingende jazzmuziek.

Leuk weetje: het verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten! Een kattenfamilie in Parijs erfde rond 1910 echt een giga fortuin van hun overleden bazin.

 

ROBIN HOOD

Pathé Disneyweken - Robin Hood

Roekeloos avontuur en onvergetelijke figuren maken het verhaal van Robin Hood tot een tijdloze favoriet. De film trakteert je op boogschieters, zwaardvechters en dappere daden.

Leuk weetje: de dansbewegingen van Maid Marian zijn hetzelfde als die van Sneeuwwitje en de Duchess in De Aristokatten. Tekenaars gebruikten toen vaak dezelfde bewegingen voor verschillende films.

 

Deelnemende bioscopen

Wil je ook een bezoek brengen aan de Pathé Disneyweken? Dan kun je bij de volgende bioscopen terecht:

 • Amsterdam: Pathé Arena, De Munt en Tuschinski
 • Rotterdam: Pathé De Kuip en Schouwburgplein
 • Den Haag: Pathé Buitenhof, Scheveningen en Spuimarkt
 • Overige plaatsen: Pathé Amersfoort, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Delft, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Tilburg, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle, Pathé Ede, Pathé Nijmegen, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Cinema Leeuwarden, Cinema Hengelo.

 

Pathé Disneyweken

 

Win 4 vrijkaarten voor jouw gezin

Wil jij deze maand samen met jouw gezin naar één van deze Disney classics in de bioscoop? Doe dan mee met de winactie, want je kunt een set van 4 vrijkaarten bij mij winnen! Wees er snel bij, want omdat het al september is, loopt deze winactie korter dan je van mij gewend bent!

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als:

 • je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

 


De winactie is gesloten en mag niet 1, niet 2, maar zelfs 3 winnaars bekendmaken!

 • Noor Rademakers

 • Gaby

 • Ipie Oudshoorn

Van harte gefeliciteerd met jullie vrijkaartjes voor de Pathé Disneyweken!
De winnaars krijgen ook persoonlijk bericht.


 

Welke Disneyfilm wil jij graag bezoeken deze maand?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

44 comments on “Winactie | Kom naar de Pathé Disneyweken in september!

 1. Leuk uitje lijkt me de film van de aristokatten omdat we niet op holiday geweest waren deze summerholiday en er een bioscoop dichtbij huis is waar deze films draaien dus lijkt ons dit een fijne afsluiter van deze zomer…. Ik doe heel graag mee aan deze leuke winactie….

  Bl.: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Fijne dag 😉

 2. Mijn dochter wil graag Oliver & Co zien, afgaand op het plaatje. Dat is toevallig de enige van de genoemde klassiekers die mama ook nog nooit heeft gezien.

 3. Volg jou nu sinds 3 maandjes en ik doe heeel graag mee voor mijn dochter die nog nooit naar de bios is geweest. 😘
  Duimen! Maar gun t uiteraard iedereen

 4. Wat een fijne actie. De Aristokatten lijkt me leuk om te zien. We hebben het boek en dat is al bijna versleten, omdat het zo vaak moet worden voorgelezen!

 5. Wat leuk!! Wij hebben Oliver & Co en Aristokatten nog niet gezien, zou leuk zijn een van deze films te mogen gaan bekijken met mijn gezin bij Pathé Breda! 😉

 6. Jaaa ik doe heel graag mee, zou graag de aristokatten willen zien op het ‘witte doek’. In plaats van mijn gezin neem ik dan mijn zus en neefjes lekker mee.

 7. Wat leuk! Robin hood zouden we geweldig vinden. Zoon is gister geopereerd en moet het voorlopig rustig aan doen. Bios is dus een super uitje!

 8. Elk jaar neem ik de draakjes van me zus mee naar de bioscoop, films met Disney is natuurlijk mega gaaf en de moeite waard mee te doen zodat deze tantie er weer een leuke dag van kan creëeren.

 9. Elk jaar neem ik de draakjes van me zus mee naar de bioscoop, films met Disney is natuurlijk helemaal prachtig! Ik waag een kans voor de 2 kanjers zodat deze tantie er weer een leuke dag van kan creëeren.

 10. Hallo!

  Wat weer een leuke winactie! Ik doe heel graag mee, lijkt me geweldig om naar de bios te kunnen met de drie pleegkindjes die eind sept bij ons in huis wonen (nu nog twee)… Ik zou denk ik kiezen voor Robin Hood omdat de andere films hier in huis liggen op dvd… 😀

  Ik ga duimen!! Volg je natuurlijk op FB, IG en twitter! 🙂

 11. Wat leuk weer even terug in de tijd. Wij zouden gaan voor de Aristokatten, lijkt mij erg leuk om die met mijn meiden op het grote scherm te kunnen zien.

 12. Ik ga vaak met mijn nichtje van bijna 4 (dochtertje van mijn zus), mijn moeder en mijn broertje naar de bioscoop. Dat vindt ze dan geweldig! Ze is groot fan van Disney, maar deze films heeft ze nog niet gezien! Zou leuk zijn als dat ons volgende uitstapje wordt 🙂

 13. Wauwie de aristokatten zou geweldig zijn om samen naar toe te mogen. Heb alle stappen doorlopen nu maar heel hard hopen #FingersCrossed🤞 💕🍀

 14. Oooohhhh woww. Ik wil dit zoooo graag met mijn dochter. Aristokatten vind ze prachtig! We zouden dan voor het eerst samen naar de bioscoop gaan. Succes iedereen! 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.