Pasen Shoplog | Action, Hema & Xenos

We gaan al weer richting het einde van maart, dus komt ook Pasen weer in zicht! Het valt vrij laat dit jaar, namelijk op 16 en 17 april, maar ik vond het toch wel tijd om alvast wat aankopen te doen. Ik wil het huis alvast gezellig in het thema maken en ik zocht ook nog wat leuks voor Fiene. Ik ben goed geslaagd bij Action, Hema & Xenos, dus ik heb genoeg voor een Pasen Shoplog!

 

Pasen Shoplog | Action, Hema & Xenos

Action

Pasen Shoplog - Action

De eerste stop was de Action. Hier kan ik altijd wel slagen en zeker voor dit soort feestdagen is er genoeg te vinden. Natuurlijk wil ik ook dit jaar weer eieren verven met Fiene. Vorig jaar had ik ook zo’n molentje gekocht, maar die heb ik na Pasen weggedaan omdat ik hem per ongeluk stuk had laten vallen. Gelukkig kost een nieuwe € 0,55 dus de schade valt mee. Verder kocht ik deze Paas knutselset met allerlei activiteiten voor € 1,32. Hier kunnen we vast iets leuks mee doen samen! Ik nam ook twee pakjes van 6 papieren eitjes mee. Voor € 0,49 per pakje heb ik weer even wat nieuws voor in de paastakken!

 

Pasen Shoplog - Action

Ook zag ik deze leuke raamstickers liggen voor € 0,59 per vel. Eieren versieren op een heel nieuw level en paashaasjes aankleden, hoe leuk! Ik denk dat Fiene dit heel erg leuk gaat vinden.

 

Pasen Shoplog - Action

Het lijkt me heel leuk om dit jaar voor het eerst eieren te gaan zoeken met Fiene. Toen ik dit schattige eiermandje zag staan, moest het dan ook mee. Hij kost € 0,79 en is er in diverse kleuren en dessins, Fiene koos deze. Check ook even het Paashaas pakje – zo schattig! Het pakje is er ook in lichtroze en op het zakje staat dat er ook een kuiken-versie van is, maar die heb ik niet zien liggen. Ik betaalde hier € 4,95 voor en dit is natuurlijk wat ze draagt tijdens haar paasei zoektocht 🙂 .

 

Hema

Pasen Shoplog - Hema

Ook liep ik nog even de Hema binnen. Ik liep al snel tegen de paastakken aan, die ik daar overigens niet had verwacht. Ik wil graag een flinke bos neerzetten, dus ik nam twee bossen mee voor € 3,50 per stuk. Ook zag ik deze (8) vulbare eieren liggen voor € 2,00. Zoals ik al aangaf gaan we eieren zoeken met Fiene en dit vind ik eigenlijk een veel leuker idee dan de chocolade eitjes. Zo kunnen we er zelf allerlei leuke en lekkere cadeautjes van maken!

 

Xenos

Pasen Shoplog - Xenos

Als laatste ging ik nog even naar de Xenos, wat ook weer zo’n winkel is waar ik altijd even binnen loop. Ik zag daar deze leuke houten paasaccessoires staan en bedacht me dat ik daar nog wel een leuk plekje voor wist!

 • Kip € 1,49
 • Ei € 0,99
 • Haas € 1,99

 

Wij kunnen de komende tijd lekker knutselen en plakken en ik kan de woonkamer gezellig Pasen-klaar maken. Ondanks dat ik niet helemaal ‘los’ ga met accessoires, vind ik het wel leuk om hier en daar wat extra’s voor Pasen in huis te hebben. Als alles staat, zal ik jullie een kijkje geven!

Haal jij ook ieder jaar weer Paastakken in huis?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

24 comments on “Pasen Shoplog | Action, Hema & Xenos

 1. Die grote doos van de action met die tekenmallen hebben we ook, geweldig vinden ze die. En we hebben waterkralen gekocht, maar ook een boekje met allerlei malletjes om paasmandjes te vouwen. Superleuke spulletjes heb je gekocht 😀

 2. Ik vergeet het eigenlijk altijd. Of ik kan de eieren die erin moeten niet vinden.
  Maar ik denk dat ik dit jaar wel een bos paastakken neerzet. Ook vanwege de verjaardag van onze dochter die dit jaar tijdens pasen valt.

 3. Met de Kerst vind ik het altijd leuk om mijn huis gezellig te maken, maar met de Pasen is dat ook zo. Is langzaam ontstaan, omdat ze nu zo’n leuke spulletjes hebben in de winkels om het huis ook met de Pasen gezellig te maken.
  De HEMA en Action zijn mijn favoriet daarbij.
  Fijne Paasdagen gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.