Paashop 2018 | Bloghop met 26 winacties!

Het regent weer prijzen in de Paashop 2018, die vandaag van start gaat. Het is alweer de tweede editie van deze vrolijke Paashop, die dit keer georganiseerd is door Maddy. Deze hop bestaat uit 26 deelnemende bloggers, wat betekent dat je met maar liefst 26 winacties mee kunt doen!

Lees snel verder hoe je met alle winacties mee kunt doen!

 

Paashop 2018

 

Paashop 2018? Wat is dat?

Een Paashop (of bloghop) is een bijzondere manier om andere blogs te ontdekken en leuke prijzen te winnen.

De kans is aanwezig dat je via de meiden van Thuisleven naar mijn blog bent gehopt. Thuisleven bestaat sinds juli 2015 en is opgericht door Linda en Miranda. Ze kennen elkaar al jaren en hebben samen de krachten gebundeld. Op Thuisleven vind je van alles over lifestyle, vakanties, dagjes uit, lifehacks en alle andere dagelijkse beslommeringen.

Miranda heeft in haar blog over de Paashop gelinkt naar MetMirjam en ik link verderop naar de volgende blog. Dit doet elke deelnemer, dus als je steeds door blijft klikken (zo’n keer of 26 😉 ) kom je vanzelf weer bij mij terecht en heb je het cirkeltje rond gemaakt.

Op deze manier hop je van blog naar blog en mis je dus niks! Je mag met zoveel winacties meedoen als je wilt, dus deze bloghop is zéker interessant om te doen!

 

Even voorstellen…

Voor wie hier nog niet eerder is geweest, stel ik me even voor:

Hi! Ik ben Mirjam 🙂
Mama van peutermeisje Fiene (3 jaar) en vrouw van Michiel. Je bent nu op MetMirjam terechtgekomen, mijn bruisende Mama – Lifestyle blog over alles wat mij als mama bezighoudt, in de breedste zin van het woord. Ik neem je mee in ons leven en schrijf op basis van mijn eigen ervaringen. Ik schrijf ook reviews van leuke producten, waarbij ik regelmatig ook wat mag weggeven!

Wat kun je verder verwachten?
Denk aan blogs met een knipoog, leuke meisjes outfits en DIY’s (zoals dit leuke cadeau voor vaderdag). Ook deel ik af en toe wat favoriete recepten (om je vingers bij af te likken) en laat ik je de leukste uitjes zien.

Ik denk dat je je als moeder zeker kunt herkennen in veel van mijn artikelen. Bijvoorbeeld over samen spelende peuters of bijvoorbeeld herkenbare peuteruitspraken.

Daarnaast kun je in het seizoen wat artikelen over kamperen verwachten. Wij trekken er graag op uit met onze caravan en hebben de nodige ervaring opgedaan. Vandaar dat ik graag diverse tips en ervaringen met je deel.

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit wat er allemaal te lezen valt. Neem gerust een kijkje en kom terug voor meer; je bent van harte welkom!

 

Winactie: 2 x knisperen & spetteren met Kikker

Ik heb een ontzettend leuke winactie voor je kleintje tijdens deze Paashop. Ik geef namelijk 2 x een boekjesset van Kikker weg voor de allerkleinsten! Het setje bestaat uit een knisperboekje én badboekje.

Knisperboekje Kikker is mijn vriendje

Een nieuw knisperboekje van Kikker! Het knisperboekje is gemaakt van wasbaar materiaal, wat natuurlijk wel heel prettig is met een kleintje. Alle vriendjes van Kikker komen langs in dit vrolijke boekje dat kleurig kijk- en speelplezier biedt voor de allerkleinsten.

Kikker is mijn vriendje - Paashop 2018

Titel: Kikker is mijn vriendje
Door: Max Veldhuijs
Leeftijd: 0 tot 2 jaar
ISBN: 978 90 258 7468 1
Uitgeverij: Leopold
Prijs: verkrijgbaar vanaf € 7,99

 

Badboekje Kikker in het water

Een nieuwe uitgave van het badboekje van Kikker. Lekker spatteren en spelen in bad is altijd feest, helemaal als je Kikker mee kunt nemen! Spetter en zing mee met Kikker!

Kikker in het water - Paashop 2018

Titel: Kikker in het water
Door: Max Veldhuijs
Leeftijd: 0 tot 2 jaar
ISBN: 978 90 258 7502 2
Uitgeverij: Leopold
Prijs: verkrijgbaar vanaf € 8,99

 

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als:

 • je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Je doet dus mee voor een set van 2 boekjes! De winactie loopt tot en met zaterdag 7 april, waarna ik 2 winnaars loot.

 


Edit 9 april 2018:

De winactie is gesloten en ik heb twee winnaars geloot. De winnaars zijn:

– Marion Poeste Thomas

– Jolanda

Van harte gefeliciteerd! 🙂
Marion en Jolanda krijgen ook persoonlijk bericht.


 

Verder Paashoppen

En nu? Heb je al meegedaan met mijn winactie? Dan kun je nu weer verder hoppen naar de volgende blog! Neem snel een kijkje bij:

LeesLeesLees

LeesLeesLees is de kinderboekenblog van Judith, waar ze tips geeft over de boeken die bij haar zoontje (en haarzelf) aanslaan.  Judith heeft vandaag natuurlijk ook een leuke winactie voor de Paashop. Hop dus snel door en doe mee!

 

Doe jij ook mee met de winactie?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

54 comments on “Paashop 2018 | Bloghop met 26 winacties!

 1. Goedemorgen!

  Wat superleuk dat er een paasbloghop is! Afgelopen kerst heb ik op die manier verschillende nieuwe blogs leren kennen, ik hoop dat ik vandaag weer een paar nieuwe ontdek! 🙂

  Ik doe graag mee aan deze winactie! Ons pleegdochtertje is gék op boekjes in alle soorten en maten, dus ze zou heel blij worden van deze prijs! 😀

  Fijne pasen, geniet ervan!

 2. Ohhhhh! Super graag! Mijn zoontje van 7 maanden is dol op boekjes. In bad zijn badboekjes favoriet! En Kikker is natuurlijk geweldig leuk. Wij duimen!!!

 3. Wat leuk! Ik was vroeger helemaal fan van die knisper en badboekjes. Ik maak graag kans voor mijn neefje.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen), Instagram (liekevv24) en Twitter (_liekeee)

 4. jaaa super leuk voor ons 1e kindje. ik doe graag mee. tot de allerkleinste zal ze zeker behoren, aangezien ze binnen nu en een week zal worden geboren.

 5. Deze zou mijn zoontje super vinden. Hij is nu al dol op boekjes maar snapt nog niet dat ze niet in zijn mondje mogen. Deze zouden perfect zijn.

 6. Ooooooh ik hop graag mee voor deze boekjes van Kikker, want mijn dochtertje is er zó gek op! En ontzettend leuk deze paashop, echt een leuk initiatief! 😍

 7. Fijne Pasen 🐔🐥🐣
  Leuke prijs voor onze dochter Lotte van 6 maanden oud. Hier zal ze zeker van kunnen genieten.

 8. In de vorige winacties liet ik de spulletjes voor kleintjes voor de andere moeders, maar nu ik sinds kort weet dat ik binnenkort peetouder word, speel ik toch wel lekker eens mee !

 9. Oh wauw, ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje! Helemaal gek van boekjes, en Kikker was hier ook altijd favoriet, dus waag graag een gokje voor haar!

 10. Ik doe graag mee voor ons kleine nichtje Fiene (Ja, dat zul jij wel een hele leuke naam vinden)

  Vandaag hebben we haar i.p.v. chocolade eieren of een paashaas, het boekje “Kikker en Haas” meegenomen als cadeautje. Maar ze probeerde het op te eten….. ha ha. Ik denk dat ze voorlopig beter even de boekjes die jij weggeeft zou kunnen gebruiken want die kun je wassen.

 11. Mijn dochtertje vindt dit soort boekjes echt geweldig. Kikker is ook een van mijn favorieten, doe daarom graag mee.

 12. Leuk voor ons newborn nichtje om straks cadeau te doen; kan onze dochter (grote nicht) de bijbehorende verhalen erbij vertellen. Uiteraard volg ik via FB.

 13. Super leuk zeg 🙂
  ik doe zeker mee voor ons wonder die op komst is en waag een kans
  wat een fijne bloghop heb al nieuwe blogs leren kennen

 14. Ik ben fan van kikker! Zou heel leuk zijn voor mijn dochter (nu 3 maanden), zodat zij ook fan kan worden. Ik doe graag mee.

 15. Graag doe ik mee voor mijn jongste kleinkindje.
  Ik heb geen Facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop mee te mogen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.