Binnenkijken | Het paasgevoel in huis gehaald

Vorige week liet ik jullie in een shoplog zien wat ik allemaal voor Pasen heb gekocht. Vervolgens met behulp van een aantal van deze aankopen het paasgevoel in huis gehaald. Hier en daar een extraatje naast de paastakken, want het hoeft van mij dan ook weer niet over de top. Het leek me een leuk idee om te delen hoe het er nu uitziet, daarom mogen jullie vandaag even binnenkijken.

 

Het paasgevoel in huis gehaald

Paastakken - Paasgevoel in huis gehaald

We beginnen natuurlijk met de versierde paastakken. Een gezellige vrolijke boel op het dressoir, waar ik echt een voorjaarsgevoel van krijg. Ik combineer oude en nieuwe paaseitjes en hier en daar hangen ook wat paashaasjes en kuikentjes – in de paastakken kan alles 😉 . De lichtbox blijf ik zó leuk vinden. Deze heeft natuurlijk ook weer een toepasselijke paastekst gekregen!

 

Kippen - Paasgevoel in huis gehaald

Voor het raam staan twee metalen kippen, die ik jaren geleden een keer bij de Action kocht. Elk jaar komen ze weer van zolder tevoorschijn, ik ben nog steeds blij met deze aankoop. Mijn moeder heeft deze ook in haar raamkozijn staan en zij was dit jaar eerder. Fiene wist nog niet dat wij ze ook hadden en toen Fiene ze bij ons in het raam zag staan, zei ze dat ik die van oma gepikt had en dat dat niet mocht haha.

 

Paasversiering - Paasgevoel in huis gehaald

Nog zo’n gezellige hoek! Met een paar kleine aanpassingen toch klaar voor de paasdagen!

 

Houten paasversiering - Paasgevoel in huis gehaald

Deze houten kip, haas en het grote ei kocht ik bij Xenos, zoals ik in de shoplog ook liet zien. Vooral de kip vind ik echt geweldig! Ze staan nu gezellig met elkaar in een paashoekje. Zo zie je dat een klein hoekje al een hoop gezelligheid kan brengen!

 

Gele tulpen - Paasgevoel in huis gehaald

Ik ben dol op tulpen en in het voorjaar / rond Pasen koop ik vaker de gele variant. Bloemen staan altijd gezellig op tafel maar zo’n vrolijk kleurbommetje past perfect in het paasthema!

 

Dit paasinterieur wordt natuurlijk nog aangevuld met allerlei paasknutsels van Fiene, die we nog gaan maken. Het blijft leuk om samen bezig te zijn en iets met een thema te maken, vind ik. Tot die tijd hebben we in ieder geval al wat gezelligheid in huis!

Heb jij ook het paasgevoel in huis gehaald?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

24 comments on “Binnenkijken | Het paasgevoel in huis gehaald

 1. Oooh hier dus echt totaal niet. Het hele huis staat op zn kop met allerlei dozen en dingen die we nog allemaal moeten doen. Lang leven de weekenden want doordeweeks komen we er amper aan toe! Al moet ik wel zeggen dat we wat takken (die we altijd al hebben staan) hebben “versierd” maar een zestal eitjes.
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn verjaardagswensen lijstjeMy Profile

  1. De papieren eitjes heb ik bij de Action vandaan. De rest gaan al jaren mee, dus dat weet ik eigenlijk niet meer 😉 – Ik ga nog even kijken bij je Lente Bloghop, dank je!

 2. Dat ziet er gezellig uit! Hier hebben tulpen gestaan, die helaas alweer dood zijn. Verder niks, maar nu ik dit zo zie denk ik: waarom eigenlijk niet want het staat zo gezellig haha
  Kim onlangs geplaatst…De bijna mama tagMy Profile

  1. Ik ben inderdaad blij dat er een Xenos in de buurt is. Een keer een bosje tulpen in huis maakt het ook al heel gezellig hoor, dan kun je de rest gewoon weer lekker volgend jaar doen 😉

 3. Oh heerlijk, je huis ermee vullen.. vrolijkheid! Hier ook een grote en kleine paastak, vrolijke haasjes en kuikentjes, veel knutselspullen.. ermee aan de slag gaan, is toch het leukst! Het leeft dan echt.
  Esmee onlangs geplaatst…Recycle cadeautjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.