Paaseieren zoeken op de camping

Vrolijk Pasen!

Fiene mocht dit jaar voor het eerst paaseieren zoeken met Pasen. Aangezien we het Paasweekend met de caravan weg zijn (ja.. het weer zou iets warmer mogen, maar we vermaken ons prima!), mocht Fiene de plastic paaseieren zoeken op de camping. Net zo leuk ook eigenlijk, want het ziet er wel heel gezellig uit met al het gras om ons heen! Het was zo’n succes dat ik de beelden even met jullie wilde delen.

Paaseieren zoeken op de camping

 

Paaseieren zoeken op de camping

Ik moet eerst even iets bekennen.. Omdat de weersverwachting voor Pasen zondag niet al te best was (lees: regen, regen en een nog beetje regen), besloten we de ei-zoektocht zaterdagmiddag al vast te doen. Achteraf gezien was het helemaal niet nodig, maar dat was alleen maar fijn.

Na de lunch (zaterdag dus) brak het zonnetje lekker door en besloten we ervoor te gaan. We vertelden Fiene dat ze mocht gaan zoeken naar vrolijk gekleurde eitjes en dat daar misschien wel eens een verrassing voor haar in kon zitten! Ze mocht haar Paaspakje aan (die ging die middag ook niet meer uit haha) en met haar eiermandje in de aanslag ging ze op pad.

Paaseieren zoeken op de camping

Ik had de eieren niet al te lastig verstopt, maar voor onze peuter was het al heel erg leuk om op deze manier om onze caravan en voortent heen te lopen en te zoeken. In haar enthousiasme rende ze sowieso de eerste eitjes al voorbij, dus ze was helemaal verrast toen daar later tóch nog eieren bleken te liggen.

Zo trots als een pauw telde ze tussendoor steeds even hoeveel eieren ze al wel niet had gevonden (met een plakplaatje van de camping op haar handje).

Paaseieren tellen

 

De Paaseieren openen

Toen ze alles had gevonden plofte ze neer en gooide ze haar mandje leeg ‘wat zit er in mama, wat zit er in?’. Ze had al snel door hoe ze de eieren kon openen en enthousiast leegde ze de eerste, waar een dino in zat. Daar heeft ze eerst even mee gespeeld en daarna hebben we binnen nog meer eieren geopend.

Paaseieren openen

Paaseieren openen

Vorige week schreef ik al wat de inhoud van de paaseieren zou zijn. Hier heb ik nog één groter ei aan toegevoegd, die ik bij de Hema kocht (per twee). Daar had ik een kleine plaatjescamera van Paw Patrol in gedaan die ik afgelopen week bij een Bart Smit outlet meenam.

Paw Patrol plaatjescamera

 

Ik had me er echt op verheugd om voor de eerste keer eieren met ons meisje te gaan zoeken en het was eerlijk gezegd nog leuker dan dat! Het enthousiasme waarmee ze aan het zoeken was en dat blije gezichtje toen ze de eieren open maakte, echt geweldig. Volgend jaar weer!

Van de week volgt trouwens een enorme Plog vol foto’s van ons eerste kampeerweekendje weg van dit jaar!

Hebben jullie nog leuke activiteiten gedaan met Pasen?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

16 comments on “Paaseieren zoeken op de camping

  1. Superleuk die eitjes met kleine dingetjes erin. Leuk he dat enthousiasme van die peuters! Ik heb ook zo genoten eerste paasochtend van het zoeken van de paaseitjes. Ook helemaal door het dolle. Ze dacht alleen nog dat er meer waren dan dat er verstopt waren, dus ze bleef maar doorzoeken. Leuk, camperen, ben benieuwd naar je foto’s. Krijg ook weer de kriebels!
    Lisette onlangs geplaatst…Het Geboortekaartje Van LucasMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.