Over

Even voorstellen

Hoi, ik ben Mirjam.

Mama van Fiene (6 jaar) en vrouw van Michiel. Ik werk parttime als secretaresse en daarnaast geniet ik enorm van onze kleine dame. Op MetMirjam deel ik mijn gevoelens, bezigheden, ideeën en wat er verder nog in mijn (gezins)leven voorbij komt. Na een tijdje getwijfeld te hebben of het iets voor mij is, ben ik ben in december 2015 begonnen met bloggen. Dit is één van mijn beste keuzes gebleken, want het is echt een onderdeel van mijn leven geworden – mijn passie!

MetMirjam is een bruisende Mama – Lifestyle blog waar je van alles kunt vinden. De ene keer bijvoorbeeld een heel persoonlijk artikel en de andere keer misschien een leuke DIY. Ik ben dol op shoppen – vooral (budget) kinderkleding -, dus je kunt regelmatig een shoplog verwachten en als we een dagje uit gaan, is de kans groot dat ik jullie ook even meeneem. Ook zal het voorkomen dat je een lekker recept voorbij ziet komen – dit zijn vaak favorieten, waarvan ik vind dat je die niet mag missen!

Daarnaast kun je aardig wat informatie vinden over kamperen met een kindje. Wij hebben zelf een caravan waarmee we er graag op uit gaan en ik deel graag mijn ervaringen en tips. Ik schreef bijvoorbeeld over wat je allemaal mee moet nemen, hoe je een lange autorit overleeft en over gezond eten onderweg.

Ga er lekker voor zitten en lees mee MetMirjam

Contact

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Wil je met me samenwerken?

Neem dan even contact met me op:

Je kunt me ook volgen op:

Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin

2 comments on “Over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.