Organiseer een filmavondje met Prinses Emmy

Nu de schoolvakanties eraan komen of zelfs al begonnen zijn, kunnen de kinderen weer vaker gezellig wat langer opblijven. Tijd voor een gezellig filmavondje. Zorg jij voor de chips of popcorn? Dan regel ik de film, want ik mag maar liefst 2 mensen blij maken met een Pathé Thuis code voor de familiefilm Prinses Emmy.

Prinses Emmy

Prinses Emmy

Misschien ken je Prinses Emmy al van de boekenserie ‘Prinses Emmy en haar paarden’. Ze heeft maar liefst 26 paarden met allen een naam dat begint met een letter van het alfabet. Deze keer kun je haar magische paardenavontuur op beeld volgen!

 • Speelduur: 78 minuten
 • Kijkwijzer: AL
 • Distributeur: Just Film Distribution
 • Genre: animatie en familiefilm
 • Bioscoop releasedatum: 05-02-2020
 • DVD releasedatum: 18-06-2020
 • VOD releasedatum: 05-06-2020

Synopsis

Prinses Emmy is een jong meisje met een speciale gave. Zij is de enige in het koninkrijk Kandis die met paarden kan praten! Het leven kan voor Emmy niet beter: zorgeloos rondhangen met haar 26 beste paardenvriendjes, elk vernoemd naar een letter in het alfabet. Totdat haar jaloerse en sluwe nicht Gizana opduikt en haar leven zuur maakt. Beide meiden bereiden zich voor op de officiële inhuldiging op Prinsessendag. Alleen Emmy heeft het er moeilijk mee. Gizana blijft haar uitdagen en bedreigt hierdoor Emmy’s kansen. Daarnaast wordt Emmy ook uitgedaagd door haar magische boek om de ultieme test te ondergaan. Ze moet bewijzen dat zij haar magisch talent verdient. Gaat het Prinses Emmy lukken een goede prinses te worden en haar gave te behouden?

Prinses Emmy

Wat vinden wij?

Wij hebben ons gezellige filmavondje met Prinses Emmy al achter de rug en ik kan je vertellen dat de film goed in de smaak viel bij Fiene (6 jaar). De film zit vol vrolijke kleurtjes (veel roze), paarden en prinsessen, waardoor het echt genieten was voor haar. Het feit dat Emmy met haar paarden kan praten maakt het allemaal extra speciaal. Dat zouden we natuurlijk allemaal wel met onze huisdieren willen kunnen!

Kortom, écht een film voor meiden (en wellicht jongens) van een jaar of 6!

Filmavondje

Win de Pathé Thuis code voor Prinses Emmy

Zijn jullie klaar voor een gezellig filmavondje op je eigen bank? Doe dan snel mee en wellicht win je één van de twee Pathé Thuis codes voor Prinses Emmy!

Hoe doe je mee?

 • Laat een reactie onder dit bericht achter en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook

Daarnaast zou ik het enorm waarderen als je:

 • me ook volgt op Instagram en / of Pinterest
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met 16 juli.

De winnaars zijn bekend!

 • Francis Akerboom
 • Mirjam

Van harte gefeliciteerd!
De winnaars krijgen ook persoonlijk bericht.

Hebben de kinderen in jouw regio al zomervakantie?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

9 comments on “Organiseer een filmavondje met Prinses Emmy

 1. Ons oudste dametje moet volgende week nog naar school en kan niet wachten tot het vakantie is. Zij is dol op prinsessen en ons jongste dochtertje is ook nog eens gek op paarden. Dit zou een heel fijn begin van de zomervakantie zijn 😊

 2. ahhh dit is leuk voor mijn meiden! Als het nu een keer slecht weer is kan ze al haar nichtjes uitnodigen en lekker samen een film kijken. te leuke activiteit voor de vakantie😍 ik ga gelijk mijn zussen en schoonzussen taggen

 3. Hier nog 5 schooldagen en dan Vakantie🎊🥳. Deze film gaat hier zeker in de smaak vallen. En een film avondje met popcorn, drinken, gezelligheid en paarden dat is hier zeker een succes. Ik ga hopen voor mijn prachtige paardendochters😍🍀

 4. Deze film wil mijn dochter graag zien. Paarden, prinsessen en eenhoorns daar houdt ze van. We maken er een echt feestje van met een heleboel lekkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.