Iemand op zoek naar een loedermoeder? Hier is ze…

Er is in mijn ogen een aantal dingen die een moeder niet doet of overkomt.. Maar tot mijn spijt moet ik toegeven dat ik afgelopen weekend – ja, tijdens Fiene’s verjaardagsweekend – een echte loedermoeder actie had.

Zoals ik al eerder aangaf, had ik tot een week van te voren weinig tot niets voorbereid. Op zich was dat niet heel erg, want ik had nog wat leuke zelfgemaakte versieringen liggen van vorig jaar en ik had ook nog wel tijd om wat spulletjes bij te kopen. Ik ging druk aan de slag met mijn lijstjes (ja, ik ben een lijstjes-freak) en voor ik het wist had ik alles op verschillende lijstjes geschreven wat ik nog wilde opzoeken, kopen en doen.

Lijstjes - loedermoeder

Qua cadeautjes hoefden we niks meer te doen, want Fiene’s DIY Little Tikes auto hadden we al klaar en ook haar keuken met pannetjes en pollepels was al eerder aangeschaft, deze hoefden we alleen nog maar in elkaar te zetten en te vullen met de spulletjes.

 

Klinkt goed tot zover, toch?!

 

Zaterdagavond, toen Fiene op bed lag, ging Michiel de keuken van zolder halen om hem in elkaar te zetten. Terwijl hij daarmee bezig was, kon ik alle slingers bij elkaar zoeken en de ballonnen alvast opblazen, zo konden we gelijk klaar zijn. Het was nog best een werk om die keuken in elkaar te krijgen, maar uiteindelijk stond hij en konden we hem in gaan ruimen.

‘Maar waarmee wil je hem inruimen?’ vroeg Michiel. Hij was namelijk op zolder geen enkele pan of pollepel tegengekomen… We hebben het hele huis overhoop gehaald en alle kasten en lades opengetrokken, maar er was helemaal niks te vinden! Ik baalde echt als een stekker.. Dan heb je een prachtige keuken voor je dochter, die je ook nog eens samen met de opa’s en oma’s geeft, en dan kan ze er niet eens mee spelen omdat mama niet even van te voren heeft gekeken of alles wel compleet was *schaam*! En dit dus zelfs ondanks mijn lijstjes-liefde, want daar heeft het zelfs niet eens opgestaan..

 

We hebben het écht gekocht, alleen deze loedermoeder heeft het zo goed opgeborgen dat ze het nu niet meer kan vinden..

 

Nadat we allebei een rondje door het huis hebben gedaan en dezelfde conclusie hebben moeten trekken, zijn we eerst de boel maar eens een beetje gaan versieren buiten. Ook een beetje in de hoop dat één van ons dan een fantastische ingeving zou krijgen van waar die rotpannetjes dan zouden kunnen liggen. Helaas waren er ook geen ingevingen te vinden en besloot Michiel dat hij zondagochtend ‘even’ naar Ikea zou rijden en Fiene haar cadeau dan maar later zou krijgen. Dit vond ik echt zó ontzettend niet leuk.. Want ondanks dat Fiene er zelf misschien niks van zou merken, het idee dat ze dan haar cadeau later krijgt omdat ík het niet even van te voren had gecheckt en het daarna ook nog eens niet kon vinden, vond ik echt super rot.

 

Loedermoeder keuken

Gelukkig bedacht ik me op een gegeven moment dat ik vorig jaar een keer van die plastic pannetjes bij de Action had gekocht, die vast wel ergens onderin haar speelgoedmand moesten liggen. Dus na heftig gegraaf in die mand vond ik 3 pannetjes! Michiel vulde dit aan met wat veilige kleine spulletjes uit onze eigen keuken en ook haar theeserviesje zetten we erin. Op deze manier was hij toch een beetje gevuld en aangekleed en kon ze er in ieder geval gelijk mee spelen!

Fiene heeft er op deze manier nooit iets van gemerkt en daar was ik op zich ook niet bang voor, maar ik baalde gewoon zo van mezelf dat ik dit niet goed had voorbereid en niet het perfecte plaatje voor Fiene had, wat ik dus wel in mijn hoofd had..

 

Loedermoeder pannenset

Maandagochtend is deze loedermoeder nog even naar de HEMA gereden om een leuk pannensetje te kopen en haar keukentje toch compleet te maken. Nu is het alleen nog even afwachten wanneer we de originele pannenset + pollepels gaan vinden.. Waarschijnlijk kom ik die volgende week ineens tegen..

 

Pfff.. wat kun je je op zo’n moment rot voelen zeg!

Heb jij ook wel eens zo’n soort loedermoeder actie gehad?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

12 comments on “Iemand op zoek naar een loedermoeder? Hier is ze…

    1. Haha dank je. Wel fijn om te horen dat je je hierin kunt herkennen.. Dat scheelt dan weer een beetje 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.