Op zoek naar een leuk én praktisch telefoonhoesje

Het is misschien een wat overdreven uitspraak bij dit onderwerp, maar ik heb een soort haat-liefde verhouding met telefoonhoesjes.. Het liefst zou ik er namelijk géén gebruiken, want ik vind het zo zonde dat je de telefoon zelf een beetje verbergt met het omhulsel eromheen. Ik ben realistisch genoeg om te weten dat ik niet zonder telefoonhoesje kan, want daar ben ik gewoon te onhandig voor. Het apparaat valt gewoon té vaak uit mijn handen, dus een beetje bescherming in de vorm van een praktisch telefoonhoesje is wel nodig!

 

Praktisch telefoonhoesje

Mijn telefoonabonnement verloopt weer bijna, wat betekent dat ik weer een nieuwe telefoon mag uitkiezen! Een nieuwe telefoon heeft natuurlijk helemáál een goed hoesje nodig (stel je voor dat je je nieuwe pracht-exemplaar laat stuiteren…), dus ik ben mijn zoektocht naar een leuk en praktisch telefoonhoesje vast begonnen.

 

Kan tegen een stootje

Praktisch telefoonhoesje

We beginnen met een Apple iPhone 7 Plus hoes die tegen een stootje kan! Deze Tough Armor Case heeft een robuuste en store uitstraling en is professioneel getest op vallen en stoten. De buitenkant bestaat uit polycarbonaat, een hard stuk kunstof voor optimale bescherming van buiten af. De binnenkant bestaat uit TPU, een zachter kunststof dat bescherming bied voor vallen en stoten. Bovendien is de case voorzien van een hoogstaand randje om krassen te voorkomen bij het neerleggen of verschuiven van de telefoon.

 

Met een vakje

Praktisch telefoonhoesje

Ook hier weer een extra stevig hoesje, dit keer met ruimte voor twee pasjes. Het beschermt je telefoon met Air Cushion technology voor extra valbescherming. Het vakje voor de pasjes zich achter een kunststof klepje op de rug van het hoesje en is eenvoudig te openen.

 

Compact en functioneel

Praktisch telefoonhoesje

Ook dit hoesje kan tegen een stootje dankzij een schokabsorberende TPU binnenkant. Bij dit hoesje kun je net wat meer pasjes kwijt dan bij het vorige exemplaar. Met dit hoesje heb je de functionele eigenschappen van de boekjesvorm hoes, maar blijft het een compact geheel, wat ik zelf wel een pré vind bij een telefoonhoesje.

 

Het oog wil ook wat

Praktisch telefoonhoesje

Ok.. ik moet toegeven dat ik een beetje van het praktische afwijk met dit telefoonhoesje, maar kom op; het oog wil ook wat! Deze wit marmer-look is toch super mooi!! Plus het beschermt je telefoon tegen krassen en stoten, dus is heus nog wel een beetje praktisch 😉 .

 

Er is in ieder geval genoeg keus! Ik moet alleen nog even de keuze zien te maken.. Maar goed dat ik eerst nog een telefoon moet uitkiezen en ik nu nog geen keuze qua hoesje hoef te maken.

Wat voor soort telefoonhoesje heb jij?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

Logo MetMirjam

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.