OOTD | Eindeloos combineren met Vingino

Jullie weten inmiddels dat ik gek ben op leuke kinderkleding. Ik koop zowel merk als low budget en combineer dit graag met elkaar voor mijn meisje. De ene keer ga ik voor lekker stoer of sportief en de andere keer kiezen we een schattig jurkje of een jumpsuit. Dit keer shopte ik een aantal toffe items bij Vingino en maakte ik combinaties met items uit Fiene’s kledingkast.

 

Vingino

 

Vingino

Ik had het geluk dat ik wat items van Vingino mocht uitkiezen voor Fiene. Super tof natuurlijk, want wij zijn gek op het merk! Afgelopen winter droeg Fiene er bijvoorbeeld een winterjas van en eerder shopten we ook al diverse andere items.

Vingino is een lekker stoer merk, waarbij ze streven naar streetwise jeans en kleding waarin elk kind er cool uitziet en zich zelfverzekerd voelt. De combinatie van de beste denim stoffen en Italiaanse en vintage invloeden geven de kleding een relaxte look.

 

Mijn aankopen

In plaats van complete outfits shopte ik ook diverse losse items om zelf te combineren. Zo kun je er ook verschillende outfits mee maken. Daarom koos ik sowieso twee broeken. Mijn aankopen zijn:

  • girlfriend broek met verticale strepen
  • skinny broek met panterprint
  • katoenen jumpsuit met broderie en jeans look
  • top met panterprint
  • stoer setje ondergoed

 

Girlfriend broek met verticale strepen

Ik zag de verticale strepen vorige winter al voorbij komen, maar toen moest ik er nog even aan wennen. Nu ben ik helemaal om en zie ik er eindeloze combinaties in! Voor de foto koos ik voor een basic zwart shirtje (Zeeman) en een gehaakt hesje (AliExpress) eroverheen. Ondanks het feit dat er geen kleur in de outfit zit, doet het op deze manier toch heel zomers aan!

Vingino

 

Skinny broek met panterprint

Nog zo’n item waar we de komende maanden nog veel plezier aan zullen beleven. Ook deze broek is op diverse manieren te combineren. Ik denk bijvoorbeeld heel simpel aan een rode of zwarte trui, een zwart shirt met een rood stoffen colbert erop of een stoere longsleeve (Wibra) zoals hieronder!

Vingino

 

Katoenen jumpsuit met broderie en jeans look

Dit is zo’n mooie en fijne jumpsuit! Gemaakt van 100% katoen en heerlijk luchtig. In het middel zit een elastische tailleband, waardoor hij ook heel comfortabel is. Ik krijg er echt een Ibiza gevoel bij wanneer ze deze draagt.

Vingino

 

Top met panterprint

Een luchtige blouse-top uit de ByDanie Collectie van Vingino met ontzettend leuke details. De rouches aan de mouwen, voorzien van een licht glitterstiksel en aan de onderkant sieren zwarte balletjes.

Bij mooi weer vind ik het leuk om de top te combineren met een denim short (vintage), maar ik zie ook allerlei mogelijkheden voor het najaar. Het kan nog prima onder een vestje of jasje!

Vingino

 

Stoer setje ondergoed

Als laatste zag ik een ontzettend stoer setje ondergoed, wederom met geweldige details. Noem mij gerust #veerkampjeforlife want ook hier vind je de panterprint subtiel in terug.

Vingino

 

Onze ervaring met Vingino

Het merk is best prijzig, maar ik moet zeggen dat de kwaliteit dan ook heel goed is. Dit heb ik in het verleden al op langere termijn met kleding ervaren en ook deze items zien er na een aantal keer wassen echt nog als nieuw uit.

Het voordeel is dat Vingino nu volop in de Sale verkrijgbaar is, dus ik zou zeggen: sla je slag op Vingino.com!

 

Wat vind jij het leukste item?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

13 comments on “OOTD | Eindeloos combineren met Vingino

  1. Heel hip en dit kledingmerk word verkocht in een sportzaak dus als ik sportkleding ga shoppen of er rondkijken dan loop ik toch langs dit kledingmerk en moet ik er altijd even snuffelen….

  2. Ohhh god, wat schattig! Vroeger droeg ik ook vaak kleren van Vingino, ik was/ben heel smal en ik weet nog dat deze kleren altijd precies aansloten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.