OO Shopping | Het uitgebreide online winkelcentrum

Ik vertelde al eerder dat ik mezelf een beetje aan het oriënteren ben voor Fiene’s grote meisjes slaapkamer. Ik kijk hier en daar even rond om inspiratie op te doen en bedenk me alvast hoe ik haar kamertje graag zou zien. Super fijn om hiervoor naar een winkelcentrum te gaan, zodat je alles onder één dak hebt. Dit doe ik dan ook meestal tijdens Fiene’s middagslaapje. Nee, ik laat haar niet alleen thuis, maar ik ga gewoon vanuit huis, vanaf onze comfortabele bank naar het online winkelcentrum OO Shopping!

 

Online shoppen

 

OO Shopping

OO Shopping is een snel groeiend online warenhuis waar verschillende webshops hun producten aanbieden. Het aanbod is heel divers, van hondenriemen tot huishoudelijke apparaten en van horloges tot speelgoed; het is een compleet winkelcentrum! Wanneer je een product via de website aanschaft, koop je het direct van de winkelier en dus niet van OO Shopping. Het is een platform waar winkeliers een webshop kunnen openen en hun producten kunnen verkopen.

 

OO Shopping

 

Net als in een echt winkelcentrum reken je bij elke winkel apart af. Je kunt wel alle producten in één overzicht bekijken in je winkelmandje.

 

Shoppen voor Fiene’s kamertje

Voor Fiene’s kamertje ben ik al een beetje aan het rondsnuffelen geweest in diverse webshops. Omdat we nog niet begonnen zijn met de veranderingen, wacht ik over het algemeen nog even met de aanschaf van nieuwe spullen. Dit betekent wel dat ik op een gegeven moment een hele lijst met winkels en webshops heb, waar ik iets leuks heb gezien. Niet echt heel handig.

Ik kwam er al snel achter dat ik bij OO Shopping terecht kan voor de gehele inrichting van Fiene’s kamer! In de speciale categorie Baby & Peuter is van alles te vinden voor de kinderkamer. Van kinderbedden tot leuke accessoires, alles is onder één virtueel dak te vinden.

Wat een keuze! Ik ben nog lang niet klaar met snuffelen, maar ik heb alvast een eerste collage gemaakt:

Het moge duidelijk zijn dat we voor de kleurencombinatie roze / mint willen gaan 😉 . Ik dacht te weten welk bed we voor Fiene gaan kopen, maar heb ik nu al twee andere bedden op het oog en ook qua lampen en vloerkleden kan ik gewoon niet kiezen. De zitzak stoel lijkt me zó relaxt naast een boekenkastje.

Doordat je het hele overzicht in één winkelmandje te zien krijgt, kun je gelijk zien of de zorgvuldig geselecteerde items allemaal bij elkaar passen. Super makkelijk!

 

Voorlopig kijk ik nog even met een oriënterende blik, maar het is fijn om alvast weten waar ik een digitale voorselectie kan maken!

Zie jij ook de voordelen van een online winkelcentrum?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Afbeelding ‘online shoppen’ via Shutterstock.

.

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

6 comments on “OO Shopping | Het uitgebreide online winkelcentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.