Makkelijk online bestellen bij apotheek Viata

Tijdens onze vakantie werd ik door online apotheek Viata benaderd om wat producten uit te proberen. Dat leek me wel wat! Bij thuiskomst vond ik een pakketje met een voor mij gedeeltelijk onbekende inhoud, dus ik was reuze benieuwd naar de producten! Ik laat je zien wat ik ontving en vertel je graag over mijn ervaring ermee.

 

Viata

 

Online apotheek Viata

Bij online apotheek Viata kun je 24 per dag, 7 dagen per week 7 terecht voor het online bestellen van je favoriete schoonheid- of gezondheidsproducten. Dankzij het deskundig advies van professionele apothekers en apotheekassistenten kun je met de juiste informatie jouw bestelling plaatsen.

Met meer dan 30.000 producten en 1000 verschillende merken bieden ze een uitgebreid assortiment en ruime keuze. Bij bestellingen voor 19.00 uur ontvang je je bestelling (indien op voorraad) de volgende dag.

 

De producten

Ik ontving de volgende producten:

  • Phytosun roll’on insectenbeten
  • X-Slim Max Active
  • X-Slim Max Control

Phytosun roll’on insectenbeten

Viata - Phytosun roll'on

Het eerste doosje bevat een Phytosun roll’on die je kunt gebruiken ter verzachting van insecten- en kwallenbeten. De formule met glycerine, calamine, essentiële olie van kruidnagel, bisabolol en menthol kalmeert de geïrriteerde huid, verlicht de jeuk en helpt roodheid en zwelling verminderen. Met het prachtige warme weer van de afgelopen tijd zitten we vaak tot laat buiten. Super gezellig, maar op de één of andere manier weten de muggen mij altijd te vinden en zit ik al snel onder de muggenbulten – ook als ik me insmeer met een anti-mug middeltje. Ik heb deze roll’on dus uitgebreid kunnen testen haha.

Je gebruikt de roll’on heel gemakkelijk door een cirkelvormige beweging op de bewuste plek te maken met het stalen kogeltje. Het goedje is niet kleverig en ruikt best lekker; een beetje kruidig door de kruidnagel en ook de menthol herken ik erin. Het meest belangrijk is natuurlijk de werking. Doet het wat het moet doen? De bijsluiter belooft een onmiddelijke en langdurige werking en daar ben ik het wel mee eens. Zodra je het aanbrengt, merk je dat de jeuk minder wordt en al snel vergeet je dat je een muggebult (of 6) hebt. Super dus!

 

X-Slim Max Active en Control

Naast de roll’on ontving ik twee producten van X-Slim; Max Active en Max Control. Ik had al aangegeven dat ik wel geinteresseerd was in de X-Slim Max Active, een medisch hulpmiddel bij overgewicht. Ik was tenslotte op vakantie en zag de bui al hangen voor wanneer ik weer thuis zou zijn haha. Naast de Max Active ontving ik ook de Max Control.

X-Slim Max Active

Viata - X-Slim Max Active

X-Slim Max Active vermindert de calorie- en vetopname door de opname van vetten te blokkeren, dankzij een hoog bindend vermogen. Het ingrediënt OMTEC50 neutraliseert de calorieën van voedsel met een hoog vetgehalte. Klinkt als een handig hulpmiddel bij het ontdoen van de extra vakantie-kilo’s!

 

X-Slim Max Control

Viata - X-Slim Max Control

Met X-Slim Max Control kun je gezond gewicht verliezen aangepast aan je levensstijl. Je gebruikt de gums (max. 3 per dag) wanneer het moeilijk wordt om weerstand te bieden aan overmatig eten of snoepen tijdens een energiebeperkend dieet. Je neemt 10 tot 20 minuten voor de maaltijd of het snackmoment een gum, waarna je minder trek zult hebben.  Het leek me wat heftig om beide middelen tegelijk te nemen, dus ik ben begonnen met de X-Slim Max Control om het normale eetpatroon weer wat onder controle te krijgen na al het lekkers van de vakantie.

Het is in het begin even wennen omdat je je van te voren moet bedenken wanneer je eetmoment zal zijn, zodat je op tijd een gum kunt nemen. Maar wanneer je daar je draai in hebt gevonden is het een handig hulpmiddel! Ik heb veel minder trek, waardoor ik mijn eetpatroon weer beter in de hand heb. Tot zover ben ik dus zeker tevreden. Ik ben benieuwd wat de X-Slim Max Active voor me gaat betekenen!

 

Tot zover mijn ervaring met de producten. Dit was overigens voor mij ook de eerste keer dat ik gebruikmaakte van een online apotheek als Viata, wat eigenlijk wel heel erg handig is!

Bestel jij wel eens producten bij een online apotheek?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

One thought on “Makkelijk online bestellen bij apotheek Viata

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.