Ondergoed | De basis voor een mooie outfit

Wil je dat je kinderen er later elke dag netjes en hygiënisch bij lopen met een schoon een mooi setje ondergoed? Dan kun je er beter van kleins af aan al goed mee beginnen. Tenminste, zo denk ik erover. Je ondergoed is toch de basis voor een mooie outfit!

 

Ondergoed, de basis van een mooie outfit

 

De basis voor een mooie outfit

Zeg nou zelf, wanneer je ‘s morgens een mooi lingeriesetje uit de kast hebt getrokken, zit je vaak een stuk beter in je vel dan wanneer je zomaar wat draagt. Het feit dat anderen hier over het algemeen helemaal niks van meekrijgen maakt dan eigenlijk niet eens uit, jíj weet het en dat is al genoeg! Het kan je nét dat stukje extra power geven om er een topdag van te maken.

 

Kinderondergoed

Gelukkig is er heel veel keus in kinderondergoed. Je kunt er alle kanten mee op en dat is nou precies zo leuk! Zo kun je gaan voor boxershorts, hipsters (voor meisjes) of gewone slips in combinatie met een bijpassend hemd. Daarnaast zijn er natuurlijk ontelbare dessins waaruit je kunt kiezen, zó leuk!

Op Twyst.nl vind je nu kortingen tot wel 60% op ondergoed, nachtmode en meer voor jongens, meiden én volwassenen. Je kunt er terecht voor merken als Claessens, Ten Cate, Björn Borg en nog veel meer.

 

Zelf uitzoeken

Je kunt het voor kinderen zelf ook leuk maken om een mooi setje te dragen. Geef ze bijvoorbeeld een bijzonder gevoel door ze zélf het setje van de dag uit te laten kiezen. Een hele verantwoordelijke taak en een goed moment om je kindje te leren dat het belangrijk is om elke dag een schone set te dragen. Ook de aanschaf van nieuw ondergoed doen we vaak samen, dan kiest ons meisje zelf een leuk setje uit of keurt ze één van mijn keuzes.

 

Zie jij ondergoed setjes ook als basis voor een mooie outfit? En trek jij je kind(eren) ook altijd een setje aan?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

Afbeelding ondergoed via Shutterstock.

Disclaimer

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.