OMG Pets | Interactieve, squishy puppies!

Willen jouw kinderen ook zo graag een puppy? Ik snap het ook wel, want kom op.. veel schattiger wordt het ook niet? Dat een hond, klein of groot, ook veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt, daar denken kinderen vaak niet over na. Daarom ben ik ook zo blij met de nieuwe OMG Pets, die sinds een paar dagen verkrijgbaar zijn. Deze hebben namelijk wel de voordelen, maar niet de ‘nadelen’ van een echt huisdier.

OMG Pets

Little Live OMG Pets

De OMG Pets van Little Live zijn ontzettend schattig, zacht en squishy en ze zijn ook nog eens interactief! Zo maken ze allerlei schattige geluidjes als je ze aait of voedt. Er zijn verschillende hondjes verkrijgbaar; een Corgi, French Bulldog, Dalmatiër, Yorkie en een speelset met een hondje.

Jongen of meisje?

Elk hondje heeft een eigen smoothie flesje, dat je om zijn nekje kunt hangen. Met dit flesje kun je je hondje voeden. Wanneer je dit flesje in het bekje van de puppy stopt, zal het diertje drinkgeluiden maken. Daarnaast kun je met het flesje onthullen of jouw puppy een jongen of een meisje is! Dit doe je door de fles in warm water te leggen. Zie je een blauwe kleur? Dan is het een jongen. Wordt de fles roze? Dan is het een meisje. Helemaal leuk!

Wat vinden wij?

Fiene werd verrast met haar eigen French Bulldog, waar ze helemaal verliefd op is geworden. Hij is zó zacht en heerlijk squishy. En zodra ze hem begint te aaien, klinken de schattige puppy geluidjes uit het diertje.

OMG Pets

Ze was natuurlijk ontzettend benieuwd of ze een jongetje of meisje had gekregen. Daarom hebben we er snel een bakje warm water bij gehaald om het geslacht te checken. De standaard kleur van het flesje van onze French Bulldog is donkerroze. We zijn dan ook erg benieuwd of die kleur zal veranderen of misschiel wel deze kleur blijft als het een meisje blijkt.

Van donker naar lichtroze

We dompelen het flesje onder in het water Fiene is helemaal blij dat het flesje van donker- naar lichtroze kleurt. Geen twijfel mogelijk, onze puppy is een meisje!

Het leuke is dat onze OMG Pet ook nog eens een geboortecertificaat met zich meebrengt. Deze vullen we dan ook gelijk samen in, want een naam heeft ze al verzonnen.

Geboortecertificaat

Fiene is heel blij met haar eigen OMG Pet Pluisje. Ze is een fijne aanwinst in deze rare tijden.. Ze mag erbij zitten als Fiene bezig is met schoolwerk en krijgt dan steeds een knuffeltje of een aaitje tussendoor. En als ze net teveel aandacht vraagt, kunnen we haar ook even uitzetten 😉 .

Zijn jouw kinderen ook zo gek op puppies?
Reacties lees ik graag

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.