Wordt dit hét Speelgoed van het jaar 2017?

Bloggers ontvangen enorm veel mail, waarvan lang niet alles interessant is. Maar vorige week ontving ik een mailtje van VTech met de aankondiging van maar liefst 3 nominaties voor Speelgoed van het Jaar 2017!

 

VTech genomineerd Speelgoed van het Jaar 2017

 

Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2017

Ieder jaar wordt de verkiezing ‘Speelgoed van het Jaar’ gehouden. Een vakjury kiest artikelen in meerdere categorieën, waarbij rekening gehouden wordt met zaken als geschiktheid per leeftijdscategorie, kan het tegen een stootje, geeft het uitdaging en natuurlijk de juiste prijs/ kwaliteitverhouding. Alle producten die door de vakjury worden gekozen krijgen allemaal het logo: “Genomineerd Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2017”.

 

De leeftijdscategorieën

Het speelgoed wordt gekozen in de volgende leeftijdscategorieën:

  • 0 t/m 3 jaar
  • 4 en 5 jaar
  • 6 en 7 jaar
  • 8 en 9 jaar
  • 10 en 11 jaar
  • 12 t/m 17 jaar
  • 18 plus

VTech is genomineerd in de categorieën ‘0 t/m 3 jaar’, ‘4 en 5 jaar’ en ‘6 en 7 jaar’.

 

De nominaties van VTech

Categorie 0 t/m 3 jaar: MagiBook

Nominatie Speelgoed van het Jaar 2017 MagiBook

Het MagiBook is een slim, interactieve speelboek vol techniek wat kinderen van 2 tot 6 jaar stimuleert om spelenderwijs grenzen te verleggen met opdrachtboekjes. Met wel 3000 interacties per activiteitenboek en een systeem dat met de magische pen echt tot leven komt met liedjes, geluiden en muziek (te downloaden via Explor@ Park). Het systeem groeit spelenderwijs met de ontwikkeling van het kind mee en wanneer alle opdrachten zijn gemaakt, kun je een volgend boek bestellen. Uiteindelijk leren ze zelfs vreemde talen en maken ze kennis met wetenschap!

Advies verkoopprijs: VTech MagiBook inclusief activiteitenboek € 39,95, MagiBook activiteitenboek € 12,95 per stuk.

 

Categorie 4 en 5 jaar: Little Love Suzy en puppy

Nominatie Speelgoed van het Jyaar 2017 Little Love Suz

Little Love Suzy en haar zachte puppy – een perfecte combinatie voor een lieve poppenmoeder of -vader. Suzy moet nog van alles leren, maar haar puppy ook. Tijdens het spelen wordt je kindje van 2-8 jaar, spelenderwijs zelf met sprongen wijzer, want Little Love Suzy en haar pup zijn het perfecte koppel voor eindeloos, interactief speelplezier. Er kan zowel samen als afzonderlijk van elkaar mee gespeeld worden.

Advies verkoopprijs: VTech Little Love – Suzy en haar puppyvriendje € 59,95.

 

Categorie 6 en 7 jaar: Kidizoom Flix

Nominatie Speelgoed van het Jaar 2017 Kidizoom Flix

Kidizoom Flix is een robotvriendje, een stevig karakter dat met kinderen meereist of thuisblijft en het fort bewaakt. De slimme robot is helemaal van nu; hij maakt foto’s en filmpjes, maar heeft ook een schat aan spelletjes op basis van augmented reality. Wanneer hij wordt aangezet verschijnt er een oog, waarmee alle bewegingen nauwgezet worden gevolgd. Kidizoom Flix knipoogt en reageert op wat de eigenaar doet of laat. Het  cameraatje met snapchatfuntie vertoont zich het liefst custom made, qua uiterlijk en skills.

Advies verkoopprijs: VTech Kidizoom Flix in het roze en blauw € 59,95 per stuk.

 

Jij bepaalt

Vanaf half augustus zijn alle door de vakjury gekozen artikelen te vinden op speelgoedvanhetjaar.nl. Met deze nominaties is VTech natuurlijk nog niet verzekerd van de titel. Wie dat bepaalt, is de consument! Van 5 september tot en met 15 oktober kan iedereen in Nederland stemmen op het speelgoed van zijn of haar keuze. Ook leuk: wie gestemd heeft op zijn of haar favoriet en de vraag die dan volgt goed beantwoordt, maakt kans op mooie prijzen!

 

Als ik deze 3 nominaties voor Speelgoed van het Jaar 2017 zie, dan ben ik toch wel erg benieuwd naar de artikelen! We moeten alleen nog even geduld hebben, want ze zullen pas eind september in de speelgoedwinkels verschijnen.

Wat vind jij van het genomineerde speelgoed?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Dit artikel bevat affiliate links.

3 comments on “Wordt dit hét Speelgoed van het jaar 2017?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.