Nominatie Liebster Award

Ik ben door Hic@ en Gibby van Modeorakels genomineerd voor de Liebster Award!Nominatie Liebster Award

Deze Liebster Award is ooit in het leven geroepen om beginnende bloggers onder de aandacht te brengen en de persoon achter de blog wat beter te leren kennen. Als genomineerde krijg je 11 vragen die je op je blog beantwoordt. Daarna mag je zelf ook weer een andere beginnende blogger nomineren.

Hartstikke leuk dat ik genomineerd ben!

Hieronder beantwoord ik de vragen die ik kreeg:

 • Wat is je droombaan?
  Dat vind ik eigenlijk best een moeilijke vraag! In het dagelijks leven ben ik parttime secretaresse én Mama. Mama zijn zie ik niet als baan, maar als dat een baan was – zou ik daarvoor kiezen! In mijn rol als secretaresse zit ik ook echt op mijn plek, dus ook daar hoef ik weinig verandering in te zien. Ik zou het wel heel gaaf vinden als ik ooit een keer een artikel voor een tijdschrift zou kunnen schrijven – niet dat ik daar ook maar iets van opleiding of ervaring voor heb haha.
 • Wie zou je voor één dag willen zijn?
  Fiene! Ik zou wel heel graag willen weten hoe de wereld eruit ziet door de ogen van mijn dochter.
 • Welke song heb je als laatst geluisterd?
  Erik‘ van The Kik
 • Wie is volgens jou de succesvolste blogger op dit moment?
  Ik volg vooral mamablogs en dan denk ik gelijk aan Kelly Caresse.
 • Als je 1 miljoen euro had, wat zou je als eerst gaan doen met het geld?
  Als allereerste ga ik lekker op vakantie met mijn gezin. Heerlijk naar de zon en dan bedenken wat we echt willen.
 • Hoe ziet een dagplanning van jou eruit?
  Op een ‘normale’ doordeweekse dag als ik niet hoef te werken worden we ‘s morgens rond een uur of 7 wakker (wekker: Fiene). Ik haal Fiene uit haar bed en dan mag ze even bij ons in bed televisie kijken (terwijl wij even wakker worden ;)). Als Michiel naar zijn werk gaat, gaan Fiene en ik aankleden en ontbijten. Daarna doen ‘we’ het huishouden, gooi ik er wat wasjes in en misschien halen we nog wat boodschappen. Tussen de middag lunchen we (thuis of misschien bij oma) en daarna gaat Fiene naar bed. Dan kan ik nog even wat opruimen / schoonmaken / bloggen en als Fiene weer wakker is spelen we nog wat / gaan we nog even de deur uit en daarna ga ik koken. Als Michiel thuiskomt kunnen we eten, dan spelen we nog wat en daarna doen we Fiene in bad en leggen we haar in bed. Nu nog even de boel aan kant en de keuken weer schoon en als we geen van beiden de deur uit hoeven, zitten we heerlijk op de bank voor de televisie of achter de laptop en is de dag weer voorbij.
 • In welke winkel shop jij het liefst?
  Dat zijn er natuurlijk genoeg, maar ik moet zeggen dat ik toch wel erg graag bij de Primark en de Action kom. Hele fijne budgetshops!
 • Wat vind jij onmisbaar in je leven?
  Mijn gezin! Zowel mijn zelf gecreëerde gezin als het gezin waaruit ik zelf kom.
 • Wat is je laatste miskoop?
  Ik had laatst hele mooie schoenen gekocht met een hoge hak… Daar gaat het ook gelijk mis, want die doe ik dus niet aan omdat ze te hoog zijn haha
 • Wat raad je beginnende bloggers niet aan?
  Tsja.. dat is een lastige omdat ik zelf ook nog beginnend ben.. Maar als ik dan toch een tip zou geven: probeer niet over onderwerpen te schrijven omdat je denkt dat het ‘moet’ of ‘hoort’.
 • Wat betekent ons land, Nederland voor jou?
  Nederland is mijn geboorteland en het is ook nog nooit in me opgekomen om te emigreren. Ik hou van de gekke tradities, het Koningshuis, het vlakke land en de korte afstanden. Hier hoor ik en wil ik blijven.

Nu is het mijn beurt om een andere blogger te nomineren. Ik nomineer Mathiske van Baby Emily Blog. Ik vind haar blog heel leuk om te lezen! Dit zijn de 11 bijbehorende vragen:

 1. Wat is je favoriete supermarkt?
 2. Voor welk gerecht mogen ze je ‘s nachts wakker maken?
 3. Wat is je favoriete kledingstuk?
 4. Wat vind je het allerleukste aan je dochter?
 5. Wat is je favoriete blogpost?
 6. Wat is je favoriete gezinsuitje?
 7. Van welk seizoen hou je het meest?
 8. Waar ben je het meest trots op?
 9. Wat is het lekkerste wat je de afgelopen week hebt gegeten?
 10. Hoe omschrijf je jezelf in 5 woorden?
 11. Wat zijn je meest en minst favoriete taken in het huishouden?

Succes met het invullen van de vragen, ik ben benieuwd naar de antwoorden! 🙂


Wat een leuke manier om andere bloggers wat beter te leren kennen! Ik vond het heel leuk dat ik gevraagd was om hier aan mee te doen!
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

11 comments on “Nominatie Liebster Award

 1. Pingback: Nominatie Liebster Award #1 | Baby Emily Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.